Bas me oce ovih dana, dosao danas iz inostranstva i cale me "obradovao" sa vescu da je polomio rucicu za saugh tako da sad ne moz da ga povuces prstima..ja reko odlicno nasao si mi zanimaciju ...samo mi to falilo ....
e sad posto je meni tesko isao saigh i nije dobro "vatao" vamo namo ...cale i ja smo kontali da ga buzir (gde ide sajla) ili ca sama sajla zeza da se rascetala pa zato tesko ide...
e sad bi ja to promenio sve od glave do pete ...
meni sad trebaju informacije.....
Kojom putanjom ide ta sajla, koliko tesko/lako to skinuti/zameniti, dal' mogu od nekog drugogo auta..dal moze obicna sajla...i sve ostao.....
Ajmo ljudi ....
Saug/Saug/Cok/Saugh AR 33
- Bug
- Garaža: AR 156 q4 1.9mJTD
- Tihomirce
- Garaža: Alfa Romeo
156 1.9JTD - Lokacija: Arandjelovac
Pa ovako druže , sama sajla je čelična žica nije pletena sajlica , veoma lako ju je zameniti ,
bitno je da ide u blagom luku (gde mora) , kreće ispod volana pa pored cilindra kvačila (gornjeg)
na leve karburatore pa
činimi se ispod alternatora ka desnim karburatorima ,
možeš da uzmeš sajlu od gasa za fiću ili sajlu za sauh od peglice ,
ako ti je ručka ostala čitava
. Poslikaj pa da vidimo šta se moše pomoći 
Nisam siguran da sam lepo ukapirao dal je iščupao onaj plastični deo za povlačenje ili ga slomio :cray:
bitno je da ide u blagom luku (gde mora) , kreće ispod volana pa pored cilindra kvačila (gornjeg)
na leve karburatore pa

možeš da uzmeš sajlu od gasa za fiću ili sajlu za sauh od peglice ,
ako ti je ručka ostala čitava

Nisam siguran da sam lepo ukapirao dal je iščupao onaj plastični deo za povlačenje ili ga slomio :cray:

- Bug
- Garaža: AR 156 q4 1.9mJTD
ma i ja sam objasnio ko
pukla rucica plasticna ...ne mozes je povuci ...nju moram da menjam a akd to menjam onda bi celu sajlu jer mi svakako nesto tesko ide povlacenje...

pukla rucica plasticna ...ne mozes je povuci ...nju moram da menjam a akd to menjam onda bi celu sajlu jer mi svakako nesto tesko ide povlacenje...
- Flavio
- Uprava ARCS
- Garaža: ex 155 1.8 TS,
ex 1.8 T.S. KaraWagon
FL 147 TS 120
Stilo JTD 80
Idea M-Jet 70 - Lokacija: Srbistan
Skini buzir,izvuci sajlu i razradi("nafta",ulje).Najverovatnije je sa godinama navuklo vlagu pa zica zardjala te ti zapinje.Moguce da je i na buziru negde ostecena plasticna prevlaka pa i tu propusta vlagu/vodu = prikrpi termo buzirom npr..