I još nešto ako je pukao gde da ga nadjem ili ima li zamena.
Unapred hvala

Radi mi lampica na kontrolnoj tabli i na osiguraču za grejač dolazi napon,osigurač je normalno ispravan.Vucko_Alfista napisao:To je ovaj sivi ispod velikog zutog,na nekim modelima je crn:
Kako si utvrdio da je je riknuo?
I da,zainteresovan sam za stari...
Kada nađeš koji je i kada ga iščupaš pokušaj sledeće...munzekonza napisao: I još nešto ako je pukao gde da ga nadjem ili ima li zamena.
Hvala za ovo ja sam inače i mislio da otvorim relej i vidim šta mu je,ako je u pitanju neki lakši defekt.Razumem se u elektroniku nekada davno bio alektroničar amater a kad je došlo vreme integrisanih kola i tranzistori otišli u penziju izgubila se čar.Vucko_Alfista napisao:Ako ne cakce onda je on,ne mora original,moze svaki relej od 30A sa cetiri pina,jedina razlika je sto original ima tajmer pa i ako zaboravis da iskljucis grejac,on ga gasi sam da ne bi pregoreo...
Probaj prvo sa nekim relejem sa table,uzmi onaj zuti koji je skroz gore,ali samo kada ti je auto hladan jer je taj zuti za hladnjak...znaci nemoj da ga skidas nikako kada je vruc motor...
Saljem ti PP u vezi starog.
Edit: Ako probas da prelemis plocicu,pazi da ne napravis negde spoj,ne treba se za*ebavati sa elektrikom u autu,narocito u Alfi...