Pozdrav,
trenutno ne mogu da se odlucim u kom pravcu da idem sto se boce tice.
Boca sto ide gde i rezervni tocak ona je oko 45l, ali taj tocak posle ide u gepek i vezuju ga ili uzeti onu od 60l i sve na svom mestu.
Napomenucu da je porodican auto, pa koliko toliko mi je bitan gepek.
Prelazim nedeljno po 500 km, volim jednom nedeljno natankujem i miran sam.
Jedina razlika koju su mi rekli da ce u petoj brzini slabije da vuce nego na benzinu.
Sta savetujete i ko je proveren to da uradi u Beogradu?
Alfa 156 2.0 T.S ugradnja plina
- Presretach
- Garaža: Alfa Romeo 156 2.0 T.S
- miodrag lukovic
- BANOVAN
Vidi, ako ugradis u rezervni tocak, posle mesec dana ces upasti u depresiju. Auto ce da ti trosi oko 13-15l, u tu bocu od 42l se sipa u praksi plafon 30-35l. Znaci, 2-3 puta sedmicno ces morati da ides da sipas plin. E, sad, tu nastaje problem. Kao sto znas, na par pumpi valja plin, tu gde valja, uvek guzva. Sad ti dodjes na pumpu, cekas pola sata da sipas i tek onda ides. Ako volis plin na OMV pumpama, kao po zakonu, onda kad ti najvise treba, oni istacu cisterne. Ja sam sa tom bocom hteo da poludim. Ona od 62l koja ide u gepek popreko je zakon. Ona ce ti biti dovoljna za 7 dana da se ne nerviras sa ovim glupostima koje sam ti napisao. Jednostavno, cesto sipanje plina ubija mozak.
156ts
-
ZE
- Drug Član
Ja sam skoro ugradio plin,i stavio sam toro bocu od 53 l,sto znaci da staje nekih 44-45 l plina.Sama boca je iznad nivoa nekih 2 cm,ali nije strasno,i moze da se resi time sti ispod daske,sa strane mozes da stavis stirodur,ili sper plocu,da ne bi doslo do deformisanja daske.A ako imas "copavi" rez.tocak,imaces i dovoljnu zapreminu gepeka.Da bi stavio "bojler" bocu,majstor mora da pravi nosace,koji se ucvrcuju u koseve,tj.kosevi moraju da se buse...a i sama boca ce ti smetati da dodjes do rez.tocka...
- miodrag lukovic
- BANOVAN
Ja sam imao tu veliku i nije mi smetala da vadim rez tocak.
156ts
- Presretach
- Garaža: Alfa Romeo 156 2.0 T.S
Pala je odluka idemo na "bojler" bocu pod uslovom da ne smeta rez. tocku.
Imam preporuku u KG da radim plin. Da li ima, a sigurno ima neko ko bi u Alfu 156 ugradio ovaj sistem?
Imam preporuku u KG da radim plin. Da li ima, a sigurno ima neko ko bi u Alfu 156 ugradio ovaj sistem?
Očistimo Srbiju! http://www.ocistimosrbiju.com