Serija 1:
1972/1977

Serija 2:
1978/1980

Serija 3:
1980/1986

....

sto jeste jeste ja vec 18 godina neizlazim iz nje.trenutno sam u trazenju nekih delova ali je jos uvek u voznom stanjuMique napisao:Kao sto sam i negde vec spomenuo moj matori je '86 imao Alfu sud valjda ovu poslednju generaciju,slupao je posle izvesnog vremena ali i dan danas ga kako kaze podilaze zmarci kada se seti te Alfe...Nikakvih problema nije imao sto se voznje tice...Jedino je tesko bilo pronaci neke delove pa je cesto odlazio po delove u italiju...Stvarno prelep auto!!!
Ma stavio sam u oglas jos odavno,nego sto bih ja sve te delove dao za mozda jedan rezervoar goriva(da ne iznosim u novcu) cisto da nije za dzabe.sErGiO napisao:@alfasud-82
@bojankg
Stavi oglas, verovatno će se javiti ljudi kojima trebaju delovi
daj mi neki kontakt tel.da se cujemo oko delova .pozdravbojankg napisao:Zdravo!
Imam gomilu delova za Alafusud sa petoro vrata.
Sto limarijskih,sto mehanickih. Pre par godina sam rasturio jednu u delove jer mi je bilo potrebno mesta u dvoristu(zajednicko dvoriste),a sada hocu da srusim taj objekat u kome se nalaze delovi(inace ce sam da se srusi,a to mi je u sel
Zao mi je da bacim te delove ili ih dam u staro gvozdje,dacu ih nekome za simbolicne pare koliko da ih nisam samo poklonio.
MOLIM VAS POMOZITE jer mi je hitno!!!