alfa romeo 145 boxer
imam problem sa kvacilom "propada" a u rezervoaru ima ulja dovoljno. moze li mi neko reci koji je moguci problem
- Tihomirce
- Garaža: Alfa Romeo
156 1.9JTD - Lokacija: Arandjelovac
Može se desiti da ima vazduha u sistemu , ali najverovatnije gornji cilindar kvačila. 

- flojd
- Garaža: Giulietta 1.4 TB
EX alfa romeo 33 1.7 IE Imola
EX alfa romeo 33 1.7 IE
EX Alfa Romeo 156 1.8TS 2001g - Lokacija: Pirot
Nije veliki problem zamenis gumice ili u najgorem slucaju ceo cilindar i teras 

- flojd
EX alfa romeo 33 1.7 IE
Kosta nesto vise od 2000 dinara u Autostilu kada bi se predstavila i rekla odakle si mozda bi mogli da ti brze pomognemo! 

- flojd
EX alfa romeo 33 1.7 IE
Mislio sam na predstavljanje automobila u sekciji alfa virus ali nema veze!Znaci prvo majstor treba da ustanovi kvar ali najverovatnije ko sto je receno problem je u gornjem cilindru kvacila zatim da vidi da li moze da prodje sa zamenom gumica ili da se menja ceo cilindar i onda narucis deo iz Autostila i problem resen 

- bokac
- Garaža: 155 v6 & 156 jts ss
- foxy
- Garaža: Alf 145 1996 dec. crvena 1.6 boxer. generalka 2006 god a farban 2007god
jaoj druze pazi sa malom privredom .
ja sam imao isti problem kao sto ti imas.
vidi na gornjem delu motora ispod posude za servo ulje tamo ti je taj famuozni gornji cilindar i ako tamo imas ulja onda je gornji cilindar glavni i jedini krivac za tvoj problem.
ako nije tamo onda unutra kod pedala ako imas ulja na patosu onda je unutrasnji / donji cilindar ... to je je vec mnogo veci problem.
izuzetno je tesko zameniti donji cilindar ja sam platio tada 30 e za cilindar a za ruku 50e jer se mucio majstor 3 dana. treba sve rasklopiti na param parcade , instrument tablu (donji deo) pedale, instalaciju ma bolje da neznas
, moli boga da je gornji to je lako za menjati.
pisao sam na pocetku da se pazis male privrede.
ja sam 3 gornja cilindra kupio u 2 meseca. i na kralju sa 3 smo sastavili 1 koji valja. sta da ti kazem nadajmo se da ce kod tebe proci sve regulerno i bez problema

ja sam imao isti problem kao sto ti imas.
vidi na gornjem delu motora ispod posude za servo ulje tamo ti je taj famuozni gornji cilindar i ako tamo imas ulja onda je gornji cilindar glavni i jedini krivac za tvoj problem.
ako nije tamo onda unutra kod pedala ako imas ulja na patosu onda je unutrasnji / donji cilindar ... to je je vec mnogo veci problem.
izuzetno je tesko zameniti donji cilindar ja sam platio tada 30 e za cilindar a za ruku 50e jer se mucio majstor 3 dana. treba sve rasklopiti na param parcade , instrument tablu (donji deo) pedale, instalaciju ma bolje da neznas

pisao sam na pocetku da se pazis male privrede.
ja sam 3 gornja cilindra kupio u 2 meseca. i na kralju sa 3 smo sastavili 1 koji valja. sta da ti kazem nadajmo se da ce kod tebe proci sve regulerno i bez problema