Zavisi od povrsine presecenog dela grejaca.
Princip rada je da kroz taj grejac prolazi struja. Posto ima veliki otpor, onda se greje i tako se greje i staklo. Kad se reparira, prekid se premosti provodnikom, tako da na premoscenom delu nema grejanja.
Ako je prekid mali, to se isplati raditi. Ako je npr prelepljena folija preko stakla pa se sidanjem iste sljustio veci deo grejaca, onda batali pricu.
Mislim da je uspesnost prespajanja kod onih koji se bave time do 5cm.
U oglasima je bilo ljudi koji to repariraju, a i Glass service to radi.
Inace, ako imas lemilicu i mozes dovuci 220V do kola, probaj i sam.
Kao što ti je već rekao Nigy, ako je u pitanju manji prekid lemilicom možeš to sasvim lepo sam da uradiš. Ja sam to nekada davno radio na Yugiću i bilo je više nego uspešno.
ja imam neko loctite-ovo sredstvo za ostecenja grejaca, neka mala bocica sa cetkicom u sebi, nesto kao lak za nokte samo 3 puta manje , ne znam nisam ga probao, dobio ga u nekom setu slicnih stvarcica, ali kontam da je dobro obzirom da je ozbilna fima u pitanju i verujem da ili to ili neko slicno sredstvo moze da se nadje u radnjama pa probaj tako ili lemljenjem mada je ovo ipak lakse jer prema uputstvu deluje da se lako radi sa njim
Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
Do 2003 godine radio sam u Wurth-u i tamo postoji da se kupi jedna bocica koja izgleda kao farbice sa auto lakom.(za farbanje sitnih ostecenja) To je nesto kao lak sa srebrnim opiljcima i bukvalno sa cetkicom koja je na poklopcu, premazes deo koji nedostaje i resis problem.
Zaboravio sam kako se zove(mislim da se zove "tecno srebro") ali pitaj u prodavnici auto delova jer oni svi saradjuju sa wurth-om.
Ma sigurno je isto....ja sam na mom starom unu turbo imao sest prekinutih niti i sve su funkcionisale besprekorno.
Jedino sto prilicno kosta ali opet je jeftinije od vetrobrana i ima ga dovoljno da sredjujes grejace ceo zivot!
Nesto mi se mota po glavi da ta micro bocica kosta nesto oko 10-12€,tecno srebro.Druga opcija (mislim da nije isto) je neki tzv. elektro lak.Trebalo bi da se koristi slicno kao i "srebro".
Zujkajuci po netu,nasao sam i ovo pa vidi(te)
Ja sam tecno srebro davno koristio dok sam se zanimao sa elektronikom i to bi trebalo da reshi ovaj problem.Ako neko nadje Bison tecno srebro neka javi meni bi trebalo za jos neke sitnice.
Sanirao sam niti grejača zadnjeg stakla sa tečnim srebrom (cca 320 din.)
Sve funkcioniše bez problema iako sam imao gotovo trećinu grejača neispravnu.
Problem sa tečnim srebrom je boja koja sada šljašti na zadnjoj šajbi.
Planiram da radim zatamljivanje ovog stakla sa spoljnje strane.
Znam da postoje termo-folije za stakla. Naravno ako iste uspem da pronađem po prihvatljivoj ceni. U protivnom pokušaću sa običnom folijom. Ako ne upali skidanje pa i ovo nanovo.
obicna folija ne moze spolja, tj moze ali koliko ce trajati, do prvog pranja, a za neku drugu nisam cuo kod nas da se radi ali sam vidjao po netu da ima nekih koje se lepe spolja
Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji