Čekaj bre, oni kod mene kupuju materijal, kako ja ne znam za ovo...idem u ponedeljak tamo da izvidimPittatore napisao:Kod Gorana i Stojana farbara iz Borce vidjena jedna GTV u zavrsnici restauracije,jel se zna cija je?![]()
ja sam narucio crveni spric kit kada sam farbao prethodnu 75icu.HEHAD napisao:Alfa je vlasništvo nekog automehaničara sa novosadskog puta, i ofarbana je u crvenu boju. Filer (špric git) je kupio kod mene u sivoj boji, pa mu je dodao malo crvene, da bi mu baza lakše pokrivala...
REDZEP napisao:ja sam narucio crveni spric kit kada sam farbao prethodnu 75icu.HEHAD napisao:Alfa je vlasništvo nekog automehaničara sa novosadskog puta, i ofarbana je u crvenu boju. Filer (špric git) je kupio kod mene u sivoj boji, pa mu je dodao malo crvene, da bi mu baza lakše pokrivala...
trazili su da tacno preciziram u koju boju ide auto i smutili mi u potpuno istoj nijansi spric.
ne mora da bude pink, moze bilo koja nijansa crvene ali opet zavisi od nijanse boje koju hoces, kazu da i tamno sivi spric kit je dobra podloga za recimo tamne crvene tj bordo nijanse tako da nema bas pravila koja nijansa spric kita ide sa kojom bojom sve zavisi od pokrivne moci te boje tj proizvodjaca itd. eke bolje neke losije pokrivaju to majstori najbolje znaju sta, kako i kad trebaSCHUMACHER napisao:Izvinjavam se zbog off-a:Znaci li to da bi bolje bilo da ja predlozim lakireru pink kit,kad budem moju lakirao? (crvena)
pretpostavljam da 75icu farbas u crveno,ona je cini mi se crna.SCHUMACHER napisao:Da,da,na neki nacin je i logicno...Hvala puno