Nije sto obozavam Alfe ali ova Brera mi deluje mocnije i ekskluzivnije milion puta od bilo kojeg Astona,Jaguara,Ferarija,Bentlija.Ali dve stvari necu moci nikada da prezalim :1) Sto je jako teska i spora 2) Zasto u njoj nije 3.2 V6 motor iz 156 GTA????? Da je laksa i da je pogonska jedinica iz GTA gde bi joj bio kraj....
Postoje 2 vrste telefona : Nokia i ostali
Postoje 2 vrste konzola : Sony i ostali
Postoje 2 vrste automobila : Alfa i ostali
Meni brera nikad nije bila lep auto. A i to da je spora, ne mogu da verujem zašto je tako. Najsporiji auto u GranTourismo 5 i u dva Need For Speed-a (doduše, u tom NFS-u ima i jedan Punto Grande koji je sporiji ). Plus i nije neki dizajn. Unutra je kao 159. Spolja izgleda kao neki eksperiment. Detalji, kad gledaš samo farove, samo deo prednjeg dela, samo štopaljke... izgleda super, ali sveukupno, izgleda u najmanju ruku čudno. Sa GT-om su bar znali gde idu. Ovo mi deluje bezveze. Uvek bih pre za te pare uzeo napucanu 159-tku...
OK ukusi su razliciti,ali sve se moze reci za Breru samo ne da je ruzan odnosno da nije lep auto...Treba to cudo videti uzivo .... Uglavnom se najezis...
Postoje 2 vrste telefona : Nokia i ostali
Postoje 2 vrste konzola : Sony i ostali
Postoje 2 vrste automobila : Alfa i ostali
alessandro napisao:Ma ruzna je skroz... Ko bi uopste htio voziti nesto ovako?
Nisam rekao da je ružna, nego da mi nije nešto...
Na ovoj slici je strava. Ali odozgo, ili kao na drugoj slici u ovom topicu. Izgleda kao neka lepa, ali niska žena sa dobrim s..ama i lošim du..etom!
Cudni smo mi muskarci...uvijek moramo da imamo nesto najvece, najbolje, najbrze
Brera jeste sporija od konkurencije, ali da je sad nesto spora, ne bih rekao. Stvar je u tome sto niko od nas ne bi volio da ga "opegla" neki drugi frajer sa recimo nekim A5, 350Z,... Mada, kada uzmemo u obzir sve silne vjerovatnoce...prvo da posjedujem jednu Breru , pa onda da naidjem na nekog konkurenta koji ima brzi auto, a da se to desi na mjestu zgodnom za trkanje, pa da me na kraju i "isprasi", hm...odnos bi bio 1:ko-zna-koliko A siguran sam da bi to nekako prebolio, samo da imam jednu
Everything should be made as simple as possible but not simpler.
ja nikako da uslikam ovu komsijinu, aparat mi na servisu a ko zainat komsa bio par dana ovde i cesto parkirao pored moje alfe, ali dzaba kad nemam cime da uslikam na mobu davno riknula kamera
inace uvek kulira kad je vozi a pre neku noc bese prazna ulica pa kad je opali po gasu ja se odusevio kako se cuje jedino sto me nervira kad je vidim je sto vec danima ne moze da zameni jednu sijalicu oborenog svetla, bas je ruzna onako corava bez jednog fara nocu
Ex Yu Racing - blog o istoriji auto trka u bivsoj Jugoslaviji
Aj da vidimo sta je uopste pojam brzine. Da , auto je tezi, ali nije spor, samo to nije . Dizajn je fenomenalan i pre bi ga posedovao od 159, steta sto je niko trenutno ne prodaje. NAravno, podrazumeva se u crvenoj boji
da se i ja ukljucim u raspravu u vezi izgleda Brere jer se i ja, jos uz to, bavim vizuelnim i kreativnim poslom... Brerin zadnji deo, zadnja polovinu auta, je nesto najlepse i najoriginalnije i nesto najvise van trenda sto sam video poslednjih godina u auto dizajnu... Takodje ima i arti crtu u sebi, sto mi se bas svidja. Pproblemcic nastaje u prvoj, prednjoj polovini auta jer je on nakalemljen sa 159e, koja je veliki auto. Trebali su napred da urade nekakav mali touch, koji bi napravio odmak i razliku od 159e... Sad ne znam i kakav touch ali....... Da li farove malo da izvariraju i nesto da sa njima urade ne znam.... Sve u svemu globalan utisak je povoljan i pozitivan.
jbg mora da se stedi i da se sto vise zajednickih proizvodnih linija iskoristi
inace potpuno se slazem sa tobom dupe mi se ne slaze sa prednjicom, kad obilazim uzivo oko auta
Stvar je malo obrnuta. Prednji deo za 159 je uzet sa Brere. Problem sa Brerom je sto joj je zadnjica skracena u odnosu na koncept..i malo je suzena i visa nego koncept.