Sajtne (pragovi) za 156 restyling
Da li neko kod nas pravi sajtne (ne mislim na deo limarije već na pragove sa strane ispod vrata) za Alfu 156 po originalnim dimenzijama? Originalne u Delti su preskupe (lik mi je preko telefona pogledavši u katalog prvo rekao "ne smem da vam pročitam cenu"
).

- alfaromeo
imam ja orginalne skinuo sa moje alfevrza napisao:Da li neko kod nas pravi sajtne (ne mislim na deo limarije već na pragove sa strane ispod vrata) za Alfu 156 po originalnim dimenzijama? Originalne u Delti su preskupe (lik mi je preko telefona pogledavši u katalog prvo rekao "ne smem da vam pročitam cenu").
- BlackBeauty
- Garaža: AR 156 1.9 JTDm 16V Sportwagon by Giugiaro
Ajd brate vrza reci mi koliko su tu kod vas oriđiđi u Delti, pliz.
Baš me zanima, a usput ću probat saznati koliko su tu kod nas u RH kod ovlaštenog trgovca i distributera ( Autocommerce ).

Baš me zanima, a usput ću probat saznati koliko su tu kod nas u RH kod ovlaštenog trgovca i distributera ( Autocommerce ).

I zato pjevam da ne pojede me mrak...
43k dinara (skoro 500 eura) set.
@alfaromeo: nisam te razumeo, imaš dimenzije, ili prodaješ sajtne?
@alfaromeo: nisam te razumeo, imaš dimenzije, ili prodaješ sajtne?
- alfaromeo
Ja imam originalne plasticne spoilere koji idu preko pragova a ne razumem sta tebi treba. Pitas dali neko pravi sajtne a ne mislis na deo limarije vec na pragove sa strane koji idu ispod vrata.Sajtna i prag su jedno te isto koliko ja znam.vrza napisao:Da li neko kod nas pravi sajtne (ne mislim na deo limarije već na pragove sa strane ispod vrata) za Alfu 156 po originalnim dimenzijama? Originalne u Delti su preskupe (lik mi je preko telefona pogledavši u katalog prvo rekao "ne smem da vam pročitam cenu").
- Viper
- Garaža: Alfa Romeo 156 2.0 JTS
Audi Q5 2.0 TDI Quattro
Kawasaki ER-6n
Yamaha Tmax 500 - Lokacija: Kac
E to i ja trazim za moju V6 zverku.
"I lived with you for twenty years: how many deeds,events and men went by! Today, i remember them,each and every one.I have, for Alfa the tenderness of a first love.The pure affection of a child for his mother."
Enzo Ferrari
Enzo Ferrari
- dexxxter
- Garaža: 156 2.0 TS 16v
166 Facelift 3.2 V6 24v - Lokacija: Beograd
-
gi
- Drug Član
Prepiska za cene i dogovori oko kupoprodaje i sl na pp, ili msn, ili gtalk....
Pa aj posalji mi na pp cenu??
gile zasto ne smemo cene da pisemo na forumu???
gile zasto ne smemo cene da pisemo na forumu???
-
gi
- Drug Član
Nigde ne piše da ne smete da pišete, al je malo glupo. Ispade da 100 drugih ljudi treba da čita vaše dogovaranje 
Tebi treba, on ima, lepo pošalješ čoveku PP, razmenite telefone ili msn ili šta već pa čatujte i pričajte do mile volje.
Izbriši ponekad inbox, moža imaš više od 50 poruka, pa onda klikni na release on hold messages...

Tebi treba, on ima, lepo pošalješ čoveku PP, razmenite telefone ili msn ili šta već pa čatujte i pričajte do mile volje.
Izbriši ponekad inbox, moža imaš više od 50 poruka, pa onda klikni na release on hold messages...
Da osvežim temu, i dalje tražim sajtne. Smernice mogu ovde, a direktne ponude za prodaju na PP.vrza napisao:Da li neko kod nas pravi sajtne (ne mislim na deo limarije već na pragove sa strane ispod vrata) za Alfu 156 po originalnim dimenzijama?
- ToNcA
- Garaža: Alfa 147 2.0TS, Renault Megane 1.5dci
I sta bi na kraju?
Jel si nasao?
Pitam jer sam ja potencijalni zainteresovani pa da znam sta me ceka...
Jel si nasao?
Pitam jer sam ja potencijalni zainteresovani pa da znam sta me ceka...
- Dragon
- Saradnik Uprave
- Garaža: Giulietta 1.4 Distinctive
ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
ex147 1.9JTDm - Lokacija: Beograd
Ovi bi trebalo da imaju.
http://www.tuningcentar.com/cms/index.php
Za Stila su mi trazili nesto preko 200 evra sa montazom.
http://www.tuningcentar.com/cms/index.php
Za Stila su mi trazili nesto preko 200 evra sa montazom.
Poslednja izmena od Dragon u Uto Jun 23, 2009 9:19 am, izmenjeno 1 put ukupno.
John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
- Dragon
- Saradnik Uprave
- Garaža: Giulietta 1.4 Distinctive
ex GTV Cup 2.0 TS
ex 156 JTD SP
ex 147 2.0 TS
ex147 1.9JTDm - Lokacija: Beograd
greska
John Lennon - 2600 Sprint, SS, Pope John Paul II - Sei (Alfa 6), Sophia Loren - Duetto, Frank Zappa - 1969 GTV, Ralph Lauren - 8C2900B, Nick Mason - TZ-1, John F. Kennedy - Giulietta Spider, Eric Clapton - 6C 2500 Super Sport, Dragon - GTV Cup.
jesi li nasao pragove ?? ja sam ih ugradjivao na predhodnoj 156-ci u Rakovici,cim se udje sa desne strane je farbarska radnja kako se secam,sad bi ugradio i na ovoj novoj pa te zato pitam,cena je tada bila 150e....
- vnov
- Garaža: Ex Alfa Romeo 147 1.6TS 120ks+chip
Ex Alfa Romeo Sprint QV 1.7 8v
Ex Škoda Octavia A5 FL 1.4TSI
Ex Fiat Punto Sporting 1.2 16v
Ex Alfa Romeo GT 1.9jtd 16v
Alfa Romeo Giulietta Sprint 1.4 tb 2020
Škoda Kodiaq
Peugeot speedfight 3 - Lokacija: Beograd
Ako misliš na Matrix to neradi odavno ili su se preselili na neku drugu lokaciju.
ne nemislim na Matrix a kako se secam Matrix nije u Rakovici..
- ilija156
- Garaža: alfa GT
na njihovom sajtu nisam mogao da nadjem ti sto meni trebaju,jesi li ti to stavio pa znas ili si gledao na sajtu??
- ilija156
- Garaža: alfa GT
Povratak na “Alfa Romeo 147 | Alfa Romeo 156 | 166 | GTV | GT”