Zna li neko sta kontrolise rad ovog Chek panela?

Pretpostavljam neki pomocni komp ili tako nesto

p.s.
Namenski podnaslov,ako bude jos pitanja u vezi struje.
@OMP se dobro izraziodekideki napisao:ta kod klime ne tolerise nizak nivo. mislim, nista zabrinjavajuce. senzor se nalazi u dnu cevi za merac nivoa, tesko je pristupacan. mozda je i on crkao, nije iskljuceno. ona kod cajgera ako ti se upali onda je drama
dali se secas mozda koja je tacno zica (boja) za otvaranje brave na gepeku ? meni sve ostalo radi sem toga , da ne lutamFlavio napisao:Veni,Vidi al slabo nesto Vici![]()
!
LM,bio kod elektricara,resio sam prob. sa otvaranjem gepeka;ipak je bio onaj snopcic kablova sto spaja kabinu i poklopac gepeka (kroz gumeno crevo).Cak 3 zice odcvikane ladno-dobro se nisam upalio
.
Zbog toga mi nije radilo ni svetlo tablice,maglenke pozadi,R svetla uz vec pomenuto otvaranje gepeka.
Manometar nismo resili.Ostalo da skinem davac sa bloka pa da vidim jel on zapekao/crkao pa onda ciscenje ili zamena.Ako jos nekog zeza,dopunski info na temu http://www.cannonballforums.se/viewtopic.php?t=17437.
Lampica za nivo ulja-nista danas.Ostalo da chesljam 155 Workshop Manual i vidim za taj comp ili sta vec.Majstor je prilicno ubedjan da ga ima,da nisu samo zice,senzori i sijalice k'o sto kaze Deki
.Btw,pokazao mi danas taj comp od Floride a prisecam se da je i @Ljube kugla pisao da i njegova 75-ica ima to.
Dakle,ako neko zna gde je to cudo ...![]()
@OMP se dobro izraziodekideki napisao:ta kod klime ne tolerise nizak nivo. mislim, nista zabrinjavajuce. senzor se nalazi u dnu cevi za merac nivoa, tesko je pristupacan. mozda je i on crkao, nije iskljuceno. ona kod cajgera ako ti se upali onda je drama.
Neznam kod tebe,kod nas su 2 lampice za nizak nivo ulja u karteru.Jedna gore na satovima-pored one za press i gen.. a druga dole na board-u.Znaci,obe sluze za isto.
Prob je sto sluze istom,mislim da kod mene ona gore radi OK al' zato ova dole nehebe nista-non-stop svetli,sa bilo kojim nivoom ulja.
Zanimljivo je da ta donja-kad skinem i vratim akumulatorsku klemu,ugasi se i mirna je prvih pola sata,recimo,a onda opet po starom.
Tip:
Kacenje na dijagnostiku ne prijavljuje neku gresku.
ladno nisam nikad obratio paznju na gepek,mislim da ne svetliFlavio napisao:
Deki,Milose,OMP & ostali 155-icari,signal za otvorena vrata,na inkriminisanom chek panelu.Da li vam signalizira samo za vrata ili ima lampicu i za otvoren gepek ?
Preko ovog relea se otvara gepekalfaskorpion napisao:dali se secas mozda koja je tacno zica (boja) za otvaranje brave na gepeku ? meni sve ostalo radi sem toga , da ne lutam
Razsraficu panel da proverim ... rekao bih da nema-tako mi izgleda,ali ... nelogicno da nema+na slici iz jednog od prospekata za 155 se vidi da ima.sasa km napisao:a od vrata nema kontrolu za gepek
pre bih rekao da je kod osiguraca neki spoj - gepek sa oboranim svetlima moze da ima veze samo kod osiguraca ili negde ispod instrument panel gde se posle odvajaju prema napred i pozadi - gepek je pozadi a svetla napredvojaalfa napisao:Meni kad je otvoren gepek svetli lampica za oboreno svetlo ali duplo manjim intezitetom.