Ako je potrebno neshto prokomentarisati, izvolite...
Koliko koristite forum? (kompletan, zasebno itd...)
-
kilsonki
- Drug Član

Koliko koristite forum? (kompletan, zasebno itd...)
Malo sondiranja situacije korishcenja foruma nije na odmet.
Najbitnije je u celoj prichi iskreno kliknuti na odgovor.
- Lord_o21
- Garaža: Alfa 156SW, Fiat Punto, Ducati 916, Aprilia Leonardo, Piaggio NRG :D
30% f/l
40% resto....
mislim da je malo .glupo. doci na cbc, procitati samo jedan deo, a ostatak zanemariti. Moze dosta korisnih stvari da se procia...
30% f/l
40% resto....
mislim da je malo .glupo. doci na cbc, procitati samo jedan deo, a ostatak zanemariti. Moze dosta korisnih stvari da se procia...
Sticks and stones may break my bones, but whips and chains excite me. So tie me up and throw me down and tell me that you like me.
- QV lale
- Garaža: Alfe & Lancie
Iskreno u poslednje vreme 50% - 50% ...pre sam bukvalo samo na ARCS bio,ali sada malo obilazim i bazni forum i tako to...Ima zanimljivih i naravno poucnih stvari..Ali prvo sto uradim je pregledam sta ima ovde,pa onda idem dalje...
- Player
- Garaža: Gtv V6 TB
Pogotovo pitanja u vezi nekih kvarova koja se ovde chesto postavljaju, a u Baznom delu foruma je to vec obradjeno..
Ja chitam otprilike i Bazni i Arcs jednako, i u jednom i u drugom preskachem teme koje mi se na oko ne svide.
A kad imam vremena uskochim i u druge klubove da vidim malo shta rade komshije
Btw ne kontam chemu ovo...
Lord_o21 napisao:mislim da je malo .glupo. doci na cbc, procitati samo jedan deo, a ostatak zanemariti. Moze dosta korisnih stvari da se procia...
Pogotovo pitanja u vezi nekih kvarova koja se ovde chesto postavljaju, a u Baznom delu foruma je to vec obradjeno..
Ja chitam otprilike i Bazni i Arcs jednako, i u jednom i u drugom preskachem teme koje mi se na oko ne svide.
A kad imam vremena uskochim i u druge klubove da vidim malo shta rade komshije
Btw ne kontam chemu ovo...
Objects in the mirror appear
TO BE LOSING !!!
TO BE LOSING !!!
- Dora
- honorable

- Garaža: FIAT :(
- speedfreak968
- Garaža: :
'07. AR 159 SW JTDm
'03. Peug 206 XS 1.6 16v
ex '96. AR 146 ti
ex '98. AR 156 2.0 TS
ex '02. AR 156 2.5 V6 24v
ex '04. AR 156 SW ti - Lokacija: Bgd
If everything seems under control, you're just not going fast enough.
Blize bi bilo 85-90% ARCS...

If everything seems under control, you're just not going fast enough.
- Viper
- Garaža: Alfa Romeo 156 2.0 JTS
Audi Q5 2.0 TDI Quattro
Kawasaki ER-6n
Yamaha Tmax 500 - Lokacija: Kac
80% ARCS mada citam i interesante teme sa ostalog dela foruma u principu citam ono sto me tog trenutka zanima. :cool
"I lived with you for twenty years: how many deeds,events and men went by! Today, i remember them,each and every one.I have, for Alfa the tenderness of a first love.The pure affection of a child for his mother."
Enzo Ferrari
Enzo Ferrari
-
kilsonki
- Drug Član

Kuriozitet je u tome shto je pricha i dalje interesantna pa nas posecuju, chitaju i ostali Cannonci.
Prikazuje dosta toga i ovako, chim su ti ljudi kliknuli znachi da su posetili forum pa taman i za tih 10%. Anketa obuhvata sve chlanove foruma a ne striktno Alfiste.Sasha napisao:Izgleda ovde klikcu i ne Alfisti, posto sam 100% siguran da oni glasovi za 10 i 30% ne dolaze od Alfista. Za sada dosta jasan prikaz situacije gledajuci komentare, a ne procenat.
Kuriozitet je u tome shto je pricha i dalje interesantna pa nas posecuju, chitaju i ostali Cannonci.
Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”