Pomoc delovi za 155
- Nene
- Garaža: Alfa Romeo 155 td Rosso
Molim pomoc za pronalazenje zadnjice za 155 wide (novi model debela vrata i rubovi). Treba mi samo gola sasija bez krila, petih vrata ili bilo cega, posecena od srednje grede (iza stuba za vrata). Pored toga treba mi levi retrovizor (bez elektronike), levi far i prednji branik sa maglenkama (maglenke imam samo branik da ima rupe za maglenke). Danas sam imao veoma neprijatno iskustvo sa likom iz Vreoca u vezi zadnjice. Prevezem 190 km u jednom pravcu (iz Kule sam u Vojvodini) u pozajmljenom kombiju na 35 stepeni u hladu i saceka me izmasakrirana alfa (dusa me je zabolela kako je lik isekao zadnjicu) uz to trula i pored toga lik ima obraza da me ubedi da moze da izsece zacas alfu pored koja je stari model. Jedva mu objasnih da ne pasuje sasija, zamalo se ne potukosmo, dok mu nisam prislonio krilo na krilo i objasnio da rubovi koseva ne pasuju. Ljudi pomagajte.
- dexxxter
- Garaža: 156 2.0 TS 16v
166 Facelift 3.2 V6 24v - Lokacija: Beograd
Sad bi da te podsetim da je osnovno pravilo ponasanja na ovom forumu, forumu zaljubljenika u Alfa Romeo, PREDSTAVLJANJE. Prvo se predstavis u Alfa Virusu, pa onda ucestvujes u radu foruma!!! Nikako nije pozeljno ovo sto si uradio. Jedini post ti je apel za pomoc. Izgleda kao da si dosao na forum samo zato sto ti nesto treba, a mozda i jesi! Moja molba bi bila da tvoj sledeci post bude tamo gde mu je mesto!
Poslednja izmena od dexxxter u Sub Jun 20, 2009 8:28 pm, izmenjeno 1 put ukupno.

- Nene
- Garaža: Alfa Romeo 155 td Rosso
Ovo za predstavljanje si pravu. Moje iskreno izvinjenje. Nisam na forumu zbog pomoci ali u stvari i jesam samo to nije primarni motiv. Kod prebrojavanja 155-ica moja je br.6 Odavno sam clan foruma medjutim nesto se podzaveljisalo sa sifrom i lozinkom paje Gile morao da sredjuje i onda je u bazi upisan taj datum od pocetka ove godine. Naravno da cu se predstaviti samo sam trenutno u nemogucnosti da prikazem slike mezimice iz gorenavedenog razloga a moje bracno stanje i broj dece nisu bas neki zanimljiv podatak. 

- 982026
- Garaža: Hornet 919
- Blade
- Drug Član
- Garaža: Alfa romeo GT q2
Alfa Romeo 156 TI (Chadjava)
Alfa Romeo 156 V6 SP2 '02
Alfa Romeo 33 Veloce `88
Alfa Romeo 33 Permanent 4
Alfa Romeo 33 1.7 16v
Alfa Romeo 166 3.2
Ex: Alfa Romeo 33 S2 QV `89 part car
Ex: Alfa Romeo 156 2.5 V6 SP3 '01
Ex: Alfa Romeo 33 S3 part car
Ex: Alfa Romeo 33 S2 1.7 QV part car
Ex: 33 S1 1.3 - Lokacija: Zemun
Ima i Slavisa i Darko iz surcina jednu golu 155 pa vidi i kod njih 

Jednom alfa uvek alfa !!!
Prva. druga serija 33 1.7 Veloce
Druga. treca serija 33 Permanent 4
Treca. Macchina bella 156 1.9 16v
Četvrta. 156 V6 Sp2 ili TI work in progress
Peta. 166 FL 3.2
Šesta. GT Q2
Sedma. treca serija 33 1.7 16v
Prva. druga serija 33 1.7 Veloce
Druga. treca serija 33 Permanent 4
Treca. Macchina bella 156 1.9 16v
Četvrta. 156 V6 Sp2 ili TI work in progress
Peta. 166 FL 3.2
Šesta. GT Q2
Sedma. treca serija 33 1.7 16v
ima neki lik u Sm.Palanci alfe 155, ostavicu ti njegov broj sutra ovde pa ga zovi
- Flavio
- Uprava ARCS
- Garaža: ex 155 1.8 TS,
ex 1.8 T.S. KaraWagon
FL 147 TS 120
Stilo JTD 80
Idea M-Jet 70 - Lokacija: Srbistan
- jonicalfa
- Garaža: AR 164 V6 turbo
momak se zove milosh, i stvarno ima dosta toga za 155-ice i 145+146 0641207015
- alfaskorpion
- Garaža: AUDI A4 B8
uz to je skup kao djavo , meni trazio 70e za polovan hladnjak od 155ice , mislim smesno 

busso trsi Sline
jer zna neko gde je ovaj covek nejavlja se na fon vec danimajonicalfa napisao:momak se zove milosh, i stvarno ima dosta toga za 155-ice i 145+146 0641207015
- alfaskorpion
ma batali njega covek ima astronomske cene za sve sto prodaje, sta ti treba od delova?
busso trsi Sline
Pazi ja sam ga pitao za zadnja vrata sto su mi sjebana on mi je davao komplet u mojoj boji za 35 evra znaci sraf na sraf to uopste nije mnogo
Re: Pomoc delovi za 155
oba zadnja kociona odnosno celjosti. Jer znas nekog ko to ima?alfaskorpion napisao:ma batali njega covek ima astronomske cene za sve sto prodaje, sta ti treba od delova?
Pazi ja sam ga pitao za zadnja vrata sto su mi sjebana on mi je davao komplet u mojoj boji za 35 evra znaci sraf na sraf to uopste nije mnogo
- alfaskorpion
toliko su zadnja vrata kod svakog jer se ne prodaju ... pogldacu danas za te celjusti zadnje dali ih jos ima ovaj lik , pa ti javljam 

busso trsi Sline
ok hvalaalfaskorpion napisao:toliko su zadnja vrata kod svakog jer se ne prodaju ... pogldacu danas za te celjusti zadnje dali ih jos ima ovaj lik , pa ti javljam
- alfaskorpion
- OMP
- Garaža: GP TJet
jel bese mogu kod nas pozadi da se stave prednji diskovi od juga??? vizuelno deluje to to 

Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
- Flavio
- Uprava ARCS
- Garaža: ex 155 1.8 TS,
ex 1.8 T.S. KaraWagon
FL 147 TS 120
Stilo JTD 80
Idea M-Jet 70 - Lokacija: Srbistan
Jok.
Zaboravih sad al jedni cu plici a drugi dublji u centralnom delu iako su fi 240mm oba.
Zaboravih sad al jedni cu plici a drugi dublji u centralnom delu iako su fi 240mm oba.