Skupljanje novca za stare alfe,budimo legendu!!!
- srkigl
- Garaža: Alfa Romeo 147 JTD 8V
Skupljanje novca za stare alfe,budimo legendu!!!
Zelim ovim putem da pokrenem akciju skupljanja novca da stare Alfe dizemo iz mrtvih i ozivimo legendu.Moja zamisao je da se naprave timovi od 5 do 10 clanova koji ce da isfinansiraju ovaj projekat.Mislim da cemo se vise druziti tako i da ce to i usput biti dobro zezanje.Ako neko ima jos nekih ideja svaka je dobro dosla i neka je napise.
Hajde ljudi,ja verujem u ovo a vi?
Hajde ljudi,ja verujem u ovo a vi?
- Mique
- Garaža: Mercedes GL500 4Matic
Audi TT Quattro - Lokacija: Beograd
Re: Skupljanje novca za stare alfe,budimo legendu!!!
Ideja je odlicna ali u teoriji dosta nemoguca.Jer ti danas ''staru'' Alfu mozes naci od 250 do 1000 evra i to finansirati sam,jer zamisli da ajde evo petoro ljudi da po 100 evra u startu za auto pa posle sredijivanje sa reg. je minimum jos 1000 evra ma koji model da uzmete,znaci svako po jos 200 evra.A posle i kada se taj auto sredi kako cete se dogovoriti kada ce ko da ga vozi ????
I opet pitanje je kako ce neko taj auto voziti ali i odrzavati.Alfu kada bih njih pet koristilo to je isto kada bi svi oni imali istu devojku pa ona kod svakoga je po mesec dana.A i sem toga nas klub nema svoje prostorije odnosno garazu pa da auto tu stoji i nesto sl.Ako imas uslove realizuj svoju ideju sto pre!!!Imas izbor: od alfete do neke 75,pa ti proceni sta ti se najvise svidja.Pozz 

Postoje 2 vrste telefona : Nokia i ostali
Postoje 2 vrste konzola : Sony i ostali
Postoje 2 vrste automobila : Alfa i ostali
Postoje 2 vrste konzola : Sony i ostali
Postoje 2 vrste automobila : Alfa i ostali
- REDZEP
- Garaža: tomos APN 4,peglica,sporet na drva za rad preko zime
- srkigl
Nije mi toliko problem novac,nego zivim u zgradi i onda jbg.Zato hocu da pokusam da nesto uradimo svi.Nemam pojma daj razmislite i vi,ja ne bih trazio ni da je vozim samo neka je da bude na nekim nasim skupovima i tako to.
- Gocy
Ideja lepa, nemam garazu ali kad se srede, sve mogu kod mene u dvoristu.
Nazvacu ih Djordje, i grlicu ih, i mazicu ih, i pazicu ih,...
Nazvacu ih Djordje, i grlicu ih, i mazicu ih, i pazicu ih,...
Anything's possible.
Keep thinking ! ! !
Keep thinking ! ! !
- REDZEP
Utopija,cista.
Nemoguce je da svi budu vlasnici.
Tu ce doci do svadje i sta onda???
Nemoguce je da svi budu vlasnici.
Tu ce doci do svadje i sta onda???
- alessandro
- Garaža: 1998 Lancia Delta HPE 1.6 16V
Prodaju Alfu i podijele pare na ravne casti 

Everything should be made as simple as possible but not simpler.
- milosh024
- Garaža: Alfa Romeo
Ideja je super ali preduslovi to ne dozvoljavaju....em su ljudi rastrkani, em porodice, obaveze, posao....pa onda ce biti ko je koliko dao, pa ko je koliko radio.....ima jedan nacin, davno je pokusano tako, ono sa grupama za yuga, svakog meseca se nekom drugom kupovao yugo, ali kod nas su ljudi bez obzira na ugovor ostajali bez novca i yuga posle vise od pola isplacenih rata.....jedino ugovor neki ozbiljniji, pa se svakom posle odredjenog vremena kupi auto i sredi, a ako istupi iz grupe duzan je da vrati sav novac koji je ulozen u auto......mada opet kako uzeti nekome neki novac ako ga on nema...auto nije garancija em se ne moze povratiti ulozeno em moze da se slupa ili ukrade i onda
lova....mislim da je ideja osudjena na propast.....ja bih voleo da u Su nadjem nekoga ko je bar spreman da mi pomogne oko taakvog projekta, da ima neko znanje, za garazu bi se snasli...pa ne mogu da nadjem 

Alfa Romeo Sportwagon 2.0 JTDM
Ex Alfa Romeo 156 Sportwagon
Ex Alfa Romeo 156 Sportwagon
-
ki
- Drug Član
Tako smo krenuli sa garazom, bilo nas je desetak sa po 10 eur mesecno. Posle dva meseca nas je ostalo trojica sa po 35 eur mesecno, a posle druga dva meseca ostalo nas je dvojica sa po 50 eur mesecno i eventualni prilozi sa strane.
Toliko o novcu, a nismo stigli ni do 500 eur, danas smo svi pametniji.
Kada se radi o starim Alfama, prica je DRASTICNO extremnija, treba tu obezbediti hiljadE (ali ne dinara)
Da ne bude da sam negativan, sve je izvodljivo - samo je pitanje ko su investitori i izvodjachi radova.
Toliko o novcu, a nismo stigli ni do 500 eur, danas smo svi pametniji.

Kada se radi o starim Alfama, prica je DRASTICNO extremnija, treba tu obezbediti hiljadE (ali ne dinara)

Da ne bude da sam negativan, sve je izvodljivo - samo je pitanje ko su investitori i izvodjachi radova.

- byMaX
- Garaža: Alfa Romeo Giulia QV 510bhp AT8 2018
Alfa Romeo Giulietta 2.0jtdm3 Sport 2011
Volvo S80 2006
Mini Cooper D 2016 - Lokacija: Beograd
Hahha... Srbi ne mogu da se dogovore ni da plate za ciscenje zgrade, a ne da kupe automobil i sredjuju ga
98% malih firmi je ugaseno jer su se ortaci pokarambasali oko para!

Turismo Internacionale
- REDZEP
......jos ne svice rujna zora,jos ne trepti list sa gora....byMaX napisao:Hahha... Srbi ne mogu da se dogovore ni da plate za ciscenje zgrade, a ne da kupe automobil i sredjuju ga98% malih firmi je ugaseno jer su se ortaci pokarambasali oko para!
- QV lale
- Garaža: Alfe & Lancie
treba da nadjemo negde neku sakatu arnu u nekoj selendri za neke sljive da je uzmemo i da joj zveknemo boxer 16v ili nesto jos jace..nzm sta sve moze da stane ispod haube ,a da nije veeelika zajebancija i da kida na skupovima 156,147 i itd 

- cirko83
- Garaža: AR 147 1.6 ts
ex AR 33. 1.5
ex AR 156 1.8ts
Ford Mondeo 2.0 benz - Lokacija: Knjazevac
Dobra ideja,kad već ne liči na auto nek ide ko luda, da se zna da je to Alfa

potpis
- QV lale
Pa da smo slozni i malo organizovaniji mogli bi namestiti neki kit car... pa da i mi imamo predstavnika na 402 m ili na miseluku kada su potezanja... a ne da gledam one sakate kadete gsi sa njihovim fazama i bmw kockice kako se drapaju non stop..a alfi,lancia ni od korova..nije ni cudo sto niko nema respect prema italijanima..zato treba spakovati neki dres tipa Arna i udri!
Ja bi prvi skakao od srece i plakao od smeha u isto vreme kada bi video arnu da satire asfalt ispod sebe!
Ja bi prvi skakao od srece i plakao od smeha u isto vreme kada bi video arnu da satire asfalt ispod sebe!
- QV lale
Evo ,ja ovde dao 1 predlog:
viewtopic.php?f=16&t=39&p=1269977#p1269977
Malo ekstremnija opcija ,ali dobro.
Osnova - Alfa Romeo Arna
Motor 3.0 v6 24v turbo.
pogon 4x4 strogo!!! cisto da nebi morali da kupujemo i kombi za prevoz guma..
menjac- bilo koji,samo ne alfin...getrag po mogucstvu
Enterijer- sta je to?
Eksterijer- Nazad 8,5 j sa deeebelim falcom a napred 7,5j...isto po mogucstvu ronalke,borbet,azev,oz....crvena boja...ostalo nije bitno.
Vozac - Marko aka OMP
Cilj: vracanje ugleda i strahopostovanja prema alfama kod vozaca vw,opela,bmw-ova i itd.
I to bi bilo to ...Nadam se da ste za?

viewtopic.php?f=16&t=39&p=1269977#p1269977

Malo ekstremnija opcija ,ali dobro.
Osnova - Alfa Romeo Arna
Motor 3.0 v6 24v turbo.
pogon 4x4 strogo!!! cisto da nebi morali da kupujemo i kombi za prevoz guma..
menjac- bilo koji,samo ne alfin...getrag po mogucstvu
Enterijer- sta je to?
Eksterijer- Nazad 8,5 j sa deeebelim falcom a napred 7,5j...isto po mogucstvu ronalke,borbet,azev,oz....crvena boja...ostalo nije bitno.
Vozac - Marko aka OMP
Cilj: vracanje ugleda i strahopostovanja prema alfama kod vozaca vw,opela,bmw-ova i itd.
I to bi bilo to ...Nadam se da ste za?

- Blade
- Drug Član
- Garaža: Alfa romeo GT q2
Alfa Romeo 156 TI (Chadjava)
Alfa Romeo 156 V6 SP2 '02
Alfa Romeo 33 Veloce `88
Alfa Romeo 33 Permanent 4
Alfa Romeo 33 1.7 16v
Alfa Romeo 166 3.2
Ex: Alfa Romeo 33 S2 QV `89 part car
Ex: Alfa Romeo 156 2.5 V6 SP3 '01
Ex: Alfa Romeo 33 S3 part car
Ex: Alfa Romeo 33 S2 1.7 QV part car
Ex: 33 S1 1.3 - Lokacija: Zemun
Ne bi bio jedini a i bila bi dobra podrska kada se pokupimo svi pa sve sa zastavama bodrimo 

Jednom alfa uvek alfa !!!
Prva. druga serija 33 1.7 Veloce
Druga. treca serija 33 Permanent 4
Treca. Macchina bella 156 1.9 16v
Četvrta. 156 V6 Sp2 ili TI work in progress
Peta. 166 FL 3.2
Šesta. GT Q2
Sedma. treca serija 33 1.7 16v
Prva. druga serija 33 1.7 Veloce
Druga. treca serija 33 Permanent 4
Treca. Macchina bella 156 1.9 16v
Četvrta. 156 V6 Sp2 ili TI work in progress
Peta. 166 FL 3.2
Šesta. GT Q2
Sedma. treca serija 33 1.7 16v
- QV lale
Ja sam to onako u sali ,ali sto kazu u svakoj sali ima i istine...ja bi voleo da tako nesto namestimo..ako nista,makar bi se druzili vise...bilo bi neke akcije,nesto bi se desavalo...I na kraju krajeva,ako bi uradili nesto,imali bi cime da se dicimo
Ne mora da bude arna,moze bilo sta... Ima nas mnogo..ima i delova i majstora ma sve. Samo treba to jos nesto..a jbg. ja nzm sta je to jos nesto...
Stvarno me ne cudi sto svi pricaju o gsi-ju,gti-ju,crx-u,e36,e30 i itd i itd..znaju svi na sta tacno mislim..A kako da ne pricaju kada su oni glavni na toj nazovimo 402m,tuning,street racing sceni...a eto npr. u madjarskoj ima par q4-ki koje su se dosta dobro drzale na 402 m..u hrvatskoj imamo 145 sa pogonom ,transmisijom i motorom iz delte i dedre integrale i pravi opasna vremena...i tako dalje... Em svi volimo brzinu,automobilizam,pa i potezanja (moramo priznati) i uvek tu bude nekog adrenalina ..svi znaju kakav je filing kad opletes nekog golfa,bmw-a.. Ali npr. kada odes negde gde ima tih stvari za petrohead-e a u srbiji i nema puno,opet se skenjas kada vidis da tu kojekakvi opeli vode glavnu rec...vise se skenjas nego sto ti probudi adrenalin...otisao bi kuci istog momenta kad vidim da kalibra bez pola ruba puni kao nenormalna...
Pre par godina sam gledao poslednji put alfu u akciji...155 q4 crvena..polagao sam velike nade na nju... medjutim Raaazvalio ju je subaru..dobro,ocekivano..ali bilo je tuzno ,slusati likove sa strane kako se smeju i pljuju...lik ju je tako lose pustio,dobro pa nije otkinuo nosace motora i slomio korpu zajedno sa menjacem na pola..
Posle se saby sa njegovom 146 potezao i to je bilo to...
A i cisto da se nebi opet desila situacija da dodje lik sa vw mk3 gti na alfin skup i odere 10 alfi...

Ne mora da bude arna,moze bilo sta... Ima nas mnogo..ima i delova i majstora ma sve. Samo treba to jos nesto..a jbg. ja nzm sta je to jos nesto...
Stvarno me ne cudi sto svi pricaju o gsi-ju,gti-ju,crx-u,e36,e30 i itd i itd..znaju svi na sta tacno mislim..A kako da ne pricaju kada su oni glavni na toj nazovimo 402m,tuning,street racing sceni...a eto npr. u madjarskoj ima par q4-ki koje su se dosta dobro drzale na 402 m..u hrvatskoj imamo 145 sa pogonom ,transmisijom i motorom iz delte i dedre integrale i pravi opasna vremena...i tako dalje... Em svi volimo brzinu,automobilizam,pa i potezanja (moramo priznati) i uvek tu bude nekog adrenalina ..svi znaju kakav je filing kad opletes nekog golfa,bmw-a.. Ali npr. kada odes negde gde ima tih stvari za petrohead-e a u srbiji i nema puno,opet se skenjas kada vidis da tu kojekakvi opeli vode glavnu rec...vise se skenjas nego sto ti probudi adrenalin...otisao bi kuci istog momenta kad vidim da kalibra bez pola ruba puni kao nenormalna...

Pre par godina sam gledao poslednji put alfu u akciji...155 q4 crvena..polagao sam velike nade na nju... medjutim Raaazvalio ju je subaru..dobro,ocekivano..ali bilo je tuzno ,slusati likove sa strane kako se smeju i pljuju...lik ju je tako lose pustio,dobro pa nije otkinuo nosace motora i slomio korpu zajedno sa menjacem na pola..

A i cisto da se nebi opet desila situacija da dodje lik sa vw mk3 gti na alfin skup i odere 10 alfi...

- REDZEP
LALE,majstore...Arnom da ih deres,ja za,podrzacu projekat.
- nemanja156
- Garaža: 156 2.4 jtd
momci, bez ljutnje, ali zar nije bolje da taj "visak" para koji hocete da ulozite u auto koji ce posvadjati dosta vas, poklonite u zvecansku ili cak napravite alfu i poklonite je momcima koji mozda i vole alfe ali im sudbina nije dozvolila da je imaju ? 

- Vuk 166
- Garaža: A6 C7 3.0 TDI '13
166 FL 2.0 TS '05
166 V6 TB '00
Ex 166 3.0 Sportronic '98 - Lokacija: NI
- OMP
- Garaža: GP TJet
Lale ko da si znao sta volim
jedino se oko izbora modela mozda ne bih slozio mada i arna nosi alfin znak(nazalost) ma kako izgledala 
sve me vise lozis na neki racing projekat, jeste da sam se malo oladio od toga ali...
da nisam kupio 124ku pazario bih jedan 127 mk2, oko koga sam se dovumio tada, i pravio bi trkalicu sa nekim 1,6 motorom i slicnim opisom kao kod arne
sem ovog 4x4, nisam probao nista ozbiljnije od pajera sa takvim pogonom
pa ne znam kako bih se snalazio 

sve me vise lozis na neki racing projekat, jeste da sam se malo oladio od toga ali...

Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
- QV lale
Ma Arna...arna iz fazona
A ja moram malo da ke*am,da probudim entuzijazam kod vas zardjalih
Mora 4x4!! 402 m su u pitanju...Jeftinije je da je stavimo na q4 ,nego da se mucimo sa proklizavanjem..I odmah na startu da polivas sa N20!
Za drift ce biti zaduzeni Kilson i Sasha kad stavi neki sper..
P.s- prodavaj taj fiat..sta ce ti,nisi deda

Mora 4x4!! 402 m su u pitanju...Jeftinije je da je stavimo na q4 ,nego da se mucimo sa proklizavanjem..I odmah na startu da polivas sa N20!

P.s- prodavaj taj fiat..sta ce ti,nisi deda

- srkigl
Imao sam gomilu nekih obaveza pa nisam ni posecivao neko vreme sajt.Ideja je odlicna ja sam za 

- Vuk 166
- Garaža: A6 C7 3.0 TDI '13
166 FL 2.0 TS '05
166 V6 TB '00
Ex 166 3.0 Sportronic '98 - Lokacija: NI
Ako je od 17K proizvedenih TD Giulietta jedna zavrsila ovde,verovatno negde postoji i neka Arna,a ona je proizvedena u oko 53K primeraka... 

-
ma
- Drug Član
Vozila se jedna Arna u Grdelici kod Leskovca do pre dve godine.I pored loše limarije,ova je bila u odličnom(fabričkom stanju).Probaću da saznam gde je završila