Alfa Romeo 147 servo problem

Tehnička pitanja i odgovori. Održavanje, servisiranje i eksploatacija za sve modele.
Korisnikov avatar
belgrade011
Pridružio se: Uto Jul 21, 2009 12:39 am

Alfa Romeo 147 servo problem

Uto Jul 21, 2009 12:56 am

Pozdrav svim Alfistima sa foruma.
Ponosni sam vlasnik Alfa Romeo 147 1.6 t.spark 2002 god.
Prvi put vozim Alfu i mislim da sam definitivno zarazen Alfa Virusom:)
Pokusacu da vam opisem problem koji imam najbolje sto mogu , mozda nije strasno ali opet sto se tice Alfe hocu da bude sve u savrsenom redu sto mislim da i zasluzuje jedna Alfa:)
Elem,problem koji se javlja kad se auto zagreje , znaci kad je hladan sve radi normalno tj servo radi normalno ne cuju se nikakvi zvuci , motanje je normalno i lagano.Ali posle posle izvesnog vremena kad se auto zagreje na volanu kao da mi preskace nesto kad motam levo ili desno tj.ne znam kako bih to opisao kao neko kuckanje u volanu i neko blago sustanje koje je jos jace ako smotam volan do kraja levo ili desno i volan kao da teze ide kad se auto zagreje,isto tako kad ne pomeram volan u leru cuje se sustanje vrlo malo ali ipak se cuje.
I jos jedna stvar ,padaju mi obrtaji kad pomeram volan levo-desno , da li je to normalno ?
Proveravao sam ulje u servu ne curi ali kad mi je stigao auto bilo malo ispod minimuma pa sam dolio od tad stoji na istom nivou.

Hvala svim Alfistima,svi saveti i misljenja su dobrodosli:)
Korisnikov avatar
belgrade011
Pridružio se: Uto Jul 21, 2009 12:39 am

Re: Alfa Romeo 147 servo problem

Uto Jul 21, 2009 2:15 pm

Da li je moguce da niko ne zna?

Povratak na “Area Servizio”