AR 146 TS popila malo vode!

Trkačice modernog doba u civilnom odelu...
Korisnikov avatar
acasmc@146
Garaža: Alfa Romeo 146 1.6TS '97
Pridružio se: Ned Jan 25, 2009 3:27 pm

AR 146 TS popila malo vode!

Pon Jun 22, 2009 4:43 pm

aj da podelim zajebanciju sa vama drugarima. preksinoc po onom pljusku, krenem ja da pokupim devojku i naravno kao i svaki pametnjakovic, uletim u pola metra vode!!! voda je boga mi dosla do farova. stanem ja kad vidim sta je u pitanju, kad se u istom trenutku auto ugasi. ja brze prebacim na benzin upalim ga ponovo i poteram u rikverc. ali ne lezi vraze, neki majmun iza mene sa Fiat Doblo (klirens jedno 4x veci nego na mojoj alfi) me blokirao. upalim ja 4 zmigavca i ubacim u rikverc, medjutim indijanac me ne j-ebe 2%! blica covek, svira, smetam mu, ne moze da prodje. tek kad sam otvorio prozor, nago se kroz isti i skrstio mu sve po spisku seti se bolid da se pomeri malo u stranu. izvucem se nekako unazad, ali auto trokira kao lud. nece da prima gas, puca nesto ispod haube...
jedva se nekako odvucem do kuce, devojku posaljem pesaka :grin: .
posto nemam torex kljuceve, resim da otvorim kutiju filtera za vazduh, da vidim kakvo je stanje? suv! skroz! ali auto i dalje trokira. skontam ja uslo u svecice! maler.
odem jutros kod majstora, otvore oni dve krajnje desne svecice, one do filtera za vazduh, pune skroz! pliva! masala, kablovi vlazni...
sve se to lepo obrisalo, izduvalo, vratilo na mesto! ali ne lezi vraze trokira i dalje!
zakacimo ga na dijagnostiku, ocita greske na lambdi, protokomeru i step-u! poskida covek sve dzekove izduva, obrise, vrati. opet isto! :scratch:
kaze majstor, daj da probamo jos da resetujemo (ili kako se to vec zove) step motor, posto on klikce nesto, ako to ne pomogne jedino da ga zamenis!
au! rekoh samo mi jos to fali, full servis sam uradio pre 5 dana, dadoh 320eur, gde ce bre vise! :bye:
upalim ja kola, ispritiska covek tamo nesto, poce auto sam da podize ler, dodje do 2000rpm i vrati se polako. stade na 800rpm!
ne trokira?? :beg: :beg:
ne verujem i dalje? posle 5min, radi i dalje, posle 15min radi i dalje! UF :rolleyes: oladi me pticurina!
jos mi i covek ne naplati nista, posto sam radio kod njega servis pre par dana! valjda se i on sazalio? :blush:
Ma bre mi smo dali otkaz i Enzo Ferrariju!
Korisnikov avatar
Viper
Garaža: Alfa Romeo 156 2.0 JTS

Audi Q5 2.0 TDI Quattro

Kawasaki ER-6n

Yamaha Tmax 500
Pridružio se: Čet Nov 20, 2008 6:29 pm

Re: AR 146 TS popila malo vode!

Pon Jun 22, 2009 10:02 pm

E odlicno si prosao, ubuduce pamet u glavu ipak Alfe nisu amfibije. ;)
"I lived with you for twenty years: how many deeds,events and men went by! Today, i remember them,each and every one.I have, for Alfa the tenderness of a first love.The pure affection of a child for his mother."
Enzo Ferrari
Korisnikov avatar
acasmc@146
Garaža: Alfa Romeo 146 1.6TS '97
Pridružio se: Ned Jan 25, 2009 3:27 pm

Re: AR 146 TS popila malo vode!

Uto Jun 23, 2009 8:53 pm

:blush: neki ljudi to nauce na tezi nacin!

bitno je da je alfica tip-top i da je spremna da rze na skupu! ;)

samo nisam verovao da moze step motor da se zaglupi? No bolje i tako nego da je crko! :)
Ma bre mi smo dali otkaz i Enzo Ferrariju!

Povratak na “Alfa 145 | 146 | 155 | 164”