Otvaram ovu temu jer nisam primetio da se iko opsirnije bavio na ovom mestu pitanjem bezbednosti nasih Alfi. Ima li neko nekakvih informacija o zastupljenosti Alfa-modela u kradji automobila kod nas i u Evropi uopste. Ovo me interesuje jer sam vec imao pre nekoliko godina neprijatnih iskustava te vrste sa Audijem i od tada vozim samo Italijane (sada Alfa, a predhodni model Fiat). Naravno, u moju 156-icu sam odmah po kupovini ugradio “zeder” iako vise ni u kakvu zastitu ne verujem.
Oko kradje alfi ne moras da se brines.Kao prvo to niko ne krade,a drugo oko paljenja alfe(156) mu treba mnogo vremena,tako da bas mora da ima neki debeo razlog da je ukrade.Danas se kradu golfovi 4/ 5,audi a4/6,pasati b5/6 da bi se prebacili volani na levu stranu za engleske modele jer su tamo mnogo jevtiniji.
Danas skoro svako ko kupuje alfu noviju ,bar od 96 koristi Eper program na kome izlazi po broju sasije da li je volan na levoj ili desnoj strani.Svako normalan ne bi kupio noviji alfu od 2000- da zna da je volan bio na desnoj strani.To prolazi kod vw,oni ne gledaju nista samo da je vw.
ps.volks wagina tidja sreca
O.K. hvala na ovim informacijama, meni barem znace dosta, jer sam bio zesce istraumiran posle one kradje koju sam imao. Od tada sam istinski zamrzeo nemacke automobile i shvatio da i ostali znaju da naprave dobru masinu. Konacno sam uvideo koliko nas narod robuje predrasudama. Hocemo li se mi ikada osloboditi tih gluposti.
da me ne shvatis pogresno, volim ja te predrasude.
zahvaljujuci njima, imamo polovne Alfe koje se prodaju po bagatelnim cenama ("ko uopste kupuje Alfu?"), niko ih ne krade (kome da ih prodas kad regularne "italijanke" i "crnogorke" kostaju saku evra).
inace,
originalni delovi cesto kostaju manje od turskih za "nemce", svi misle da si "ludak sto vozis kola koja trose ko djavo" (za razliku od svetog golfa 2 dizela koji trosi 3l na otvorenom, a 5l/100km po gradu), "registracija za njih je suludo velika" (isto kao i za njihova kola istog godista i kubikaze), "Alfe trule pre no sto izadju iz fabrike" (u vecini slucajeva su zapravo bolje pociknovane od nemaca - imaju 8 godina garanciju na karoseriju)...
predrasude mozda cak zasluzuju temu za sebe toliko ih puno ima!
Da dodam nešto: u gomili skinutog svašta-nešto sa interneta, našla se i uputstva za obijanje raznih automobila(ne, ne, nije to što mislite, nego treba upoznati protivnika ), a tamo od svih mogućih marki, nema Alfe, tako da eto koliko smo zanimljivi lopovima
1. za sve je prvenstveno kriv kod-kljuc za koji je preskupa oprema za kradju, plus non stop ga menjaju iz modela u model, pa se nijednom lopovu ne isplati da je kupi...
2. Alfe stranci regularne registrovane sa papirima kostaju bagatelu. koliko bi onda kostala Alfa za koju se zna da je ukradena?
3. otpadi su puni svakojakih delova i polurasturenih Alfi, pa ko jos mora da rizikuje da krade?
bonus
4. ugradite najjeftiniji kineski alarm sa daljinskom komandom i centralnom bravom, niko nema opremu za njegovo iskljucivanje, svaki je prica za sebe
5. ako ste vec odlucili da ste pronasli auto svog zivota, potrosite jos 200e na Zeder
uzevsi sve tacke u obzir, veeeeelike sanse su da ce vasu Alfu lopovi zaobici.
*inace, ne postoji 100% zastita od kradje. ja imam od opreme sve gore navedeno, pa se i dalje "isecem" svaki put kad vidim da mi Alfa nije na parkingu a u stvari sam - parkirao negde dalje...
Da i ja dodam nesto na ovu temu.
Davne 1994-te moj drug je vozio 155 1.8 T.S. teget metalik sa sivim koznim enterijerom na Holandske table.Auto je bio ukraden i placen 5000 dem.
Ako se dobro secam, pre nekih 5-6 godina je Lorencova AR 75 ukradena. Istina, nasao ju je posle nekog vremena, verovatno je posluzila kao prevozno sredstvo, al' je ukradena.