Brisač zadnjeg stakla

Tehnička pitanja i odgovori. Održavanje, servisiranje i eksploatacija za sve modele.
Korisnikov avatar
idekius
Garaža: Alfa Romeo
Pridružio se: Sre Nov 26, 2008 3:25 am

Brisač zadnjeg stakla

Čet Dec 11, 2008 3:11 am

Znam da je pitanje idiotsko, ali... prosto ne znam kako da formulišem ovakav kretenluk od pitanja :write:
Kako se do vraga menja ona fucking metlica na brisaču zadnjeg stakla i gde ta metlica ima da se kupi :scratch: :banghead: :blush:

U pitanju je 146 Junior
Korisnikov avatar
Markoni147
Garaža: Ford Fiesta ST
Pridružio se: Čet Nov 20, 2008 6:22 pm

Re: Brisač zadnjeg stakla

Čet Dec 11, 2008 7:24 am

Kod 147 se ne menja metlica vec ceo brisac, dakle treba ti kljuc 10 da bi ga promenio... Mouce je da je isto resenje na 145... Za 147 je brisac u Delti kostao oko 2300 din... Inace mozes malo da majstorises pa da promenis samo gumicu...
Korisnikov avatar
milosh024
Garaža: Alfa Romeo
Pridružio se: Sub Nov 22, 2008 12:27 am

Re: Brisač zadnjeg stakla

Čet Dec 11, 2008 9:04 am

Da, moze da se promeni gumica, ima dve metalne lajsnice koje ulaze u leziste i drze gumu za plastiku brisaca. Gumu mozes da kupis na metar, iseces zeljenu duzinu, izvuces te metalne lajsnice i promenis. A ako hoces ceo brisac mislim da je cena bas ona koju je naveo Markoni (par sto dinzi gore dole).........ako ne nadjes nigde bilze tebi da je kupis, bilo koja prodavnica delova iz bgda ce ti poslati brzom postom (a mogu da ti dam broj u Subotici pa mozes i od njih da narucis)....
Alfa Romeo Sportwagon 2.0 JTDM
Ex Alfa Romeo 156 Sportwagon

Povratak na “Area Servizio”