pozdrav, novopeceni sam vlasnik alfe i novi na forumu i, naravno, imam (i tek cu imati) dosta pitanja, no za pocetak bih zamolio da mi, ukoliko ste u prilici, pomognete oko dva pitanja...
prvo, da li negde u bg-u mogu da se pronadju lajsne za 147icu sa troja vrata (iako je to verovatno estetski greh moram da je zastitim na parkingu) i drugo- da li negde mogu da pronadjem uputstvo za koriscenje na engleskom ili srpskom (narocito za navigaciju). toliko za sada, hvala unapred!
lajsne za 147icu
- ale944
- Garaža: Porsche 944 turbo, Alfa 147 selespeed,Alfa Crosswagon, Panda 0.9
pa neverujem da tako nesto uopste postoji.. namenski za 147. sad, stavljaju ljudi svasta, svakave "univerzalne" lajsne da bi koliko toliko sacuvali vrata... i meni su sva izubijana, ali kad ih sredim ozbiljno cu razmisliti o nekom vidu zastite, jer svaki put kad je parkiram negde u gradu na onim tesnim parkinzima, nadjem novo ostecenje..da li negde u bg-u mogu da se pronadju lajsne za 147icu sa troja vrata
http://www.novaspeed.rs ChipTuning
- Markoni147
- Garaža: Ford Fiesta ST
Re: lajsne za 147icu
Posalji mi svoj mail na PM pa cu ti poslati uputstvo na engleskom...dansin napisao:da li negde mogu da pronadjem uputstvo za koriscenje na engleskom ili srpskom (narocito za navigaciju)
A lajsne ne bih stavljao ni u ludilu...

- byMaX
- Garaža: Alfa Romeo Giulia QV 510bhp AT8 2018
Alfa Romeo Giulietta 2.0jtdm3 Sport 2011
Volvo S80 2006
Mini Cooper D 2016 - Lokacija: Beograd
A jel neko zna kako se kaže prag za kola na engleskom ili nemačkom? Da vidim ima li na ebay?
Turismo Internacionale
- milosh024
- Garaža: Alfa Romeo
ako mislis na plasticne dodatke koji idu na pragove sa strane zovu se side skirts, a po eperu kit moulding odnosno u Alfinom katalogu se zove kit za nadogradnju a raspoznaje da je to to po sifri koja mu je dodeljena (mogu da ti skinem sifru ali ne znam koliko ce ti to pomoci za ebay).........
Alfa Romeo Sportwagon 2.0 JTDM
Ex Alfa Romeo 156 Sportwagon
- byMaX
- Garaža: Alfa Romeo Giulia QV 510bhp AT8 2018
Alfa Romeo Giulietta 2.0jtdm3 Sport 2011
Volvo S80 2006
Mini Cooper D 2016 - Lokacija: Beograd
Neee... mislim na ono što ide na unutrašnji, gornji deo praga, praktično u samom automobilu... Slikaću, ako ne skapiraš na šta mislim.
Turismo Internacionale
- milosh024
- dejan555
- Garaža: 147 2.0 TS selespeed
Piaggio X8 200ccm - Lokacija: Klagenfurt am Wörthersee
Dobro je ovo, imam kod mene.
Sa čime bi mogao da ih lepo ispoliram ?
Mislim da je alu ...
Sa čime bi mogao da ih lepo ispoliram ?
Mislim da je alu ...
- milosh024
Ima sredstvo da se kupi, ja uzeo u Merkatoru, 250 dinara za poliranje alu felni....u stvari to je vise za ciscenje i vracanje sjaja, a poliranje mozes sa bilo kojom boljom polir pastom, krpa i udri dok se postane sjajno.....
- dejan555
- Garaža: 147 2.0 TS selespeed
Piaggio X8 200ccm - Lokacija: Klagenfurt am Wörthersee
Moje su dosta izgrebane, ne verujem da može bilo šta
mnogo da im pomogne .... a to je ionako letnji posao

mnogo da im pomogne .... a to je ionako letnji posao

- milosh024
Moze da se ispolira da se ni ne vide ograbotine ali za to ce ti trebati busilica sa filcom, polir pasta i udri 

hmm, znaci tesko da cu pronaci lajsne...
smislicemo nesto,
hvala svima, cujemo se
smislicemo nesto,
hvala svima, cujemo se
- banjo1990
- Garaža: alfa romeo 147 JTDm 88kw
Ne znam da li je najbolje mesto da ovde postavim pitanje, ali nadam se da ću dobiti neki odgovor.
Desila se jedna loša stvar, a to je da nisam uspeo da budem srećan ni mesec ipo dana sa mojom lepoticom, a već su me ojadili na parkingu. Naime, skinuli su mi lajsne sa prednjeg branika, i brisače. Brisače sam rešio, iako nisam znao da za AR moraju posebni brisači da se kupuju ali nebitno je to sada.
Ono što sam hteo da pitam, gde mogu da nađem lajsne koje mi nedostaju. Juče sam išao na više mesta, išao po otpadima, ali bez uspeha. Ja to jednostavno moram da nabavim, jer ne mogu da je gledam tako...
Dakle, nedostaje mi ove lajsne što se nalaze u visini maglenki!

Sad već usput da pitam, da li ima šanse da se negde nabavi i zadnja lajsna koja se nalazi u dnu vrata od prtljažnika?
http://www.tiptopglobe.com/big-photo/ca ... sion-1.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Desila se jedna loša stvar, a to je da nisam uspeo da budem srećan ni mesec ipo dana sa mojom lepoticom, a već su me ojadili na parkingu. Naime, skinuli su mi lajsne sa prednjeg branika, i brisače. Brisače sam rešio, iako nisam znao da za AR moraju posebni brisači da se kupuju ali nebitno je to sada.
Ono što sam hteo da pitam, gde mogu da nađem lajsne koje mi nedostaju. Juče sam išao na više mesta, išao po otpadima, ali bez uspeha. Ja to jednostavno moram da nabavim, jer ne mogu da je gledam tako...
Dakle, nedostaje mi ove lajsne što se nalaze u visini maglenki!

Sad već usput da pitam, da li ima šanse da se negde nabavi i zadnja lajsna koja se nalazi u dnu vrata od prtljažnika?
http://www.tiptopglobe.com/big-photo/ca ... sion-1.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
- banjo1990
- banjo1990
Našao sam lajsne i u yu lukas-u, i još kod nekih likova što prodaju te delove. Problem je što niko ne odvaja rešetku i lajsnu, a po komadu je oko 25-30 evra... Nije da ciganim, ali nije ni mala cifra uopšte, s obzirom da za 60 evra mogu da sredim stotinu sitnica na kolima...
Pa tačno da ga uvatim da mi skida to sa kola, ako mu ne bih sve kosti polomio ne bih ništa uradio...
Pokušaću još da potražim, da vidim da neko slučajno nema posebno lajsne, ako nema moraću onda da uzmem sve zajedno... I posle samo da se molim da mi opet ne skine...

Pokušaću još da potražim, da vidim da neko slučajno nema posebno lajsne, ako nema moraću onda da uzmem sve zajedno... I posle samo da se molim da mi opet ne skine...

- banjo1990
- CoyoteKG
- Garaža: 147 1.9 JTD 116hp
Išla je samo na tu seriju 2005. godište pa su onda izbacili pošto je valjda smetao odsjaj od farova vozaču koji se nalazio neposredno iza. Na ostalima posle 2005. godine postoji to mesto za lajsnu, ali nisu stavljali lajsne
- Villy
- Garaža: Alfa 147 1.9 JTD 2004.
Ako to trebaju lajsne za pragove, ja sma uzeo, imas u mojoj temi, a imas i link za kupovinu