rad motora
- darko
- Garaža: alfa 33, 1,7 16w
imam problem sa radom motora,ali nemam iskusnog majsotra koji se razume u alfe. kada ja auto izbacen iz brzine,u leru i kada mu nabijem gas,do negde preko 1000 o/min kao da se gusi,a posle dobije pravu snagu,a u voznji kada padne na oko 2000 o/min i ispod pocne da stuca.
- Viper
- Garaža: Alfa Romeo 156 2.0 JTS
Audi Q5 2.0 TDI Quattro
Kawasaki ER-6n
Yamaha Tmax 500 - Lokacija: Kac
Rekao bih da je protokomer zreo za zamenu.
"I lived with you for twenty years: how many deeds,events and men went by! Today, i remember them,each and every one.I have, for Alfa the tenderness of a first love.The pure affection of a child for his mother."
Enzo Ferrari
Enzo Ferrari
- flojd
- Garaža: Giulietta 1.4 TB
EX alfa romeo 33 1.7 IE Imola
EX alfa romeo 33 1.7 IE
EX Alfa Romeo 156 1.8TS 2001g - Lokacija: Pirot
Ako vozis na benzin onda protokomer ili dizne ko se razume moze da proba malo da nasteluje protokomer mozda se poboljsa stanje!
- mishkom
Neko ti je "ustrojio" protokomer
Najbolja varijanta, skines leptir i ocistis ga, operes dizne i protokomer da ti nasteluje neko ko zna, pa nece biti problema
Najbolja varijanta, skines leptir i ocistis ga, operes dizne i protokomer da ti nasteluje neko ko zna, pa nece biti problema

- darko
- Garaža: alfa 33, 1,7 16w
vozim na benzin,ali je problem sto nemam majstore koji se razumeju u alfe, i kada spomenem da pogledaju protokomer,okrecu mi ledja,a dizne sam nedavno cistio
- Flavio
- Uprava ARCS
- Garaža: ex 155 1.8 TS,
ex 1.8 T.S. KaraWagon
FL 147 TS 120
Stilo JTD 80
Idea M-Jet 70 - Lokacija: Srbistan
Alfa nije bauk
ali znam kakav je glas bije u nasim krajevima
tako da,ako nista drugo,mislim da ti Negotin nije (pre)daleko pa moze @miskom (post iznad tvog) da te uputi oko strucnjaka
.

- nikouro
to za majstore je istina
cim spomenes
odmah izmisljaju kako je to kanta
a i kad nadjes nekog mastora da se kolko tolko razume
e onda brate biju po djepu npr; za kociono crevo prednjeg desnog tocka jedan majstor mi je trazio 15 e bez ugradnje
BUDI SAM SVOJ MAJSTOR..............TESKA SU VREMANA

BUDI SAM SVOJ MAJSTOR..............TESKA SU VREMANA