plin za ts 2.0 16v
- dekideki
- Drug Član
- Garaža: 2001. Alfa Romeo 156 2.0 16V
620e, minimum. da valja... imas i malo kvalitetnije - 720e. imas jos kvalitetnije uredjaje - cene su malo vece od prva dva nabrojana, ali ne verujem da te oni interesuju.
mozes i najjeftiniji venturi, ali ne preporucujem. ako ne das na mostu daces na cupriji.
mozes i najjeftiniji venturi, ali ne preporucujem. ako ne das na mostu daces na cupriji.
-
ZE
- Drug Član
ima akcija po Bg-u (zvao..raspitivao se)..<Tomaseto instalacija sa AC kompjuterom i točak bocom 480 e..i 2 god garancije!! Taj sistem sam imao na prvoj Alfi..i bio sam zadovoljan!! (inače regularna cena je oko 520)
P.S.Deki--pale su cene
P.S.Deki--pale su cene

- dekideki
- Drug Član
- Garaža: 2001. Alfa Romeo 156 2.0 16V
- Neewbie
- Garaža: AR 147 Selespeed '01
gde to?Ne nadjoh ispod 620?ZEPELINBG napisao:ima akcija po Bg-u (zvao..raspitivao se)..<Tomaseto instalacija sa AC kompjuterom i točak bocom 480 e..i 2 god garancije!! Taj sistem sam imao na prvoj Alfi..i bio sam zadovoljan!! (inače regularna cena je oko 520)
P.S.Deki--pale su cene

- Flavio
- Uprava ARCS
- Garaža: ex 155 1.8 TS,
ex 1.8 T.S. KaraWagon
FL 147 TS 120
Stilo JTD 80
Idea M-Jet 70 - Lokacija: Srbistan
Dakle,i ja preporucujem "sekvent plin" ali imaj(te) u vidu da pre ugradnje treba resiti eventualne neispravnosti tipa L-sonde,MAF senzora,termostata na motoru,...
Re: plin za ts 2.0 16v
Brat koristi isto vec 2 godine.Radi bez greskeZEPELINBG napisao:..<Tomaseto instalacija sa AC kompjuterom i točak bocom 480 e..i 2 god garancije!! Taj sistem sam imao na prvoj Alfi..i bio sam zadovoljan!!

Dakle,i ja preporucujem "sekvent plin" ali imaj(te) u vidu da pre ugradnje treba resiti eventualne neispravnosti tipa L-sonde,MAF senzora,termostata na motoru,...
-
ZE
- Drug Član