Izresetan od napred

Tehnička pitanja i odgovori. Održavanje, servisiranje i eksploatacija za sve modele.
louderick
Pridružio se: Uto Nov 25, 2008 12:41 pm

Izresetan od napred

Ned Apr 05, 2009 1:57 am

Desilo mi se da sam posle pranja alfice (koje nisam sprovodio vec 15ak dana) primetio da je od napred izresetan kamencicima i da je izbusena farba do bele podloge na 15-ak mesta, po prednjem braniku, cak i po haubi i krilima...... Neverovatno... Male sitne rupice, ali risovi i duboke.... Ne mogu da se setim gde sam to pokupio i kad sam to visio iza kamona, koji me je (valjda) izresetao..... Ne znam sta da radim. Da li vredi to punktovati, tackirati farbom jer sam vec to nedavno i farbao....... Ima li neko nekakvu ideju?
Korisnikov avatar
OMP
Garaža: GP TJet
Pridružio se: Čet Nov 20, 2008 5:23 pm

Re: Izresetan od napred

Ned Apr 05, 2009 12:41 pm

na zalost tu nema pomoci, jedino ali po meni i nikakvo resenje je da je istackas bojom kao sto si vec pomenuo, mozda je bolje nego da ostanu bele tackice ali i ta tackasta boja ce se poznavati, ako ti je auto svetle boje nista ne diraj a ako je tamne probaj tako :rolleyes: ni jedno ni drugo ne valja jbg
Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
Korisnikov avatar
Mario
Garaža: -- Alfa Romeo 156 1.9 JTD
-- Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
-- Audi A4 B8 2.0 TDI
-> Audi A6 C7 2.0 TDI
Pridružio se: Uto Dec 23, 2008 9:47 pm

Ned Apr 05, 2009 1:13 pm

Samo farbanje.
Ja isto imam takav problem... prednji branik, hauba... takodje moram da sredjujem donje delove rubova (oko pragova, skinuo se lak zbog kamenja i ostalih gluposti)... + hocu da sredim i zadnja vrata, krov (jer mi je neka hemikalija padala po autu ili slicno, prvo moram probati poliranje...) i na kraju kada vidis sve sta treba da odradis i cifru oko 300e za sve to... vise ti se isplati da odradis ceo auto za 550e... (bar kod ovog mog majstora, koji je preporucen)...

Crn mi je auto, pa se prashina brzo na'vata :D Tako da se ni ne vidi toliko. Razmishljam, razmishljam... :D :confused: :confused: :confused:

:cry: :cry: :cry:
louderick

Ned Apr 05, 2009 8:21 pm

Boja je teget metalik..... Rekao si da je ceo auto 550e?? Samo?
louderick

Ned Apr 05, 2009 8:25 pm

Koji to majstor bi odradio 156icu za 550 evra?? Moras mi dati kontakt na pp. :)

Povratak na “Area Servizio”