Nije me bilo na forumu malo preko 3 godine, a toliko sam i bio bez Alfe. Imao sam crvenu 33ku, ali sam je izgubio na grckom ostrvu u jednoj krivini gde je ostala zalepljena za stenu. Od onda nisam ni kupovao auto, jer znate i sami koliko je tesko zameniti dobru 33ku, ali dosao je najzad dan kad sam nasao nesto posebno. Nije Alfa u pitanju ! sto ce zvucati malo cudno, ali imam dobro opravdanje. Naime prijatelj je kupio pre dve godine Fiat Grande Punto Sport 1.9 JTDm, glanc nov sa posebnim dodatkom 15ce felne umesto njegove grandiozne serijske (sto je doplatio!) ali na nasim Beogradskim ulicama bi se brzo potrosile. Odmah je uradjen chip tunning i stavljen K&N filter i mali Punto je dobio 194 konja, a kad se to sabere sa sporting opremom, prednjim diferencijalom i ostalo, dobije se Alfa 147 Q2 u manjem pakovanju. Upravo sam ja imao tu srecu da pazarim taj nevidjeni primerak od njega, jer je on presao na novu 159ku 1.9 jtdm. Presrecan sam malim Fiatom koji i nije toliko daleko od Alfe, a o njegovom apsolutno nenormalnom karakteru cu neki drugi put, kad skupim slike i impresije.
Nadam se da me necete gledati popreko sto sam se ovde pojavio sa Fiatom umesto Alfom, ali jednom Alfista uvek Alfista, a ovakav primerak automobila nisam mogao da propustim.
Evo jedna slika sa letovanja gde sam odma otisao sa novim kolima isti dan kad sam ga i kupio, naravno Grcka opet i ostrvo opet ali ovog puta sam se vratio bezbedno, iako auto na autoputu razvija preko 220 kmh, a sve do 200 ubrzava ko raketa, pa sam mnoge vozace vecih i skupljih automobila bacao u rebus

Jos jedan veliki pozdrav svima i radujem se ponvnom druzenju.