pozz drustvo.imam problem sa svojom 147.desava mi se kada ga zakjucam i ostavim i kada se vratim da su mio i vozacevo i suvozacevo staklo spusteno skoro do pola.e sada da li se nekom to desavalo,da li mogu sam da resetujem komp ili da ga vozim negde u servis.
ako iko ima bilo kakvo slicno iskustvi ili neko resenje neka napise.poprilicnoi mi je hitno jer zivim u gradu a garazu nemam.
hvala unapred.
HITNO POMOC
- milance
- Garaža: alfa romeo 147 1.9 jtd 16v
- Tihomirce
- Garaža: Alfa Romeo
156 1.9JTD - Lokacija: Arandjelovac
Moj ti je savet da kad parkiraš izvadiš strujne osigurače za prozore ,
tako ćeš sačuvati auto dok ne nađeš pravo rešenje
tako ćeš sačuvati auto dok ne nađeš pravo rešenje

- Stefan Zailac
- Garaža: Nešto strano i privremeno...
Poslušaj Tihomirčeta za početak.
Kod mene se dešava da se auto sam zaključava i odključava posle pranja "puškom" i kada je vreme vlažno. Sve kao posledica vlage. Malo WD-40 i problem rešen.
Teča vozi Lancia Thema-u i nabio je nesvesno kompjuter pa su mu se spuštala i podizala stakla sama od sebe sve dok nije resetovao komp.
Kod mene se dešava da se auto sam zaključava i odključava posle pranja "puškom" i kada je vreme vlažno. Sve kao posledica vlage. Malo WD-40 i problem rešen.
Teča vozi Lancia Thema-u i nabio je nesvesno kompjuter pa su mu se spuštala i podizala stakla sama od sebe sve dok nije resetovao komp.

- milance
- milosh024
- Garaža: Alfa Romeo
POzdrav druze...Alfa 147 ima opciju kada duze drzis dugme za otkljucavanje na daljincu da sama krene da otvara stakla...naravno tako mogu i da se zatvaraju stakla, samo stiskanjem i drzanjem dugmeta za zakljucavanje....obrati paznju da li nesvesno drzis duze dugme prilikom otkljucavanja pa ti se prozori spuste do pola ili je mozdea kontakt u daljincu pa sam nesto brlja. Ovo sve ima smisla ako auto otkljucavas sa vece udaljenosti. Inace ta f-ja je napravljena zato da bi mogao da proluftiras auto na velikim vrucinama pre nego sto sednes u njega. Ako si znao za ovo i ako nije to unapred se izvinjavam

Alfa Romeo Sportwagon 2.0 JTDM
Ex Alfa Romeo 156 Sportwagon
Ex Alfa Romeo 156 Sportwagon
Vrlo moguce da ti glave mikroprekidaci u samoj vozacevoj bravi,imao sam takav problem na pasatima i golfovima,uglavnom su bili puni vode,morace da se skine brava i da se sve to osusi,prva pomoc:naprskaj wd 40 ili neki drugi sprej u bravu ali ne kroz kljucaonicu,vec kroz mesto gde zabravljuje brava,okreni kljuc u levu stranu i cekaj da spusti prozore,isto to uradi i u desno i cekaj da se podignu,ponovi to nekoliko puta,mozda ti se posreci da mikroprekidaci odlepe kontakt i da to nerade sami!Pozz
- milance
[quote="milosh024"]POzdrav druze...Alfa 147 ima opciju kada duze drzis dugme za otkljucavanje na daljincu da sama krene da otvara stakla...naravno tako mogu i da se zatvaraju stakla, samo stiskanjem i drzanjem dugmeta za zakljucavanje....obrati paznju da li nesvesno drzis duze dugme prilikom otkljucavanja pa ti se prozori spuste do pola ili je mozdea kontakt u daljincu pa sam nesto brlja. Ovo sve ima smisla ako auto otkljucavas sa vece udaljenosti. Inace ta f-ja je napravljena zato da bi mogao da proluftiras auto na velikim vrucinama pre nego sto sednes u njega. Ako si znao za ovo i ako nije to unapred se izvinjavam
[/quo
druze znam za tu opciju ali je to stavljano u alfe do 2002 god a moja je 2003.u svakom slucaju hvala.a ovo sto sasco kaze cu probati.hvala u svakom slucaju.

druze znam za tu opciju ali je to stavljano u alfe do 2002 god a moja je 2003.u svakom slucaju hvala.a ovo sto sasco kaze cu probati.hvala u svakom slucaju.
- Stefan Zailac
- Garaža: Nešto strano i privremeno...
Kada sam rekao "nabio" mislim:
Thema ima komp dole u motornom prostoru. Naleteo na nešto i udario komp.
Thema ima komp dole u motornom prostoru. Naleteo na nešto i udario komp.