Pa evo da pocnemo sa jednom odlicnom slikom...dopunjavacu, a ocekujem od @OMP-a da pridonese temi

OMP napisao:da bile su 2 kod nas jednu vozio Mikica a jednu Paja, 1996 stigle 2 identicne 155 st i oni su ih vozili, Vesnic od 1996-98 a Paja isto tada negde pa je napravio pauzu od par godina i opet je spakovao i vozio jos 1-2 sezone,cini mi se 2003 i 2004 i onda prodao Misi Marinkovicu koji je bezuspesno vozio par trka sa njom i sad ne znam gde je ta alfa vise, jedno vreme se prodavala na racecarsdirect.com ali gde je zavrsila????
Vesniceva kasnije otisla kod Bobana Atanackovica(1999), vozio je cini mi se smo jednu trku pa je slupao na Beranovcu..
evo malo slika Mikicine....
ovakve su bile obe kad su stigle, prelepe, secam se da sam se odusevljavao kad god sam ih pogledao, nisam mogao da odvojim pogled od njih![]()
![]()
pajina je ova zelena u pozadini a kasnije bila crveno bela
http://www.fiatouringcars.com/2k4/?call ... ck0011.aspstarac vujadin napisao:
Drago Regvart je vozio ozbiljne trke po Evropi sa Alfom i to relativno uspesno.
sad mogu da se nadju preko za mnogo manje paradekideki napisao:
*kakva mocna kolica... secam se na zatvaranju pretprosle WTCC sezone prodavali su 156 bolide, mislim da je cena bila 160.000€...
pa veliki sam zaljubljenik u auto trke uopste i od malih nogu sam u tome, a u alfe posebno, narocito u 155ice koje su mi ostale u srcu sto se trka tice, kad se samo setim kad sam ih prvi put ugledao uzivodekideki napisao:@OMP: svaki respekt za tebe, toliko podataka moze biti skupljeno samo ako si totalno zaljubljen u Alfu, a pogotovo u 155...
fascinirala me ona Andrejeva, mogu misliti kako bih bio srecan da mogu da onako temeljno islikam 155ST!