naidjoh na ove lepe i kvalitetne slike pa ne znam gde da ih stavim a obzirom da su uglavnom klasici ajde ovde nadam se da se klikom na sliku mogu uvecati i videti u pravoj res?
Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
Ja sam zadivljen , odusevljen i sada necu spavati zbog ovoga !!!
A sa kog skupa/trke su slike , imas li neke informacije ??? Ovde bi mogli da postavljamo ovako kvalitetne i lepe slike.
Postoje 2 vrste telefona : Nokia i ostali
Postoje 2 vrste konzola : Sony i ostali
Postoje 2 vrste automobila : Alfa i ostali
Pozdrav,
sad dobih mejl od kolege iz Engleske inache zagrizeni Alfista
evo njegove lepotice. Bio je na proslavi u Italiji presli su 3000 km i nisu imali problema sa kolima.
Garaža: ex AR 166 2.4 jtd 2005.g., ex AR 155 2.0 16v Super '98, ex AR 155 1.7ts '94, ex AR 164 2.0ts '89, ex AR 164 2.0ts '91, ex AR 164 2.5td Super '96, ex AR 164 2.0tb Super '96, ex AR 164 2.0ts Super '98.
Fantasticno , ali nazalost kada mi ne raspolazemo sa keshom pa ne mozemo priustiti jednog oldtajmera sebi za "dusu" da ga sredimo kao sto izgledaju ovi na fotografijama.
Presretach napisao:Pozdrav,
sad dobih mejl od kolege iz Engleske inache zagrizeni Alfista
evo njegove lepotice. Bio je na proslavi u Italiji presli su 3000 km i nisu imali problema sa kolima.
Mljac... 1900 ss chini mi se, nije bash najbolji ugao...
If everything seems under control, you're just not going fast enough.
Sve sto se vidi u linku sto je Sasha postavio je na prodaju,lik je 60-to godisnjak iz Italije,nema naslednika,a prvenstvo kupovine imaju privatni kolekcionari,a ne muzeji,sto me bas zacudilo,ali ajde,nek mu bude.
Jos kad bi me usvojio...
Gde si n nju video ?? Pa ovo nije humano ... Gde se ovo nalazi ??? Covek je pokreio sve alfine modele od 1960. do 75-ice , ia cak i Arnu !!! Au pa ovo je kao iz snova svakog Alfiste ???
Koja je okvirna cena ove kolekcije ???
Postoje 2 vrste telefona : Nokia i ostali
Postoje 2 vrste konzola : Sony i ostali
Postoje 2 vrste automobila : Alfa i ostali
Sjajno...kao iz snova. Najbolja stvar je sto imamo priliku da vidimo kako je izgledao originalni kokpit kod trkackih i sportskih verzija jer su one u debeloj vecini slucajeva danas u ne-originalnom stanju.
Ako je suditi po imenu sajta covek nije Italijan vec jedan sredovecni crnomanjasti predsednik jedne americke manje kompanije...verovatno je neki Indijac ili Libanac...a i ostali fotosi na sajtu su vezani za Ameriku. Inace, vidim da je izuzetno postovan na svim "alfistickim" forumima...kako i ne bi.