Da li neko zna gde da nabavim zmijice za krila?
Zeleo bih da ukrasim svoju Alficu 145 TS?
Takodje su mi potrebna i 4 Alfina logoa za alu felne na kojima sada pise FIAT jer su od Fiat Bravo.
Zmijice za krila i Alfa znak za felne!
- lanmi
- Garaža: Alfa Romeo 145 TS 1.4 75KW '99
-
gi
- Drug Član
Re: Zmijice za krila i Alfa znak za felne!
Kad se učlaniš u klub dobiješ bisciones tj dve zmijice na poklon.
Ako nećeš tako, onda skineš sa brandsoftheworld.com AR logo pa izvadiš zmijicu, pa odrediš dimenzije koje ti odgovaraju, pa lepo odneseš to na laser cutter. Nalepnice za felne: ista priča.
Ima onih šklj c/b nalepnica na buvljaku, a ima i znakova u AP sportu, možda neki može lepo da se upasuje...
Ako nećeš tako, onda skineš sa brandsoftheworld.com AR logo pa izvadiš zmijicu, pa odrediš dimenzije koje ti odgovaraju, pa lepo odneseš to na laser cutter. Nalepnice za felne: ista priča.
Ima onih šklj c/b nalepnica na buvljaku, a ima i znakova u AP sportu, možda neki može lepo da se upasuje...
- lanmi
Hvala na brzom odgovoru.
Razmisljam da se uclanim u ARCS klub, ali na sajtu nema nesto bas najnovijih informacija.
Interesuje me koje su jos pogodnosti clanova kluba, sta sve dobijas kada se uclanis?
Razmisljam da se uclanim u ARCS klub, ali na sajtu nema nesto bas najnovijih informacija.
Interesuje me koje su jos pogodnosti clanova kluba, sta sve dobijas kada se uclanis?

-
gi
- Drug Član
Dobiješ člansku kartu, dve zmijice, privezak i formalnu pripadnost grupi koja obožava Alfa Romeo, tj imaćeš crno na belo da si Alfista
. Imaćeš popust pri kupovini delova kod firmi navedenih tamo na sajtu. Imaćeš priliku da učestvuješ u nezaboravnim skupovima i događajima koji se već planiraju za ovu godinu. Moći ćeš da kupiš klupska obeležja (majice, ramove za tablice, stikere i sl.) po popularnim cenama.

- lanmi
Pitao sam na ARCS club sajtu i kazu samo privezak da se dobija NE i zmijice.
A bas sam razmisljao da se uclanim. Mislim nije problem u tome mozda se i uclanim, ali posto sam iz Nisa tesko da cu moci da imam neke prednosti sto se tice popusta i ostalog. Bilo bi lepo kada bi pored priveska dali i zmijice, ali ...
Da li znas kako mogu da nabavim zmijice i 4 nalepnice Alfinog logoa za alu felne?
A bas sam razmisljao da se uclanim. Mislim nije problem u tome mozda se i uclanim, ali posto sam iz Nisa tesko da cu moci da imam neke prednosti sto se tice popusta i ostalog. Bilo bi lepo kada bi pored priveska dali i zmijice, ali ...
Da li znas kako mogu da nabavim zmijice i 4 nalepnice Alfinog logoa za alu felne?

-
Sa
- Drug Član
Radice se i zmijice, samo malo strpljenja. Za sada se dobija privezak.
Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”