treba da menjam gume na alfi pa sam u dilemi.. Da li da idem na one koje je fabrika propisala ili postoji neka druga dobra, a jeftinija varijanta... znaci fabricki mi treba Goodyear eagle NCT5, a ja nameravam da stavim Good year eagle F1... sta vi savetujete,,
a sto se tice kocnica i one su zrela za zamenu, koje plocice da stavim, i gde da ih uzmem da budu oiginal, a ne neka tursko-bugarska varijanta... napomena vozim normalno i trebaju mi upravo takve plocice...
166-gume i kocnice
- starac vujadin
- Garaža: Laguna Coupe, Smart
Sto bi se drzao fabricke preporuke za gume? Napravi neku selekciju u toj dimenziji prema raspolozivom budzetu, pa cemo nesto da ti preporucimo.
Acqua-Olio-Benzina
- kovalski
- Garaža: ex 156 1.9 JTD 16V giugiaro
remap;
ex 166 2.0 TS
ex 156 SW 2.0 SP3
ex159 SW
ex GTV CUP limitata No_076 2.0 TS
Vectra C CDTI 16V
Yamaha FZ6R - Lokacija: Žabalj
a koje su gume išle na alfe kao prva ugradnja? pretpostavljam različite marke i od koga to zavisi- od tržišta, dilera...?
a i zašto bi fabrika preporučila određenog proizvođača
a i zašto bi fabrika preporučila određenog proizvođača

- Joksa AR166
- Garaža: Alfa Romeo 166 2.4jtd 140hp;
ja sam brate stavio napred 225/45 r17 goodyear exelent ili exelenc piiiip li ga kako se zovu! mnogo dobre gume za suvo i kisu! a sto se tice plocica nemoj nikako da uzimas etf! ne koce one lose samo sto skripe! uzmi ferodo, ima ih euro 07 njihova cena je nabavna... od njih vecina posle kupuje!
GodLike
Resio sam gume, stavio sam neki BF Goodrich koji me je izasao sve cetiri ko dve Goodyear tako da ako se ne pokazu ok sledece godine idu i stavlja se nesto drugo, a kocnice sam pregledao i skontao da jos nisu za zamenu tako da o tom po tom, u svakom slucaju hvala na savetima..
Povratak na “Alfa Romeo 147 | Alfa Romeo 156 | 166 | GTV | GT”