3. skup ljubitelja italijanskih vozila
-
Go
- Drug Član
Evo slika lokaliteta pretstojeceg skupa koji je planiran za polovinu maja:

Vise informacija o lokalitetu na http://www.pimnice.com

Vise informacija o lokalitetu na http://www.pimnice.com
-
Go
- Drug Član
Davide, svaka čast, planirao sam ovako nešto da ja postavim, ali vidim da si me pretekao, to je dobro jer još neko misli...
Ne vidim samo gde su ostale negotinske forumdzije !!!
Skup će pratiti najverovatnije dve tv ekipe, što se mene tiče svi ste pozvani, neće biti zatvorenog tipa kao prošlogodišnji.

Ne vidim samo gde su ostale negotinske forumdzije !!!

Skup će pratiti najverovatnije dve tv ekipe, što se mene tiče svi ste pozvani, neće biti zatvorenog tipa kao prošlogodišnji.
-
Go
- Drug Član
svaka cast momci........mesto je ekstra...........samo napred..........uz nas samo je dovoljno da das gas..........i da dodjes na skup.......ostalo je na domacinu.....
-
Go
- Drug Član
, prosle god.samo imao prilike da gledam Presidente-a

Nego mene brine ovo: http://www.postimage.org/image.php?v=Pq1yA1sS
jadni forumasi kako ce da idu kuci
, al dobroo, bice toplo pa moz' da se kunta na travi
I da napomenem da je http://www.postimage.org/image.php?v=aVU9wKJ inace centar grada u .renoviranju., tako da izgleda kao Bejrut
P.S. Aaaa jel mogu sa 307, kao ilegalac?hmhm, il da vozim Sashu
, kao sto je u Bg dosao Polom
[/quote]
Tu sam tu sam, samo sto ne kazes sta treba da se radivladaromeo napisao: Ne vidim samo gde su ostale negotinske forumdzije !!!![]()

Eeeee, tu cekam Sashuvladaromeo napisao:Skup će pratiti najverovatnije dve tv ekipe, što se mene tiče svi ste pozvani, neće biti zatvorenog tipa kao prošlogodišnji.

Nego mene brine ovo: http://www.postimage.org/image.php?v=Pq1yA1sS
jadni forumasi kako ce da idu kuci

I da napomenem da je http://www.postimage.org/image.php?v=aVU9wKJ inace centar grada u .renoviranju., tako da izgleda kao Bejrut

P.S. Aaaa jel mogu sa 307, kao ilegalac?hmhm, il da vozim Sashu

-
Go
- Drug Član
Joooj nebi ja da preforsiramo tog Francuza, jbg osetljiva su to vozila i delikatna, neznam moze li to preko 100 a da se ne raspadne.mishkom napisao:Pa i bio je dostavno vozilo, tako da nije frka da ga vratimo u prvobitnu svrhu
![]()
Negoo, os ti na crtu? Da vidimo kako ide to tvoje cudo sa jednim karb.-om![]()
![]()
-
Go
- Drug Član
Ucinilo ti se od sunca, ide to 200
looodiloooooo
Ako nam dosadi, obezbedicemo na vreme girose pa pravac ZA

Nista se ti ne sekirajoooj nebi ja da preforsiramo tog Francuza, jbg osetljiva su to vozila i delikatna, neznam moze li to preko 100 a da se ne raspadne.

aa, pa necemo jos, isli smo 33ojkom, 145icom, pa red je majku mu i ja vas malo da provozamMisko skini zadnje sediste, bice dosta toga za voziti na pivnice, ti si zaduzen za dostavu a alfisti za ce svojim alfama.

Ako nam dosadi, obezbedicemo na vreme girose pa pravac ZA

-
Go
- Drug Član
A dobro kol'ko ih to kuci imas? Da planiram na vreme da ne idem posle u Rumuniju po narandze 
Aj da kazemo i nesto korisno, puta od Beograda do Negotina ima 2, sami birate koju cete opciju..
Prva je preko auto pute Bg-izlazite u Paracinu, zatim sledite put do Zajecara, pa onda Negotin, to vam je 300km
Druga mogucnost, 262km od centra Negotina, do stana moje sestre [Mirijevo], idete dunavskom magistralom
onako dosta je dobar put, bio sam skoro, a mnogo je zanimljivija voznja, krivine, jos ako neko zna put, milina
120kroz svaku krivinu
. Ovako i ovde mozete da birate auto put, mada i ne morate, prva mogucnost, da izadjete sa auto puta u Pancevu, druga da izadjete u Pozarevcu, pa onda sledi Golubac, Donji Milanovac, Negotin. Leti je ovde jos lepse, ladovina, pored dunava, a imate i 2cesme uz put. Ako neko pak zeli da zaobidje u potpunosti auto put onda u Pancevo, pa Smederevo, Pozarevac, pa kao gore vec opisano Golubac....
E sad, najvaznije, postovanjem propisa u oba puta stizete za 4sata, ako vozite prosecno 3sata15minuta, malo preko ogranicenja, a ako cepate autoputem moze i za 2.5sata
mada ne preporucujem... Okvirno 3sata, to je neki prosek
A el razumete nesto?
Ne smem ni da procitam, ima da se
zgranem...

Aj da kazemo i nesto korisno, puta od Beograda do Negotina ima 2, sami birate koju cete opciju..
Prva je preko auto pute Bg-izlazite u Paracinu, zatim sledite put do Zajecara, pa onda Negotin, to vam je 300km
Druga mogucnost, 262km od centra Negotina, do stana moje sestre [Mirijevo], idete dunavskom magistralom

E sad, najvaznije, postovanjem propisa u oba puta stizete za 4sata, ako vozite prosecno 3sata15minuta, malo preko ogranicenja, a ako cepate autoputem moze i za 2.5sata

A el razumete nesto?

-
Go
- Drug Član
Za sta, za pomorandze ili moj gps
Pa sta je ovo nema nikoga????
, sad cu da placem...
Da poguram ja to tamo malo, a?
Za sta, za pomorandze ili moj gps

Pa sta je ovo nema nikoga????

Elem, Vlajko nam se prijavio za ADSL, pa ce sad da nam bude aktivniji1. vladaromeo
2. David_alfa_145
3. mishkom
4. Shulc
5. mareworp(ako primate Borane? )
6. Ganje [vlado jel ziv ovaj? Ili je iz Paracina odleteo na horgos, il mozda u Novi Pazar da nadje farmerke za Shukija
, kad vec David nece
]

Da poguram ja to tamo malo, a?

- QV lale
- Garaža: Alfe & Lancie
Nemam para za takvo planinarenje,a i imam velike kotace i ako se upustim u takvu avanturu po tim evropskim putevima ima da raz_ebem trapove i pokrivim felne da necu moci ni nazad da se vratim.
E sad jedino,ako ces da snosis troskove...
E sad jedino,ako ces da snosis troskove...

-
Go
- Drug Član
Aj ovako, nadjite neki bus krs, samo tockove da ima, dodjem ja Pezo-om da vas slepam
, pa da iskoristimo taj obrtni moment
da ne oremo njiva samo
Ima 50mesta? Aj sad prijavljivanje
Qv LALE, ne znam sta Mare da ti kazem, imam ja u garazi 4felne za juga, gume onako ok, izdrzace 5.000km, mozes i da driftujes
Da saljem post expresom?

Ima 50mesta? Aj sad prijavljivanje

Qv LALE, ne znam sta Mare da ti kazem, imam ja u garazi 4felne za juga, gume onako ok, izdrzace 5.000km, mozes i da driftujes

Da saljem post expresom?

Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”