konstatujemo da je gornji cilindar u kabini presusio, probali da nabijemo ulje u njega duvajuci u sud sa uljem, kao krenulo malo ali opet nista, na kraju rasturimo i taj cilindar i sipamo ulje direktno u njega, stanje isto mada dobijemo mali druk ali nedovoljan za saltanje, ne znam sta da radim, dolivao sam stalno ulje u sud, kao malo ga gubio prilikom drukanja i kao poceo da ga povalci gornji cilindar ali nista napromena:
1. kad sam skidao cev na donjem cilindru na kom sam menjao gumice uopste nije poteklo ulje iz njega niti ga je bilo potrebno zatvoriti necim, izaslo samo malo ulja iz cilindra.
2. da li treba kod ovog zahvata uopste drukati kvacilo kako bi nabio pritisak
3. da li postoji mogucnost da su sad crkle i gumice gornjeg cilindra obzirom da sad sa novim gum. donji pravi veci pritisak pa probilo gore.
4. kad drukam pedalu kao da se cuje neko žmrćkanje u gornjem cilindru, da ne pretace mozda?
5. kad drugam, srafcigerom, samo donji cilindar, pa otvorim sisicu, krene neki vazduh i par kapi ulja ali nikako da potece skroz
6. koliki nivo u posudi treba biti kad se ovo radi(ispusta vazduh i sl.), ja ga drzao uvek na max.
dajte neke ideje posto ja vise ne znam sta da radim