Zvanični skupovi ARCS za 2009 godinu: kalendar

Informacije o Alfa Romeo klubu Srbija, diskusije Alfista o Alfizmu i predstojećim događajima...
gi
gile
Drug Član
Drug Član

Zvanični skupovi ARCS za 2009 godinu: kalendar

Čet Jan 29, 2009 10:46 pm

Dragi Alfisti,

imam čast da vam predstavim okvirne datume održavanja zvaničnih skupova ove godine. Zasad su zamišljena tri zvanična skupa + rođendanski. Konsultovali smo Kalendar F1, DTM, MotoGP, crkveni kalendar i vremensku prognozu, sve sem kalendara domaćeg šampionata jer tako nešto još uvek ne postoji ni u najavi. Dakle:

1. Beograd, edit: 17. maja
2. Zrenjanin, edit: 14. ili 28. juna
3. Kragujevac, 20. septembar ili 3. oktobar

Napominjem da su ovo okvirni datumi, jer vremenska prognoza nije baš pouzdana na tako duge staze, pa čisto da nam kiša ne pokvari hepening :) Datume smo postavili da znate kako da se organizujete i da planirate svoje vreme.
Tačan datum i sadržaj skupa će biti određeni najmanje mesec dana unapred.
Hvala na pažnji.

Forza Alfa! :arflag
Korisnikov avatar
Tihomirce
Garaža: Alfa Romeo
156 1.9JTD
Pridružio se: Čet Nov 20, 2008 9:24 pm

Re: Zvanični skupovi ARCS za 2009 godinu: kalendar

Čet Jan 29, 2009 11:06 pm

Ja sutra upisujem dane kod šefa , da me neko nebi pretekao :hello:
:arflag :arflag :arflag :arflag :arflag :arflag :arflag
Slika
Korisnikov avatar
ana156
Garaža: 147 1.6 TS plava metalik
Pridružio se: Uto Nov 18, 2008 9:57 am

Pet Jan 30, 2009 11:47 am

BravOOOOO!!!!

Forza!

:arflag
TRUE to YOU TS
Stex
Garaža: 145 1.8TS
Pridružio se: Sub Nov 15, 2008 7:05 pm

Pet Jan 30, 2009 12:50 pm

A jel se za šta se planira za skupove? Program rada i tako to?
:arflag
Free Your Mind...And Your Ass Will Follow
Korisnikov avatar
dekideki
Drug Član
Drug Član
Garaža: 2001. Alfa Romeo 156 2.0 16V
Pridružio se: Sub Nov 15, 2008 7:11 pm

Pet Jan 30, 2009 2:43 pm

najzad, kalendar za celu godinu, na vreme... :beerchug:

inace, vec se zna... :this:
beograd spanija F1
zrenjanin engleska F1
http://www.formula1.com/races/calendar.html
gi
gile
Drug Član
Drug Član

Pet Jan 30, 2009 3:07 pm

E pa kad pomeraju stalno, mi smo pravili po kalendaru koji je bio dostupan pre 2 nedelje. Zato sam i rekao okvirno +/- 7 dana.
Korisnikov avatar
dexxxter
Garaža: 156 2.0 TS 16v
166 Facelift 3.2 V6 24v
Pridružio se: Čet Nov 20, 2008 9:32 pm

Pet Jan 30, 2009 5:00 pm

Samo da ne bude kao za KG 2008... Svi junaci nikom ponikose... Kao da ce se Alfe istopiti od malo kisice, niko se nije pojavio. Cast izuzecima!

Svi najavljivali dolazak, i na kraju se jedva skupilo 20-25 Alfi...
Hoce li ponovo jedini uspeli skup da bude BG?
Slika
Korisnikov avatar
QV lale
Garaža: Alfe & Lancie
Pridružio se: Sub Nov 15, 2008 7:26 pm

Pet Jan 30, 2009 5:25 pm

NECE! Ove godine ima da razvalimo! :twisted: Novina je skup u Zrenjaninu...
potom BGD ce biti veoooma zanimljiv (gile ce reci vise o tome)
A Kragujevac kao i uvek bude najmanje posecen ,ali besprekorno organizovan i takodje zanimljiv zbog daljine..
Slika
Korisnikov avatar
dexxxter
Garaža: 156 2.0 TS 16v
166 Facelift 3.2 V6 24v
Pridružio se: Čet Nov 20, 2008 9:32 pm

Pet Jan 30, 2009 5:43 pm

Bio sam na svim skupovima, i znam kako je i pored svih najava na kraju ispalo. Za KG treba cestitati i zahvaliti Dekiju i Aleksi na svemu sto su tamo uradili. Nazalost, nije bilo dovoljno podrske njihovom entuzijazmu! BG je standardno dobar, ali kad treba prevaliti par stotina kilometara, jos ako pada kisa, eeeeeeeeeeeeeeeeeee, onda je mnogima frka! Svaka cast svima koji su se tamo pojavili, posebno onima iz KM i CG... Prepoznace se, siguran sam!
Pozdrav Alfisti :arflag !
Slika
gi
gile
Drug Član
Drug Član

Pet Jan 30, 2009 6:39 pm

Ne bih da dođem u iskušenje da zaključavam temu. Ukoliko neko misli da može kvalitativno da doprinese organizaciji, ima sveže ideje i želi da ih sprovede u delo, može slobodno da mi pošalje PP ili da me pozove telefonom, ne ujedam. Entuzijazam i ljubav prema Alfama su glavna pokretačka snaga i esencija ovog kluba. Da ne citiram Ruzvelta sad, predlozi i ideje oko sadržaja su više nego dobrodošli. Ne bih zasad da vodimo neku debatu ovde i da teramo od Kulina Bana, sve što imate da predložite u vezi sa organizacijom samih skupova meni na PP ili me pozovite. Grazie :quadrifoglio
Korisnikov avatar
dekideki
Drug Član
Drug Član

Sub Jan 31, 2009 6:16 pm

slazem se! :)

od mene tri predloga:
1. temu prebaciti u "lepljive"
2. u prvom postu vrsiti redovna azuriranja uz "edit:" napomenu
3. davati predloge i komentare vezane iskljucivo u vezi s datumom, ostale diskusije i komentari bice sacuvani za odvojene teme u vezi sa konkretnim skupom

edit: hvala! :beerchug:
Korisnikov avatar
AlfistaNS
Garaža: Alfa Romeo
Pridružio se: Pet Nov 21, 2008 10:13 am

Pon Feb 02, 2009 6:12 pm

Kako to da ni ove godine nema skupa u NS-u?

edit by gile: Moliću bez splavarske terminologije. Hvala.
Cuore Sportivo
Korisnikov avatar
dekideki
Drug Član
Drug Član

Pon Feb 02, 2009 7:42 pm

raniji dogovor je - da bude u godini tri skupa, a rotirace se (cini mi se) NS, ZR, NI i SU. BG i KG ostaju zakucani. :wave:
B@ne J
Garaža: Alfa Romeo 159 SW 1.9 jtdm16v
Pridružio se: Čet Nov 20, 2008 10:20 pm

Pon Feb 02, 2009 9:35 pm

Ja imam jedno pitanje,zasto se odrzavanje skupa u Nisu nikad ne spominje...jel nema zaintresovanih ili je suvise daleko ili? :wave:
Sheta_Junior napisao: Tata izadje iz kola,pogleda pored puta jarak,katakombe, ali vidi da ce da prodje.Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak,digne ga na put,spusti citrica i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!
gi
gile
Drug Član
Drug Član

Pon Feb 02, 2009 10:05 pm

Nije daleko, naprotiv, mislim da bi baš bilo interesantno. Samo... ko iz Niša je član ARCS i hoće da organizuje kompletan skup? Ne mogu ljudi iz KG, BG, NS ili ZR da organizuju skup u Nišu. Tema su zvanični klupski susreti.
Korisnikov avatar
SCHUMACHER
Garaža: Ex ALFA ROMEO 155 2.0 8V T.SPARK
Ex ALFA ROMEO 145 1.4 16V T.SPARK
ALFA ROMEO 155 2.0 16V T.SPARK
ALFA ROMEO 156 1.9 JTD
ALFA ROMEO 166 2.4 JTD
ALFA ROMEO 166 3.0 V6 24V
Pridružio se: Pet Nov 21, 2008 11:54 am

Uto Feb 03, 2009 12:10 pm

FORZA ALFISTI :arflag .U KG dolazim sigurno,a za BG cu se potruditi da dodjem ako budem u YU...Naravno ovo vazi ako se skup ne poklapa sa trkama F1 :wave:
"Tresu se soliteri,
jer mi smo bombarderi,
kolaju po prasini
price o zloj masini".
Korisnikov avatar
starac vujadin
Garaža: Laguna Coupe, Smart
Pridružio se: Čet Nov 20, 2008 6:27 pm

Uto Feb 03, 2009 12:28 pm

Hajde ove godine vi dodjite kod nas, a sledece da mi dodjemo i napravimo voznju do Lovcena. :arflag
Acqua-Olio-Benzina
Korisnikov avatar
SCHUMACHER
Garaža: Ex ALFA ROMEO 155 2.0 8V T.SPARK
Ex ALFA ROMEO 145 1.4 16V T.SPARK
ALFA ROMEO 155 2.0 16V T.SPARK
ALFA ROMEO 156 1.9 JTD
ALFA ROMEO 166 2.4 JTD
ALFA ROMEO 166 3.0 V6 24V
Pridružio se: Pet Nov 21, 2008 11:54 am

Uto Feb 03, 2009 1:14 pm

To bi bilo nenormalno dobro...Pobrinuli bi se za smjestaj i sve ostalo,bilo bi haos...Samo moram da napomenem da kad je bio skup u KG samnom je trebalo da dodju neki Alfisti iz MNE,da bi kako se priblizavao datum dolaska nekima iskrsavalo nesto,neki gasili telefone,tako da sam se ja spakovao i sam (sa zenom i sinom od 6 mjeseci) zapucao za KG...toliko o organizovanosti,dok bi se kod vaseg dolaska ovamo mnogo bolje organizovali...Neka se ukljuce Sale i Mijo,da ne "istrcavamo" ispred njih pa da sve iskalkulisemo...Dobro bi bilo kad bi do toga doslo na ljeto da se spoji lijepo i korisno (ljetovanje i skup)...Naravno pozvani su i Bosanci,Hrvati i ostali da se ukljuce,pa da vidimo sta ce mo... :arflag
"Tresu se soliteri,
jer mi smo bombarderi,
kolaju po prasini
price o zloj masini".
Korisnikov avatar
sasa km
Garaža: AR 155 1.7 TS 8V /94
Pridružio se: Pet Nov 21, 2008 7:23 pm

Uto Feb 03, 2009 9:04 pm

:arflag :arflag :arflag

znaci odredjeni su datumi +,- 7 dana

napravite flajere da mogu da se skinu i stampaju da obavestimo i ove koji se premisljaju dali da se uclane ili ne ( da ih ne skarabudjim pa da dobijem kritike :doh: )

da ih makar naguramo u jedna - dvoja kola i na skup da vide da ARCS nije sala :clapping:
Nino147
Pridružio se: Pon Dec 29, 2008 5:26 am

Sre Feb 04, 2009 11:58 am

B@ne J napisao:Ja imam jedno pitanje,zasto se odrzavanje skupa u Nisu nikad ne spominje...jel nema zaintresovanih ili je suvise daleko ili? :wave:
I ja se pitam zasto se, ne ne spominje, vec ne planira skup u Nisu. Ima dosta zainteresovanih, mislim da bi svako od nas iz Nisa zeleo da ucestvuje u organizaciji jednog takvog skupa. Ja recimo 17. maja u BG sigurno ne mogu, jer radim, a verovatno i VladaJ jer smo u istom poslu. Svi ti termini su mi u sezoni, a od novembra do aprila nema nikakvog skupa. Recimo mart ili april (do Uskrsa) bili bi idealni za Nis.
:beerchug:
Think about it!

I jos nesto, BG, NS, ZR - sve u krugu od 80km + SU. A gde su drugi gradovi? Cacak je pun Alfi. Da ne spominjem ostala mesta, javice se ljudi, ali daj malo bolje teritorijalno rasporedite skupove, ispostujte sve ljude, bice im drago da i oni organizuju neki skup.

Pozz!
Poslednja izmena od Nino147 u Sre Feb 04, 2009 12:02 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
gi
gile
Drug Član
Drug Član

Sre Feb 04, 2009 12:01 pm

OK, nemam ništa protiv. Skupite se, dogovorite se, pa mi javite. Meni nije teško da dođem :)
Nino147

Sre Feb 04, 2009 12:05 pm

Evo, mislim da cemo stupiti u medjusobni kontakt (ja sam ovde nov, ali drugi se bolje znaju) i za par dana cemo verovatno imati informaciju mozemo li da organizujemo skup.
gi
gile
Drug Član
Drug Član

Sre Feb 04, 2009 11:10 pm

Tek sad videh ovo:
...ali daj malo bolje teritorijalno rasporedite skupove, ispostujte sve ljude, bice im drago da i oni organizuju neki skup.
Teritorijalni raspored zavisi od članstva. Morate da shvatite jednu stvar: sve zvanične klupske skupove organizuju članovi ARCS, niko drugi. Vas u Nišu ima zaista puno koji vozite Alfe, ima ih i u Čačku, i to se slažem. Nešto baš i ne vidim da je bilo kome iz Niša ili Čačka interesantno i bitno da postane član ARCS, čast izuzecima. OK, nećete da budete članovi, ne morate. U tom slučaju nemate pravo da tražite od bilo koga da organizuje skup onako kako vama odgovara. Mi nismo ni muzikanti, ni javni servis, ni politička stranka pa da moramo, kako beše onaj tvoj termin, ispoštujemo svakog u ovoj zemlji ko vozi Alfu, pa bi, eto, voleo da mu klub napravi skup pred kućom. Kada ARCS bude imao bar petoricu članova iz pomenutih gradova, koji misle da je pripadnost klubu nešto više od bačenih 1000 din. za karticu, biće zvaničnih klupskih skupova i tamo. Ovime se završava diskusija na temu zašto tu a ne ovde. Konstruktivne ideje oko termina su uvek dobrodošle.
B@ne J
Garaža: Alfa Romeo 159 SW 1.9 jtdm16v
Pridružio se: Čet Nov 20, 2008 10:20 pm

Sre Feb 04, 2009 11:48 pm

Posteno i pozdravljam...
Sheta_Junior napisao: Tata izadje iz kola,pogleda pored puta jarak,katakombe, ali vidi da ce da prodje.Digne BX-a na najvisi stepen i polako ga spusti pored puta, prodje kroz jarak,digne ga na put,spusti citrica i nastavi put, a svi ljudi iz kolone aplaudiraju!
Nino147

Čet Feb 05, 2009 1:21 am

Nema razloga za ljutnju. Ja ne govorim o vlasnicima Alfi vec o clanovima kluba, a ne secam se da negde na sajtu moze da se vidi statistika koliko clanova ima iz kog mesta. To mozda vi znate, ali ne ocekujete valjda da ostali clanovi budu upuceni.

Ne mislim da treba da pravite nekakve zabave za vlasnike Alfi, ali ni da budete ljuti sto nema vise clanova iz pojedinih gradova, jer ljudi jednostavno ne znaju za klub. Ni ja ne bih bio clan da nisam slucajno na pretrazivacu trazeci nesto o Alfama naisao na vas sajt. A od koga sam mogao da saznam??

Ako su voljni ostali clanovi kluba iz Nisa videcu da li mozemo nesto da organizujemo, naravno, uz saglasnost ostalih clanova i rukovodstva kluba.

Btw. 29.6. (ZR) je ponedeljak

Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”