147-visljuske
- audiotek
juce sam otisao kod majstora zbog nekog lupanja, on mi je zamenio prednje stabilizatore i za to mi uzeo 3.000 i rekoa mi da moram da zamnenim donje viljuske jer se i dalje cuje lupanje.zna li neko koliko kostaju nove viljuske i da li mogu da se repariraju s obzirom da su samo jabucice stradale?
- Markoni147
- Garaža: Ford Fiesta ST
Ne bih ti preporucio reparaciju jer mislim da je kratkog veka... Nove viljuske (da kazem divlje) kostaju oko 100 EUR, originalne u Delti mislim da su oko 200... Te originalne su sigurno bolje samo je pitanje koliko... Zavisi i kako vozis, ako vozis pazljivo verovatno i te divlje mogu dugo da ti traju...
Pozz
Pozz
- audiotek
hvala, videcu s prijateljem da mi donese iz italije, ako nisu jeftinije onda su bar sigurno bolje od ovih ovde,pozz.
- Stex
- Garaža: 145 1.8TS
Repariraj kod nekog ko to dobro radi. I onako su 80% novih u radnji reparirane.
Free Your Mind...And Your Ass Will Follow
- ljube-kugla
- Garaža: alfa 75
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
1.9 jtd 8v - Lokacija: Batajnica
kilsonov kum je kupio novu i trajala je 10.000km
ko na nas krene iz mesta je naje&o
-
ZE
- Drug Član
Druže...nema pravila...TRW ti je original...koštaju oko 13500(u Delti verovatno više)...imaš Ocap i Birth za oko 9000,remontovane su ti 70-ak E..sve je lutrija!! Ako ti neko remontuje..i da garanciju..ok...zašto da ne(još ako ti je kugla ok,a ne valjaju samo seleni..neće mnogo ni da te košta)!! Ja sam skoro naleteo na tipa u Kg..koji radi remont,kompletan trap,amorte...itd..svratio i popričao sa njim..daje garanciju 40 k km 

- ilija156
- Garaža: alfa GT
- Bogdan
- Garaža: Alfa Romeo 147 2.0 TS FL
Da ne otvaram novu temu. Jel zna neko kakve su Mayer viljuske? Ima ih u Kit Commerce-u po ceni od 9250din. Pozdrav
- ilija156
- Garaža: alfa GT
Prvi put cujem ..kad sam ja trazio pre dve godine nisu ni postojale tj nisu mi ni nudili.