bravo Sale za trud ali bojim se da je ovoliki posao bio uzaludan , sve to ima na njihovom saitu u pdf formatu sem Sejove juniroke zbog cega mi je posebno drago da si postavio tekst i slike, nisam do sada vidjeo njegovu alfu u boji a nisam cuo ni celu pricu veznu za performanse i sl.
evo linka ka ovim testovima, ima dosta toga sve do danasnjih modela, mislim da sam ja vec kacio link ranije, ne znam jel ovde ili dok smo bili na cbc-u
Da imam skener bilo bi puno toga okačeno ali nemam. Ovo sam skenirao kod Hemija, a malo mi je komplikovano da vučem časopise u koferima kod njega i da skeniram sve što imam
imao sam ja gomilu tih automagazina, cale to kupovao redovno dok sam ja jos bio klinac, ali na zalost malo toga je sacuvano, doduse iz dosta njih su izrezane razne zanimljive stvari i sacuvane u jednoj svesci ali steta sto sve nije u jednom komadu i sacuvano, ja bih voleo da ih sad ponovo prelistam najvise zbog auto trka, imali su lepe testove, clanke i slike iz domaceg sampionata
Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
Obavezno kupite sledeći broj hrvatskog Eva 50 stvari zbog kojih obožavamo Italiju, ceo broj je posvećen Italijanima http://www.evo-magazin.com/home.html
Obratite posebnu pažnju na tekst Cuore Corporativo
srtana 40, Kako je moguće da je nekada najcenjeniji svetski proizvodjač vrhunskih automobila danas postao tek proizvodjač malo ulepšanih fijata( uz samo jedan izuzetak) - i može li se to promeniti?
Ja sam uzeo britansko izdanje ovog januarskog broja za 300 kinti posto je broj bio ostecen inace je 1100 dinara i stvarno je vrhunski magazin !!! A ovaj moram uzeti !!! Hvala za info !!!
Postoje 2 vrste telefona : Nokia i ostali
Postoje 2 vrste konzola : Sony i ostali
Postoje 2 vrste automobila : Alfa i ostali