grejanje u alfi pichi ko ludo
- pejo
- Garaža: ALFA 156
kao sto rekoh doshao sam danas sa puta i u toku voznje grejanje u kabini mi je radilo na 21 stepen.srednji prekidach da ga tako nazovem je nameshten na auto rezim.postaje mi vruce u kabini i ja vrtim prvi prekidach na min temp.tj skroz na hladno.kad ono opet pichi vruce al josh gore (osecao sam se ko u rerni) stavim na 3 srednji prekidach al nevredi ,kako god ga vrteo opet pichi vruce.jel imo ko slichan problem i zna li ko shta o ovome chekam vashe mishljenje stvarno me nervira.hvala 

MISLIO SAM...je majka svih zajeba
moj mob 069/1468-109 viber
- alfamen
- Garaža: ALFA 166 TS
ALFA 166 2.4 JTD
LANCIA LIBRA 1.9 - Lokacija: Novi Beograd
I ja na 166 imam ponekad takav problem i resim ga tako sto ugasim pa upalim auto i verovatno ga tada resetujem!
To mi za sada pomaze jer nemam snage da jurim tog gremlina koji me zajebava!
To mi za sada pomaze jer nemam snage da jurim tog gremlina koji me zajebava!
- Dragon
- Saradnik Uprave
- Garaža: Giulietta 1.4 Distinctive
ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
ex147 1.9JTDm - Lokacija: Beograd
Moras da odvezes auto u servis, odnosno na dijagnostiku. Moze da bude svasta, npr. senzor temperature kabine, sto je kod mene bio slucaj na Mondeu.
Mozda je ostala zaglavljena neka klapna. Cuo sam od majstora da je na Alfi 156 restajling morao da menja ceo elektronski deo klime, a nadam se da to nije kod tebe.
Mozda je ostala zaglavljena neka klapna. Cuo sam od majstora da je na Alfi 156 restajling morao da menja ceo elektronski deo klime, a nadam se da to nije kod tebe.
John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
- pejo
ma neznaju ni majstori.moracu negde na dijagnostiku.jedni kazu 1 drugi 2 a najvishe na svetu mrzim kad pogadjaju ko da igraju pitalice.mozda je crkao motoric samo neznam kako se to menja,dali se skida cela tabla ili moze samo centralna konzola.trazim mishljenja i dalje 

- nikola_156
- Garaža: Fiat Bravo 1.6
Fiat Stilo 1.9 JTD
Alfa Romeo 156 Giugiaro redizajn 1.9 JTD 115ks - Lokacija: Sarajevo
Imam potpuno isti problem na 156 restajling, s tim sto kod mene nisu radili ni lijevi i srednji prsten za kontrolu klime.Majstor je prstenove sredio ali problem sa nekontrolisanim grejanjem je ostao.Za sada su mi samo predlagali da promjenim kompletnu kontrolu klime a to kod uvoznika u BiH kosta oko 600evra.
Ako nadjes rjesenje ili majstora koji moze da sredi problem,solidarisi se pa javi...
Pozdrav!
Ako nadjes rjesenje ili majstora koji moze da sredi problem,solidarisi se pa javi...
Pozdrav!
- dejan555
- Garaža: 147 2.0 TS selespeed
Piaggio X8 200ccm - Lokacija: Klagenfurt am Wörthersee
Možda je problem sa klapnom za recirkulaciju
jer ako ne ubacuje hladan vazduh onda ne vredi
podešavanje temprature jer ne može da ga meša sa hladnim vazduhom.
Jel recirkulacija na AUTO ???
jer ako ne ubacuje hladan vazduh onda ne vredi
podešavanje temprature jer ne može da ga meša sa hladnim vazduhom.
Jel recirkulacija na AUTO ???
- pejo
pa jeste klapna u pitanju samo neznam sad za motoric kako se menja.shta se skida od nekog sam chuo da je lako skinuti i prici motoricu a neko kaze najeb pa neznam.klapna je ostala u otvorenom polozaju. 

- pejo
ma motoric je crko 100 posto.samo kako mu prici pitanje je sad i di je? :cray:nikola_156 napisao:Imam potpuno isti problem na 156 restajling, s tim sto kod mene nisu radili ni lijevi i srednji prsten za kontrolu klime.Majstor je prstenove sredio ali problem sa nekontrolisanim grejanjem je ostao.Za sada su mi samo predlagali da promjenim kompletnu kontrolu klime a to kod uvoznika u BiH kosta oko 600evra.
Pozdrav!
- nikola_156
Fiat Stilo 1.9 JTD
Ako nadjes dobrog majstora u NS (posto vidim da si odatle) ili jos bolje cujes za nekog ko bi to znao pogledati u BG-u javi,jer ovima odavde je to skroz nepoznato i niko nece da se petlja oko toga.
Hvala na info,pozdrav!
Hvala na info,pozdrav!
- pejo
javi cu ti samo da nadjem malo vremena da to sredim jer nemam garazu a napolju je minus pa mi se neda.
- nikola_156
Fiat Stilo 1.9 JTD