Namerno sam postavio temu ovde, a zelim da vas pitam koliko para da trazim za auto. Slabo baratam cenama...
Dakle, auto je 1999-to godiste, presao je orig. 92.000km, kod mene je od 2004. Ja sam presao 23.000 njome. U dobrom je stanju, trapovi joj se kompletni menjaju sledece nedelje kod Deshe. Dakle, novi ce biti.
Od opreme ima sve (i svasta): klima, koza, grejaci sedista, 4 AirBaga, GSM Telefon, Xenon svetla (i na maglenkama), parking senzori, Radar Jammer, nove gume, GTA farovi, Cadamuro grill, pandurske strobove i sirenu, muziku iz .pojacane. Alfe 166 (6-to kanalno pojacalo i CD sarzer za 10 diskova)... Svakako, najbitnije - Sport paket 3 (niza je 2cm i tvrdja od regularne). Kao deo SP3 ima Eibach opruge i (mislim) Koni amorte, lajsne sa strane (side skirt), crne satove koji svetle crveno, GSM.
Ok, mogu da skinem svu dodatno postavljenu opremu ali ne bih to radio. Ovako je opasno kompletirana.
Moje pitanje je: kol`ko para da je pustim na oglase... ?
1999 156 2.0 Selespeed
Ne zamisljam cifru. Samo `ocu da vidim sa cime mogu da raspolazem.
Mislis da je to sa .opremom. ili bez nje?
Ne zamisljam cifru. Samo `ocu da vidim sa cime mogu da raspolazem.
Mislis da je to sa .opremom. ili bez nje?
-
Go
- Drug Član
Uh pa znas kako... Sve ono ulozeno u auto posle pri prodaji ne moze da se naplati isto toliko, bar sam ja realan po tom pitanju! Vidis zato ne verujem u nesto takvo kao .bez ulaganja., prosto niko ti nece pri kupovini tvog auta priznati tih 500 eura za trapove, nema sanse, zato ja to ne bih radio!
Opet sam pogledao tvoj prvi post, pa realno '98. je od oko 6000 pa do 6700, a vec '01. je od oko 7300 do 7900, eto odatle sam izvukao ovu cifru gore! Problem je u tome sto vecina buducih kupaca nece imati neko preveliko zadovoljstvo u Jammer-u, GTA farovima i grilu, Xenonima mozda kao i senzorima, muzika opet kako-tako! SP3 moze cak biti i antipatican nekima, eto kao i Selespeed, neko ce za telefon reci da mu je i nepotreban, hmmm...
Nekako se sve svodi na to da ti stavis svoju cenu i da ne zuris, sigurno ce se javiti neko ko ce umeti to da ceni i ko zeli bas takav automobil, eto ja na primer!
Samo jos da skupim jos malo para!
Inace na skupu sam sedeo u njoj, to je to...
Opet sam pogledao tvoj prvi post, pa realno '98. je od oko 6000 pa do 6700, a vec '01. je od oko 7300 do 7900, eto odatle sam izvukao ovu cifru gore! Problem je u tome sto vecina buducih kupaca nece imati neko preveliko zadovoljstvo u Jammer-u, GTA farovima i grilu, Xenonima mozda kao i senzorima, muzika opet kako-tako! SP3 moze cak biti i antipatican nekima, eto kao i Selespeed, neko ce za telefon reci da mu je i nepotreban, hmmm...

Nekako se sve svodi na to da ti stavis svoju cenu i da ne zuris, sigurno ce se javiti neko ko ce umeti to da ceni i ko zeli bas takav automobil, eto ja na primer!

Inace na skupu sam sedeo u njoj, to je to...

-
ki
- Drug Član
Cene veoma osciliraju... Skoro sam video sluchaj da je uzeta brutalna 156 2.5 V6 (1998) za trichavih 4.5K eur, pri tom auto ide u Amag i sredjuje se sve shto treba u toj ceni.
Jedina nepokrivena stavka je registracija i prenos, koji ce biti dodatnih 700 eur od prilike.
Vlado, ako izvuchesh 7000 bicesh moj idol, a shto se tiche selespeed-a, mislim da je to chak prednost, jer su takve kombinacije ipak trazhene (2.0TS +SS).
Bolje poskidaj vishak opreme i rasprodaj pojedinachno, izvucicesh vishe kinte - ako je zapelo za istu....
Jedina nepokrivena stavka je registracija i prenos, koji ce biti dodatnih 700 eur od prilike.
Vlado, ako izvuchesh 7000 bicesh moj idol, a shto se tiche selespeed-a, mislim da je to chak prednost, jer su takve kombinacije ipak trazhene (2.0TS +SS).

Bolje poskidaj vishak opreme i rasprodaj pojedinachno, izvucicesh vishe kinte - ako je zapelo za istu....
Da, sve nesto kapiram da se ovde auto tako i prodaje. Nikakav problem nije da skinem svu opremu koju sam dodao. Svakako, to sve ide na sledeci auto.
Takodje, nisam ni u frci da je prodam sada. Vise zelim da znam sa cime raspolazem, tj. koliko mi jos kesha treba za doplatu. Lagano se spremam da je menjam za 2002-2004 godiste. Samo, ja necu onu sto moze da se nadje za 8-9 `iljada. Ja bih onu sto kosta 10-11.
Tako sam i ovu kupio...
To mi je plan za 2008. Dakle, nikuda ne zurim...
Tenks enivej.
Takodje, nisam ni u frci da je prodam sada. Vise zelim da znam sa cime raspolazem, tj. koliko mi jos kesha treba za doplatu. Lagano se spremam da je menjam za 2002-2004 godiste. Samo, ja necu onu sto moze da se nadje za 8-9 `iljada. Ja bih onu sto kosta 10-11.
Tako sam i ovu kupio...
To mi je plan za 2008. Dakle, nikuda ne zurim...
Tenks enivej.
Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”