Alfa i sneg
- jonicalfa
- Garaža: AR 164 V6 turbo
- starac vujadin
- Garaža: Laguna Coupe, Smart
Postoji komisija u klubu Alfista koja u trojkama obilazi domacinstva gde su Alfe izlozene snegu i "razgovaraju" sa vlasnicima zasto i kako se to desava. "Predagoski" se utice na nemarne vlasnike da se vise to ne desava. Za sada je uspesnost rehabiliticije vise nego dobra, mada je ponegde moralo da se "radi" ponovo zbog "povratnika".
Bilo je slucajeva da je vlasnicima ukazano da u nedostatku mogucnosti familija i deca moraju da izadju napolje, da bi Alfa mogla da udje i da bude na toplom. Tu je bilo i sporadicnog otpora, ali nista bitno...ljudi na kraju shvate sta su im prioriteti u zivotu.
Bilo je slucajeva da je vlasnicima ukazano da u nedostatku mogucnosti familija i deca moraju da izadju napolje, da bi Alfa mogla da udje i da bude na toplom. Tu je bilo i sporadicnog otpora, ali nista bitno...ljudi na kraju shvate sta su im prioriteti u zivotu.
Acqua-Olio-Benzina
- B@ne J
- Garaža: Alfa Romeo 159 SW 1.9 jtdm16v
Ja sam moju lepo ocistio tako da nemam slicica kad je zavejana,a da je bila,bila je 

Sheta_Junior napisao: Tata izadje iz kola,pogleda pored puta jarak,katakombe, ali vidi da ce da prodje.Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak,digne ga na put,spusti citrica i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!
- bane
- Drug Član
- Garaža: Alfa Romeo 146 junior 1.4ts
Alfa Romeo 147 1,9jtdm - Lokacija: Novi sad
Ne znam sta bih napisao ali umirem od smeha.
Imas
kad se vidimo.
Pozdrav
Re: Alfa i sneg
starac vujadin napisao:Postoji komisija u klubu Alfista koja u trojkama obilazi domacinstva gde su Alfe izlozene snegu i "razgovaraju" sa vlasnicima zasto i kako se to desava. "Predagoski" se utice na nemarne vlasnike da se vise to ne desava. Za sada je uspesnost rehabiliticije vise nego dobra, mada je ponegde moralo da se "radi" ponovo zbog "povratnika".

Ne znam sta bih napisao ali umirem od smeha.
Imas

Pozdrav
Lepo je videti da ARCS i dalje diše punim plućima i dokazuje da je jedan od najboljih automobilskih klubova u Srbiji. Ako ne i najbolji…
- jonicalfa
- Garaža: AR 164 V6 turbo
Jutros oko 07h bogami 44cm, navejao bas lepo, da napomenem samo da je prethodno vece vozena
- vnov
- Garaža: Ex Alfa Romeo 147 1.6TS 120ks+chip
Ex Alfa Romeo Sprint QV 1.7 8v
Ex Škoda Octavia A5 FL 1.4TSI
Ex Fiat Punto Sporting 1.2 16v
Ex Alfa Romeo GT 1.9jtd 16v
Alfa Romeo Giulietta Sprint 1.4 tb 2020
Škoda Kodiaq
Peugeot speedfight 3 - Lokacija: Beograd
Moja makina je ušuškana u toploj garaži, milina isteraš ga ujutru na posao nema smaranja sa čišćenjem snega.
- dekideki
- Drug Član
- Garaža: 2001. Alfa Romeo 156 2.0 16V
moja se cisti 4 puta dnevno, vozim je non stop svih ovih dana...
zgadilo mi se vise ovo vreme, bas sam se obradovao pauzi u padavinama. jedva cekam prolece
zgadilo mi se vise ovo vreme, bas sam se obradovao pauzi u padavinama. jedva cekam prolece

- OMP
- Garaža: GP TJet
kod mene u KS tek juce poceo da pada sneg, ovih dana je padao malo ali jedva da je zabeleo krovove, ali od juce smo dobrano zavejani i po prvi put ove godine
, alfa je ovih dana bila cista ali od sinoc ne mogu da je nadjem na parkingu
, znam da sam je negde tu parkirao ali se ne vidi koliko je zavejana
a nema svrhe cictiti je obzirom da jos veje, mozda sutra

Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
- kovalski
- Garaža: ex 156 1.9 JTD 16V giugiaro
remap;
ex 166 2.0 TS
ex 156 SW 2.0 SP3
ex159 SW
ex GTV CUP limitata No_076 2.0 TS
Vectra C CDTI 16V
Yamaha FZ6R - Lokacija: Žabalj
moja je u garaži, posao mi je na 5min. od kuće, pa ne moram da je teram po ovoj kaljuzi. Inače više mi smeta zbog prljanja iznutra, nego spolja
a svakodnevno se tera porodična vectra
Alfa mi dođe više kao vikend trkač za po suvom
a svakodnevno se tera porodična vectra
Alfa mi dođe više kao vikend trkač za po suvom

- Dejan
- Garaža: 159 1.9 JTDM Rosso, Punto Sporting 1.4 16V Giallo
- OMP
ja imam garazu ali 3km od kuce 

- Tihomirce
- Garaža: Alfa Romeo
156 1.9JTD - Lokacija: Arandjelovac
Kao što je poznato moja Alfica je u garaži
,
ali iz nje nije mogla izaći danas , snega je bilo oko 50cm
, evo malo slikica
radovi u toku , probijeno da mogu vrata da se otvore
A onda slatka osveta , ženin auto koji stoji napolju

ali kad sam uhvatio zalet očistio sam da bude i on u funkciji
ujutru ću slikati da vidite koike su gomile snega

ali iz nje nije mogla izaći danas , snega je bilo oko 50cm

radovi u toku , probijeno da mogu vrata da se otvore

A onda slatka osveta , ženin auto koji stoji napolju

ali kad sam uhvatio zalet očistio sam da bude i on u funkciji

ujutru ću slikati da vidite koike su gomile snega

- Mique
- Garaža: Mercedes GL500 4Matic
Audi TT Quattro - Lokacija: Beograd
Znaci koji je on car !!!! Odusevio sam se !!! Ma i ja smatram zlocinom voziti alficu po ovoj apokalipsi !!!
Re: Alfa i sneg
starac vujadin napisao:Postoji komisija u klubu Alfista koja u trojkama obilazi domacinstva gde su Alfe izlozene snegu i "razgovaraju" sa vlasnicima zasto i kako se to desava. "Predagoski" se utice na nemarne vlasnike da se vise to ne desava. Za sada je uspesnost rehabiliticije vise nego dobra, mada je ponegde moralo da se "radi" ponovo zbog "povratnika".

Znaci koji je on car !!!! Odusevio sam se !!! Ma i ja smatram zlocinom voziti alficu po ovoj apokalipsi !!!

Postoje 2 vrste telefona : Nokia i ostali
Postoje 2 vrste konzola : Sony i ostali
Postoje 2 vrste automobila : Alfa i ostali
Postoje 2 vrste konzola : Sony i ostali
Postoje 2 vrste automobila : Alfa i ostali
- sErGiO
- Garaža: Alfa Romeo 156SW 1.8TS
Purezza di linea e prefezione del meccanismo - Alfa Romeo
l silenzio notturno è stato disturbato bruttamente dalla musica del mio cuore sportivo!
l silenzio notturno è stato disturbato bruttamente dalla musica del mio cuore sportivo!
- alfamen
- Garaža: ALFA 166 TS
ALFA 166 2.4 JTD
LANCIA LIBRA 1.9 - Lokacija: Novi Beograd
- Alex156
- Garaža: Alfa Romeo 156 2.5v6 (2002)
Moja je u garazi na suvom, nama sanse da je teram napolje po ovom vremenu. Za to imam fijata...
- OMP
evo bio malo na snegu i ocistih je konacno
samo jos da navatam komsiju za lopatu da mogu da razgrnem sneg oko i iza auta jer je trenutno nemoguce izaci sa parkinga
pre

posle

pre

posle

- ana156
- Garaža: 147 1.6 TS plava metalik
Nemojte tako. Ima čari i u zatrpanim Alfama.
Sem što je sasvim ok, ako ste zaboravili pločicu od radija, svaki put kad je spasite ispod tolikog snega,osetite se kao da ste je tek sad kupili: srce lupa, ruke se malo smrzle, a krv struji.
Ja imam dodatno zadovoljstvo. Oni ljudi koji se dive kada vide da žena (ja) prilazi takvom automobilu, još više se dive kada vide da je "odleđavam" sa toliko ljubavi i pažnje. Kada shvate da mi to nije ni malo teško - uvide da sam Alfista.
Ipak, o čuvanju Alfi u zimskom periodu, mogu da nam posvedoče i drugari kao što je Trenta Tre. On svoju čuva u garaži, a sa Punta briše sneg. A neki od nas čuvaju svoje, tako što na promociju novih Alfinih modela idu gore navedenim Puntom, pa nas u kolima greje Alfizam i zadovoljstvo što so i rizla ne pršte po našim ljubimcima.
Sem što je sasvim ok, ako ste zaboravili pločicu od radija, svaki put kad je spasite ispod tolikog snega,osetite se kao da ste je tek sad kupili: srce lupa, ruke se malo smrzle, a krv struji.
Ja imam dodatno zadovoljstvo. Oni ljudi koji se dive kada vide da žena (ja) prilazi takvom automobilu, još više se dive kada vide da je "odleđavam" sa toliko ljubavi i pažnje. Kada shvate da mi to nije ni malo teško - uvide da sam Alfista.
Ipak, o čuvanju Alfi u zimskom periodu, mogu da nam posvedoče i drugari kao što je Trenta Tre. On svoju čuva u garaži, a sa Punta briše sneg. A neki od nas čuvaju svoje, tako što na promociju novih Alfinih modela idu gore navedenim Puntom, pa nas u kolima greje Alfizam i zadovoljstvo što so i rizla ne pršte po našim ljubimcima.
TRUE to YOU TS
- Tihomirce
- Garaža: Alfa Romeo
156 1.9JTD - Lokacija: Arandjelovac
- gane
- Garaža: Alfa Romeo 156 1.8 TS
&
Alfa Romeo 33 1.4 IE - Lokacija: Zemun
- OMP
stvarno su putevi juce bili katastrofa, mi se nocas vozikali i "driftali" po gradu i okolini
a onda smo imali jedno izletanje sa puta pravo u jarak od oko 1m dubine, naravno nije bila nijedna alfa vec reno klio i polo
, tako da smo oko sat vremena pokusavali da izvadimo clio iz jarka dok na kraju nije stigao kamion cistac snega i on nas izvukao nakako, iako je izgledalo spektakularno to izletanje pa skoro i kriticno po prevrtanje autu je otpala samo tablica
, kad smo ga izvukli naravno nastavili smo po starom 

- vnov
- Garaža: Ex Alfa Romeo 147 1.6TS 120ks+chip
Ex Alfa Romeo Sprint QV 1.7 8v
Ex Škoda Octavia A5 FL 1.4TSI
Ex Fiat Punto Sporting 1.2 16v
Ex Alfa Romeo GT 1.9jtd 16v
Alfa Romeo Giulietta Sprint 1.4 tb 2020
Škoda Kodiaq
Peugeot speedfight 3 - Lokacija: Beograd
- ljube-kugla
- Garaža: alfa 75
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 166
2.0 v6 turbo(lpg)
alfa 147
1.9 jtd 8v - Lokacija: Batajnica
ovo su stare slike,ali alfa i dalje stoji u istoj garazi pored dedine tavrije,malo mi zaveje na gepek ali nije strasno

na ulici izgleda isto nismo menjali boju zida i kapije

na ulici izgleda isto nismo menjali boju zida i kapije

ko na nas krene iz mesta je naje&o
- byMaX
- Garaža: Alfa Romeo Giulia QV 510bhp AT8 2018
Alfa Romeo Giulietta 2.0jtdm3 Sport 2011
Volvo S80 2006
Mini Cooper D 2016 - Lokacija: Beograd
Moja je u garaži i vožena je jako malo po ovom vremenu, jer nemam zimske gume.
Turismo Internacionale
Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”