POZZ svima

Informacije o Alfa Romeo klubu Srbija, diskusije Alfista o Alfizmu i predstojećim događajima...
Gocy
Pridružio se: Čet Dec 25, 2008 7:37 pm

POZZ svima

Pet Dec 26, 2008 1:14 pm

Kakvo iznanadjenje :rolleyes: !!!
Ljudi, ja zaista nemam vremena za pracenje foruma i zbog toga se izvinjavam.
Zelim samo da se javim i podelim neko svoje razmisljanje pa ako gresim, ispravite me.
Vec par dana pokusavam da se ulogujem ali bezuspesno :banghead: . Dok mi slucajno nije palo na pamet da se ponovo registrujem :yahoo: . Prava plavusa.
Ovako, ne mogu da diskutujem a da se ne "predstavim". Valjda cu imati vremena i za slike kasnije.
Vozim 166 2.0 TS, a pre nje 146 1.7 16 V (poslednju boxer verziju), a pre nje 33 1.7 I.E (nova verzija) na kojoj sam i naucio da vozim, ne racunajuci auto skolu. Sem alfe drugi auto nisam posedovao niti stalno vozio, pa sebe smatram nekim alfistom. Druzim se s' Alfom skoro deset godina. Procenite sami.
E, sad da se vratim na pricu...
Par puta sam zeleo da dodjem na neki od skupova ali bezuspesno zbog uzasnog radnog vremena. Konacno mi je uspelo u Kg-u prosle godine. Nekako sam se dokotrljao po onoj uzasnoj kisi koja je sve pokvarila (za one koji se secaju vlasnika 166-ce sa Ni tablicama).
Tada sam se "uclanio" u klub. Meni clanarina (i veca) ne bi predstavljala problem ali moram reci sta mi smeta. Ocekivao sam clansku kartu (ili stikere zmija za krila)na adresu, jedan dan, drugi, treci,... ... nedelja, dve, tri... ...i nista. Neka obavestenja o deljenju clanskih karti na onom FIAT ROAD SHOW sam procitao ali prekasno. Ispravite me ako gresim ali koliko sam video sva obavestenja na sajtu se pojave nekoliko dana pre desavanja tj. dogadjaja, sto je bar za mene nemoguce isplanirati. Kao "novom" clanu (nisam obnovio clanarinu) sve ovo mi dodje nekako AD HOK.
Mogu jos dosta da pisem ali bilo bi previse...
Jos jednom POZZ SVIMA
Anything's possible.
Keep thinking ! ! !

Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”