Planirao sam da za par meseci dubinski operem enterijer u 155-ici. Posto je enterijer siv vrlo brzo se kao sto znate pojavljuje crnilo na sedistima i razmisljao sam da za zimski period stavim neke presvlake kako bih sacuvao cista sedista a kad prodje ona bljuzgavica, sneg i sva ta s..nja to skinem i imam cist enterijer. Ima li neko ideju ili predlog kakve se presvlake mogu staviti na Alfina sedista a da ne izgleda glupo?
imas lika u Piramidi (3sprat)(Vajs&co 011/156-308) na Novom Beogradu pavi zlo i naopako presvlake sa sve grbom od alfe, nema sanse da izvalis da su presvlake jer radi od materijala od kog se prave sedista, stvarno extra.
ima lik iz Sr. Mitrovice isto su dobre sa sve znakom ali ne tako kao ove u Piramidi, narucis mu pocetkom nedelje i on ti donese na Bubanj Potok (063/77-54-270 Dragan)
Buvljak Novi Beograd tezga 20 i 75 isti kvalitet kao i ovaj iz Mitrovice
064/24-32-839
064/12-12-113
Cene stvarno neznam samo znam da su u piramidi odprilike oko 9000 dinara ali razumljivo i zasto jer lezu u full-u
meni su sedista savrseno cista iako su siva, od kako sam je kupio ista su nisu nimalo pocrnela, e sad ako neko napzljiv seda i vozi u prljavom tj radnom odelu onda je to ok ali toga kod mene nema , prasvlake ne bih komentarisao po meni nije to za alfu
Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
Po meni presvlake nisu ni za jedan auto mada ovaj iz piramide kada napravi ko da je fabricka varijanta ali i kosta tako Edit : Pre sam za tapaciranje i to sto pribliznije orginalu ako je moguce naci mataerijal npr za prednja sedista (uglavnom prva i odu) iskoristiti polovna zadnja za materijal
Poslednja izmena od Blade u Sre Avg 05, 2009 3:49 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Jednom alfa uvek alfa !!!
Prva. druga serija 33 1.7 Veloce
Druga. treca serija 33 Permanent4
Treca. Macchina bella 156 1.9 16v
Četvrta. 156 V6 Sp2 ili TI work in progress
Peta. 166 FL 3.2
Šesta. GT Q2
Sedma. treca serija 33 1.7 16v
Za sada nista od presvlaka, malo cu da uglancam sedista sa onim Turtle Wax-om i bice kao nova . Jbg, voleo bih ja da stavim te od 9000 ali ima vaznjih stvari a i nije mala para... opet ti sa tim sundjerom, kad se onda nisam slogirao nikad necu .
bolje probaj sa venisom za tepihe ili ako hoces mogu da ti dostavim jednu tecnost sto mi donosi ortak iz austrije do 'aja pere da neverujes nema kvasenja nego razmutis sa vodom ubacis krpu unutra , iscedis i prebrises sediste znaci da ne popverujes rodjenim ocima.
Inace sto se tice sivih siceva cim kane voda odma se poznaje, bar je tako kod mene, ja sam uradio hemisko, padala kisa i usla voda i odma se vidi :cray:
Presvlake kod ovih likova na NBGD buvljaku za moju 164 sve sa merenjem, vezenim AR grbom i biranjem materijala koštaju 4800 dinara i ne verujem da su duplo lošije od onih iz piramide jer sam ih već stavljao na prethodni auto. Izgledaju odlično a i čuvaju sedišta. Ja ću da stavim presvlake samo zato što moja sedišta imaju toliko sumorno sivu boju da to nije normalno
Purezza di linea e prefezione del meccanismo - Alfa Romeo l silenzio notturno è stato disturbato bruttamente dalla musica del mio cuore sportivo!