Dve led sijalice po 1w. Svetlo je 3500k. Ugao svetla 130 stepeni.
Inace sija belo. Nije kao na slici. Inace je prvobitno trebalo da bude bocni zmigavac.
Neznam kako se menja sijalica na bocnom.
Neprijavljuje grešku. Bilo je situacija da prijavi, pa sam stavio LED veće snage i problem rešen. Ove dve na tablici moram prepraviti. Dešava se to da kad dam kontakt sve je u redu. Čim zaverglam dođe do blagog pada napona i prijavi gresku za tablicu. Kad upali auto poništi grešku. Moram da stavim jači LED. Tu sam na granici greške. Možda ću samo da im dam malo više vatre. Smanjim otpor.vnov napisao:Kako se ponašaju pozicije u farovima jel prijavljuje neku grešku ili slično.
Moje LED na pozicijama su 6000k i naspram night bracker su plavedusan147 napisao:"Osram" Cool Blue sijalice za pozicije su žute u poređenju sa H7 xenonima 6000°K koji su mi na kratkim svetlima... Tu samo LED može da spase stvar!
Da Dušane ali u odnosu na obične pozicije je opet mnooogo bolje kod mene su xenoni 5000°K i "Osram" Cool Blue pozicije inije toliko upadljiva razlika, naravno da sa diodama nemogu da se mere ali kao prelazni perioddusan147 napisao:"Osram" Cool Blue sijalice za pozicije su žute u poređenju sa H7 xenonima 6000°K koji su mi na kratkim svetlima... Tu samo LED može da spase stvar!
Nemoj sad da mi brises. Taman sam navukao ljude.gile napisao:Sori, ipak treba da ide u stile
Da je uspela da stane ta LED, sijala bi 10 posto slabije od obične halogene sijalice.dusan147 napisao:Probao sam da stavim LED umesto standardnih H1 maglenki u 147cu, ali nisu mogle da stanu (mora da se brusi ležište za H1), a smeta im i kapica ("abažur") u faru. Dve LED su 30€ (+budženje), a H1 xenoni su 70€ (bez budženja)...
Nisam uporedio intenzitet i boju svetla LED i xenona - to bi bilo zanimljivo videti!