osecanje koje vas obuzima kad vam AR ide u susret?

Informacije o Alfa Romeo klubu Srbija, diskusije Alfista o Alfizmu i predstojećim događajima...
Korisnikov avatar
alfarion79
Garaža: 145 1,9 JTD `99
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 5:07 pm

osecanje koje vas obuzima kad vam AR ide u susret?

Čet Jan 22, 2009 8:04 pm

Pimetio sam da me neobjasnjivo osecanje obuzme svaki put kad se mimoidjem sa AR. U milisekundi se znacajno se pogledam sa vozacem u drugoj Alfi, kao da jedan drugom cestitamo da divnom jedinstvenom primerku koji posedujemo. U isto vreme to je i pogled odobravanja, kao da jedan drugom pogledom kazemo da razumemo kolicinu ljubavi koju poklanjamo nasim ljubimcima, a koju niko drugi van AR sveta ne moze da razume.
Tako da sam ja odlucio da ubuduce bucno i zvucno pozdravim svaku srodnu dusu u AR :drink .
Ako vam nepoznata Alfa trubi i ablenduje :) , nemojte je cudno gledati, vec odgovorite na pozdrav. Nas malo ima i trebalo bi nam biti drago kad jedan drugog sretnemo na putu. :arflag
Korisnikov avatar
dekideki
Drug Član
Drug Član
Garaža: 2001. Alfa Romeo 156 2.0 16V
Pridružio se: Sub Nov 15, 2008 7:11 pm

Re: osecanje koje vas obuzima kad vam AR ide u susret?

Čet Jan 22, 2009 8:26 pm

uvek! mnoge Alfiste sam prvo upoznao na ulici u slucajnom susretu pa smo posle zvanicnog predstavljanja prizivali te lepe "susrete"!

doziveo sam to bar 20-30 puta :arflag
Korisnikov avatar
byMaX
Garaža: Alfa Romeo Giulia QV 510bhp AT8 2018
Alfa Romeo Giulietta 2.0jtdm3 Sport 2011
Volvo S80 2006
Mini Cooper D 2016
Pridružio se: Pon Jan 05, 2009 9:31 pm

Čet Jan 22, 2009 9:35 pm

Ja sam skoro na OMV-u video jednu, parkira se iza moje, identične, potpuno, samo što je njegova imala crnu kožu, a moja ima krem boju. Puni gorivo, a ja izašao da platim, vraćam se, čovek gleda, ja mu dobacim "bliznakinje, a?", a on kaže "jednojajčane!", a ja opet pitam "JTS ili JTD", pošto ga gledam odnazad, a on kaže "JTD". Ja opet - "svaka čast", a on meni otpozdravlja, ono, kao vojska komandanta :). Bila je gužva pa se nismo zadržavali, ali se možda vidimo na nekom okupljanju...
Turismo Internacionale
Korisnikov avatar
gane
Garaža: Alfa Romeo 156 1.8 TS
&
Alfa Romeo 33 1.4 IE
Pridružio se: Sub Nov 22, 2008 7:12 pm

Pet Jan 23, 2009 9:13 pm

Vise puta sam digao ruku i pozdravio coveka :wave: , kad primetim da i on zagleda i alfu i vozaca (mene).
A kad vidim zmijicu na krilu, obavezno zvucno ili svetlosno javljanje. :arflag
Cak i kad sam u sluzbenom autu, ali tad obicno zbunim alfistu (Fiat Doblo) :grin:
Korisnikov avatar
Pittatore
Drug Član
Drug Član
Garaža: AR 155 3.0 24v Reborn
AR 166 jtd Familiare
Opel Zafira OPC Familiare XL
Yamaha FZR1000 EXUP Hajde da se volimo XD
AA500 Dvogumena raga
Pridružio se: Pon Dec 29, 2008 10:08 am

Ned Jan 25, 2009 11:06 am

Potvrdjujem,kako se lako udje u pricu sa drugim Alfistom. Juce smo ortak(Cezar,predstavice se pazario je 75TS) i ja svratili u Autostil po neke delove i musterija ispred nas je uzimala gumu kardana i odmah je palo pitanje:75-ica,a?....jeste,V6(sa kezom),pa gde je odrzavas?itd...
UTD-Performance
Raven Club Serbia 063/666-156
Slika
Korisnikov avatar
sErGiO
Garaža: Alfa Romeo 156SW 1.8TS
Pridružio se: Pon Nov 24, 2008 3:11 pm

Pon Jan 26, 2009 12:24 pm

Obicno se odusevim i zagledam da vidim koja je to faca sto vozi AR :arflag Imam jednog komsiju koji vozi jaaako lepu 156-icu karavan i primetih da i on zagleda kad me video pre neki dan :D :D
Purezza di linea e prefezione del meccanismo - Alfa Romeo
l silenzio notturno è stato disturbato bruttamente dalla musica del mio cuore sportivo!

Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”