Nasa alfa je verovatno bila neki inspektorski ili tako nesto auto. Ima ugradjenu (fabricki) antenu i to na sred krova. To nam prilicno bode oci, pa smisljamo kako da je se resimo, jel ima neko neko iskustvo ili ideju?
Hvala!
antena na krovu
- ana156
- Garaža: 147 1.6 TS plava metalik
- ana156
Videcemo sta se moze. I ja sam protiv skidanja. Uglavnom postavicemo slike uskoro, pa cemo da vidimo kako vama to deluje. Ajkulin rep mozda nije lose resenje, mada ne znam kako ce to da deluje s obzirom da je bas na sredini krova- ali moglo bi da se proveri --- posebno ako ima neki mali repic.
Recimo ako bi se deo antene skinuo- ili da se odsece, a onda da se napravi neka fora.... pojma nemam... sve u svemu moracemo da istrazujemo
Recimo ako bi se deo antene skinuo- ili da se odsece, a onda da se napravi neka fora.... pojma nemam... sve u svemu moracemo da istrazujemo
TRUE to YOU TS
-
Go
- Drug Član
Da ne dupliram pisanje, vec sam napisao u vasoj temi u alfa virusu sta mislim o cemu se radi:
http://www.cannonballforums.se/viewtopi ... 653#387653
http://www.cannonballforums.se/viewtopi ... 653#387653
- ana156
probali da rešimo sa ajkulinim repom--- ali ni malo nije ok---na sred je krova tako da se bojim da ćemo vrlo teško tu naći neko rešenje.
Jednom prilikom smo na forumu naleteli na momka iz N.S. koji je imao istu antenu (ili je još ima), ali smo tad bili okupirani samom kupovinom pa nismo zapamtili.... ako neko slučajno zna koji je to post...
probali da rešimo sa ajkulinim repom--- ali ni malo nije ok---na sred je krova tako da se bojim da ćemo vrlo teško tu naći neko rešenje.

Jednom prilikom smo na forumu naleteli na momka iz N.S. koji je imao istu antenu (ili je još ima), ali smo tad bili okupirani samom kupovinom pa nismo zapamtili.... ako neko slučajno zna koji je to post...
TRUE to YOU TS
-
Go
- Drug Član
Pa tu nema rjesenja bez da maknete antenu, da vam limar odradi krov i da je stavite nazad ili dje vec ocete...jer da je skupo ali....
Taj ajkulin rep mi nikako nije za Alfu..a pogotovo ne na sred krova...
Meni je antena valjda zadnji grejac ili kako vec i nemam signala nikako sem u centru grada...a ni zadnji grejac ne radi, dakle prekinut nedje kontakt..
Moram da nadjem dje je...Ne bih da busim krov... 
Taj ajkulin rep mi nikako nije za Alfu..a pogotovo ne na sred krova...
Meni je antena valjda zadnji grejac ili kako vec i nemam signala nikako sem u centru grada...a ni zadnji grejac ne radi, dakle prekinut nedje kontakt..

-
Go
- Drug Član