Auto uzivo izgleda nestvarno...
Pored 159 TI 3.2 V6 na standu je i MiTo 1.4 T-Jet:

Na standu EKO-a je izlozena 156 ST, ali je bila pokrivena kada sam prolazio...

Od "komsija" vredna pomena je nova Lancia Delta:

Pa zar neradiš u institutu u VinčiMarkoni147 napisao:Pa pocinje sutra zvanicno...![]()
Nisam se gurao, valjda sam u toj "bransi" majka mu stara
Kako ti prosli kroz ruke...glancao si ih?Markoni147 napisao:Radim, ali u Centru za motore i vozila u okviru Instituta![]()
Pola automobila tamo koji su premijere su prosli kroz moje ruke pre par meseci...
Sheta_Junior napisao: Tata izadje iz kola,pogleda pored puta jarak,katakombe, ali vidi da ce da prodje.Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak,digne ga na put,spusti citrica i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!
>>> Hostese sajmaB@ne J napisao: I najbolje hostese su na chevrolet-ovom standu,u stvari jedna medju njima![]()
ABsolutno se slazem, i podrzavam. Al mnogo prepreka imam do tad...nadam se da cu stici, makar na prvu desnu na Kosutnjaku.OMP napisao:ja bih rado isao na sajam ali izgleda da ne mogu da se uklopim, dolazim u subotu za BG ali zbog Zemunskog relija, idem na kosutnjak da gledam pa ako bude bilo vremena posle relija mozda skoknem do sajma ali ne verujem
jel ide neko na reli od vas da gleda? kosutnjak i avala, ne treba ga propustiti prvo takmicenje u ovoj sezoni
Ja sam isto za.Da li ici za vikend ili u toku nedelje?dekideki napisao:bravo za slike!![]()
ej barabe, hocemo choporativno na sajam? koji dan, kada, ajde bre da se organizujemo...
Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”