pomoc prokisnjava alfa 145
stalno mi se pojavljuje velika kolicina vode na podu od suvozaca ako je neko imao slican problem ili zna sta je upitanju neka pomogne . Svi kanali ispod sofersajbne su ocisceni a ni keder ne pusta sigurno
- cirko83
- Garaža: AR 147 1.6 ts
ex AR 33. 1.5
ex AR 156 1.8ts
Ford Mondeo 2.0 benz - Lokacija: Knjazevac
Meni se to isto dešavalo na 33-ki jer mi bio ispao čep za odvod vode na patosu i kad vozim po kiši onda ulazila voda odozdo 

potpis
ali meni prokisnjava na parkingu ispred kucie kad se ne vozi a kad pada kisacirko83 napisao:Meni se to isto dešavalo na 33-ki jer mi bio ispao čep za odvod vode na patosu i kad vozim po kiši onda ulazila voda odozdo
- darko qv
- Garaža: Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde.....Grande Punto 1.3 MJTD 75hp
Alfa Romeo 147 8v traktor
Alfa Romeo Giulietta Qvline 2015 - Lokacija: Sutomore
100% se sliva voda niz keder negdje na vratima.Dooooooooobro pregledaj keder.Mora tu negdje da pusta.Nema gdje drugo.
GOD LOVES ALFA,JESUS DROVE A 145 CLOVERLEAF
Ja sam imao isti problem na mojoj 145, ne znam kako ali sam je nestao. Vec 1g nisam imao isti problem, imace sto ti kazes, barica od 5L vode, crce me zabolelo kada sam prvi put video.
- Stex
- Garaža: 145 1.8TS
U motornom prostoru, do kabine, a oko serva, nalazi se malecni otvor kroz koga treba da izlazi voda kada pada kiše. E, to sranjce se zapuši i imaš poplavu u kabini. posao je od 5min, pročačkaš ga nečim, ili ispritiskaš prstima i voda izađe.
Free Your Mind...And Your Ass Will Follow
- bokac
- Garaža: 155 v6 & 156 jts ss
Bas to.Meni se to isto desilo.Bilo je puno nekog lisca i mulja.Stex napisao:U motornom prostoru, do kabine, a oko serva, nalazi se malecni otvor kroz koga treba da izlazi voda kada pada kiše. E, to sranjce se zapuši i imaš poplavu u kabini. posao je od 5min, pročačkaš ga nečim, ili ispritiskaš prstima i voda izađe.

- instruktor
- Garaža: Alfa 156 SW JTD 16V
Ja sam kupio alfu 145 pre par dana, nije jos videla kisu a tu mi se stvara vlaga, predhodni vlasnik mi je rekao da je neko crijevo od kondeza klime ???
156 jtd 16V