starac vujadin napisao:Ako se pod "evil eyes" podrazumeva ovaj horizontalni red led dioda kao kod Audija, to mi je nevidjeno odvratno, ali nazalost to ce postati standard, tzv. "dnevna svetla". Sad su stavili na Quattroporte - odvratno izgleda. "Angel eyes" je ok za poziciona svetla, to mi se svidja kod BMW, ali ne ide na Alfu, jer je bas karakteristicno za BMW.
Kada bih imao Audi R8, ja bih dao da mi to utule, jer ne bih mogao da gledam taj kiceraj koji nicemu ne sluzi.
Ne znam sta je ovo s ljudima kod nas, pre nije bilo toliko zelje za kicerajem na kolima, a sada je to toliko dominantno. Pre ili nisi nista radio, ili se kupovalo sta valja. Bilo je ponekad nekih smesnih likova koji su stavljali 6 auspuha na Ladu ili nalepe gomilu macjih ociju na vrata od Keca, ali da neko uzme i skenja noviji BMW, Peugeot, Hondu, itd...toga nije bilo. Sada se kupuju neki bezvezni spojleri (tu firmu Rieger koja je ovde legendarna za te kretenske spojlere ne mozete videti u Nemackoj - ni na ulici, ni u medijima, sem kad se skupi "GSI festival" ili tako nesto pa dogamizu do mesta okupljanja). Zatim kupuju se neke ocajne felne, tapaciraju se sedista u skaj, sevaju neki auspusi velicine mortadele, o neonima da ne pricam...pre 20 godina bi se takvim ljudima svi smejali, a sada se smejemo samo mi, ali postoji ogromna grupa ljudi kojima je to cool. Da li to neka zelja da se nesto uradi, a nema se para...ocaj zivi, ne znam.... Pri tome, cepaju ta kola, ulazu u dzidza bidze i stereo jak kao za diskoteku, a ulje ne menjaju 50000km. To je valjda neki turbo folk styling, kao sto je usao u svaku poru zivota. Mada lakse varim turbo fok muziku, nego turbo folk auto styling.
Povratak na “Alfa Romeo 147 | Alfa Romeo 156 | 166 | GTV | GT”