Pozdrav svima,
Ovako,pre nekih desetak dana sam postao ponisni vlasnik prelepe Alfa Romeo 147 1.6ts 120ks 2002 god. Progression oprema.Alfa me odusevljava svaki dan i uzivam dok je vozim:).Proveren je kod majstora, nemam nista od ulaganja osim redovnog servisa i nekih sitnica.Trap u odlicnom stanju,kod bivseg vlasnika su promenjeni amortizeri,viljuske i sve sto ide uz to,na pravcu nema nikakvih problema ide kao metak.Jedino sto sam primetio i sto mi smeta je da nesto lupi kod levog ili desnog tocka zavisno sa koje strane upadnem u neku vecu rupu i cuje se neki tup zvuk.Sta bi moglo da bude problem ,nije nista strasno ali bih ipak voleo to da sredim.Bio sam na centriranju trapa juce kaze majstor da je trap odlican i da je po njemu sve ok pa mi nista nije jasno.Da li je moguce da su nosaci motora ili nesto nevezano za trap?
Marko
Alfa
-
fu
- Drug Član
Po tome kako opisujes, rekao bih da je neki selen blok, koji je u okviru trapa, tj viljuski. To pretpostavljam na osnovu tog zvuka koji opisujes. Tako se cuje kod mene i u pitanju je selen blok. Cudno je malo posto kazes da ti je neko pregledao trap i rekao da je ok, ali neka ti pregleda selen blokove, jer je mozda samo gledao jabucice i spone... Toliko od mene, bice ovde jos boljih odgovora... Upisi svoju lokaciju u profil. 

- starac vujadin
- Garaža: Laguna Coupe, Smart
Ako ti je majstor pregledao bas sve (a ima toga dosta da se gleda kod Alfe 147 na trapu) i kaze ti da je trap ok, onda moze da se desi da je pocela da ti "odlazi" letva volana koja ne spada u delove trapa...
Acqua-Olio-Benzina
- matotalno
PA ne bih rekao da je pogledao bas sve..Jel ima neko preporuku za nekog dobrog majstora za trap u BG-u?
- Flavio
- Uprava ARCS
- Garaža: ex 155 1.8 TS,
ex 1.8 T.S. KaraWagon
FL 147 TS 120
Stilo JTD 80
Idea M-Jet 70 - Lokacija: Srbistan
Pretrazi malo po Area servizzio ... @dekideki je npr. preporucivao neski servis u Vodovodskoj ulici mislim
.Treba da je "Servis Djordjevic".

- starac vujadin
- Garaža: Laguna Coupe, Smart
Idi tamo gde rade novije Alfe i imaju iskustva sa trapovima na 156/147. Ovde je u pitanju stvar koju treba da gleda mehanicar, a ne trapadzija. Kod trapadzije ides samo da ti centrira trapove, a majstor ce ti reci sta je u redu, a sta nije.
Acqua-Olio-Benzina
- matotalno
...
Poslednja izmena od matotalno u Pon Jun 29, 2009 10:13 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
- milosh024
- Garaža: Alfa Romeo
Moze da bude i nosac motoroa, menjaca i jos gomila drugih stvari
Alfa Romeo Sportwagon 2.0 JTDM
Ex Alfa Romeo 156 Sportwagon
Ex Alfa Romeo 156 Sportwagon
Povratak na “Alfa Romeo 147 | Alfa Romeo 156 | 166 | GTV | GT”