Da smo i mi kojim slucajem 'normalna' drazava mislim da bi i kod nas to bio normalan stav drzave prema takvim stvarima... Ali sto bi rekli SRBIJA BRALE....milance napisao:@bug NEMOZES da uvozis.i to ne samo nego ni u jednoj zemlji evropske unije cak ni u HR.moze da ga vozi na putu covek iz engleske koji je vlasnik,normalno kada dodje u posetu ali da drzavljanin te drzave uradi tehnicki i registruje NEMA SANSE.
ako ih nemozes registrovati onda kako su ta vozila dospela do nasih tablica?milance napisao:@bug NEMOZES da uvozis.i to ne samo nego ni u jednoj zemlji evropske unije cak ni u HR.moze da ga vozi na putu covek iz engleske koji je vlasnik,normalno kada dodje u posetu ali da drzavljanin te drzave uradi tehnicki i registruje NEMA SANSE.
ja sam pratio temu negu si ti citirao mene i odgovorio nesto sto nema bas veze sa mojim pitanjemmilance napisao:@bug ti kao da nisi pratio temu,rekao sam da u drugim NORMALNIM drzavana ne moze.
a u nasoj usranoj drzavi sve moze posto uzimaju pare i za to pa pune budzet a narod ko piiiip.neka gine.