Garaža: Ex Alfa Romeo 147 1.6TS 120ks+chip Ex Alfa Romeo Sprint QV 1.7 8v Ex Škoda Octavia A5 FL 1.4TSI Ex Fiat Punto Sporting 1.2 16v Ex Alfa Romeo GT 1.9jtd 16v Alfa Romeo Giulietta Sprint 1.4 tb 2020 Škoda Kodiaq Peugeot speedfight 3
Pa i treba da ga zezaju, samo majmun moze da pretvori Alfu 147 u majmuna ili tapira.
"I lived with you for twenty years: how many deeds,events and men went by! Today, i remember them,each and every one.I have, for Alfa the tenderness of a first love.The pure affection of a child for his mother."
Enzo Ferrari
Ovo je zlocin sta je ovaj kreten uradio!!!! Ja ne znam kada ce ljudi shvatiti da je Alfa toliko lep i jedinstven auto da nije potrebno nikakvo tuning&styling doradjivanje kao sto se to radi sa onim bezlicnim i ruznjikavim nemcima i japancima ...
Postoje 2 vrste telefona : Nokia i ostali
Postoje 2 vrste konzola : Sony i ostali
Postoje 2 vrste automobila : Alfa i ostali
ali meni nije jasna jedna stvar, kad neko ovako radikalno promeni licni opsi nekog modela sto mu je onda bitno koji je to auto u osnovi, u ovom slucaju zasto alfa , pa za ovako nesto je mogao i kadeta da kupi za 30 puta manje para i skrka isto ovoliko i opet bi dobio istu ovu nakazu kako god okrenes koja ne lici ni na sta sem na neku kinesku deciju igracku koje se i deca plase
Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
Garaža: Ex Alfa Romeo 147 1.6TS 120ks+chip Ex Alfa Romeo Sprint QV 1.7 8v Ex Škoda Octavia A5 FL 1.4TSI Ex Fiat Punto Sporting 1.2 16v Ex Alfa Romeo GT 1.9jtd 16v Alfa Romeo Giulietta Sprint 1.4 tb 2020 Škoda Kodiaq Peugeot speedfight 3
ne kg table ali je dosta dugo bila u bg i vozio ju je cini mi se stariji covek, a tad nije bila ovakva vec jedna od lepsih kod nas... e sad da li je ona promenila vlasnika, verovatno jeste, i eto sta bi...
Toyota je mozak
Aston Martin je lice
Kadilak je stomak Alfa Romeo je srce i dusa...