Izbor kola prema horoskopskom znaku
- dekideki
- Drug Član
- Garaža: 2001. Alfa Romeo 156 2.0 16V
Boravak Jupitera u znaku Strelca potencira karakteristike ovog znaka. Simbolično, znak predstavlja stalnu čovekovu potrebu za promenom, kretanjem, putovanjima i vožnjom. Sada, u vreme vladavine znaka Vodolije, mnogi će poželeti da kupe nov auto. Pri izboru automobila važan parametar su finansije, udobnost i dizajn. Astrolozi tvrde da suštinska odluka, ipak, zavisi od znaka rođenja. Proverite koji model odgovara vašem astrološkom ukusu...
Temperamentni Ovnovi vole brze, sportske automobile kojima skreću pažnju u saobraćaju. Kupuju skupe automobile sa punom dodatnom opremom, obavezna su kožna sedišta, tehnička oprema, CD, sve moderno.
Usporeni Bikovi vole limuzine i karavane. Obavezan je veliki prtljažnik... Bitno im je da je motor dugovečan i da ima racionalnu potrošnju goriva. Pažljivo proučavaju cene na tržištu i sporo odlučuju.
Blizanci uživaju u brzoj vožnji i vole startne atomobile. Ipak, ove godine savetuje se opreznija vožnja, a mogući su i povećani troškovi za popravke.
Rakovi biraju velike, udobne modele automobila, pogodne za celu porodicu. Vole i oldtajmere. Ipak, ove godine trebalo bi da izaberu neki moderniji model.
Lavovi obožavaju luksuz. Biće zadovoljni ako imaju neku prestižnu marku. Ove godine mogu sebi da priušte automobil koji dugo priželjkuju. Mlađi - sportski model, a stariji Lavovi moćne limuzine.
Automobil praktična Devica doživljava kao nužnost i prevozno sredstvo. Važno je da bude pouzdan i jednostavan za održavanje. Ne privlače je skupoceni modeli, već razmišljaju o praktičnim stvarima: parkiranju, potrošnji goriva.
Vage vole elegantan dizajn, pažljivo biraju modele jer je estetski momenat presudan pri kupovini. Ove godine planiraju nov automobil i želeće udobnost, pouzdanost ali nešto luksuzniji tip.
Škorpije vole snažne mašine, a ujedno i pouzdane u brzoj vožnji. Ipak, automobil biraju u skladu sa finansijskim stanjem. Ove godine mogu da izberu neki skuplji model. Mlađi rado voze motocikle jer vole uzbudljivu vožnju, ali i slobodu kretanja.
Strelčevi vole putovanja i duge vožnje. Odgovaraju im izdržljivi yipovi kojima mogu da obilaze razne destinacije. Takođe ih privlače brzi, sportski modeli. Ove godine mogu ostvariti plan i nabaviti auto po svom ukusu.
Jarčevi se odlučuju za pouzdan automobil proverenog kvaliteta. Obično, kada jednom izberu proizvođača i budu zadovoljni tehničkim i ekonomskim karakteristikama menjaju samo model. Ove godine moguća su razmišljanja, ali ne i kupovina.
*Vodolije uzivaju u luksuzu
Vodolije vole neobične automobile, futurističkog dizajna. Ukoliko im finansije ne dozvoljavaju izabraće neki stariji model i preurediti ga na originalan način. Privlače ih manji, ali brzi modeli. Ove godine mogu nabaviti luksuzniji tip.
Ribe obično imaju emotivan pogled na svoj automobil, jer ih vezuju uspomene i sećanja. Posebno ako su doživele lepe ljubavne trenutke vozeći izabrani automobil. Teško se odlučuju za nov auto, a ove godine neće menjati model.
tekst je autorski, i vlasnistvo je "Vesti". kopiranje i zloupotreba istog su zabranjeni. autor: V. D. A.
Temperamentni Ovnovi vole brze, sportske automobile kojima skreću pažnju u saobraćaju. Kupuju skupe automobile sa punom dodatnom opremom, obavezna su kožna sedišta, tehnička oprema, CD, sve moderno.
Usporeni Bikovi vole limuzine i karavane. Obavezan je veliki prtljažnik... Bitno im je da je motor dugovečan i da ima racionalnu potrošnju goriva. Pažljivo proučavaju cene na tržištu i sporo odlučuju.
Blizanci uživaju u brzoj vožnji i vole startne atomobile. Ipak, ove godine savetuje se opreznija vožnja, a mogući su i povećani troškovi za popravke.
Rakovi biraju velike, udobne modele automobila, pogodne za celu porodicu. Vole i oldtajmere. Ipak, ove godine trebalo bi da izaberu neki moderniji model.
Lavovi obožavaju luksuz. Biće zadovoljni ako imaju neku prestižnu marku. Ove godine mogu sebi da priušte automobil koji dugo priželjkuju. Mlađi - sportski model, a stariji Lavovi moćne limuzine.
Automobil praktična Devica doživljava kao nužnost i prevozno sredstvo. Važno je da bude pouzdan i jednostavan za održavanje. Ne privlače je skupoceni modeli, već razmišljaju o praktičnim stvarima: parkiranju, potrošnji goriva.
Vage vole elegantan dizajn, pažljivo biraju modele jer je estetski momenat presudan pri kupovini. Ove godine planiraju nov automobil i želeće udobnost, pouzdanost ali nešto luksuzniji tip.
Škorpije vole snažne mašine, a ujedno i pouzdane u brzoj vožnji. Ipak, automobil biraju u skladu sa finansijskim stanjem. Ove godine mogu da izberu neki skuplji model. Mlađi rado voze motocikle jer vole uzbudljivu vožnju, ali i slobodu kretanja.
Strelčevi vole putovanja i duge vožnje. Odgovaraju im izdržljivi yipovi kojima mogu da obilaze razne destinacije. Takođe ih privlače brzi, sportski modeli. Ove godine mogu ostvariti plan i nabaviti auto po svom ukusu.
Jarčevi se odlučuju za pouzdan automobil proverenog kvaliteta. Obično, kada jednom izberu proizvođača i budu zadovoljni tehničkim i ekonomskim karakteristikama menjaju samo model. Ove godine moguća su razmišljanja, ali ne i kupovina.
*Vodolije uzivaju u luksuzu
Vodolije vole neobične automobile, futurističkog dizajna. Ukoliko im finansije ne dozvoljavaju izabraće neki stariji model i preurediti ga na originalan način. Privlače ih manji, ali brzi modeli. Ove godine mogu nabaviti luksuzniji tip.
Ribe obično imaju emotivan pogled na svoj automobil, jer ih vezuju uspomene i sećanja. Posebno ako su doživele lepe ljubavne trenutke vozeći izabrani automobil. Teško se odlučuju za nov auto, a ove godine neće menjati model.
tekst je autorski, i vlasnistvo je "Vesti". kopiranje i zloupotreba istog su zabranjeni. autor: V. D. A.
-
Sa
- Drug Član
Interesantno, znaci ove godine definitivno "pada" 75-ca looldekideki napisao:*Vodolije uzivaju u luksuzu
-
Go
- Drug Član
Re: Izbor kola prema horoskopskom znaku
dekideki napisao:Jarčevi se odlučuju za pouzdan automobil proverenog kvaliteta. Obično, kada jednom izberu proizvođača i budu zadovoljni tehničkim i ekonomskim karakteristikama menjaju samo model.
I sad neko kaze da se Alfa kvari Smesko
- Dora
- honorable
- Garaža: FIAT :(
Pogodio ko prstom u pekmez Smesko Istina, volim velike aute Smesko
Usporeni Bikovi vole limuzine i karavane. Obavezan je veliki prtljažnik... Bitno im je da je motor dugovečan i da ima racionalnu potrošnju goriva. Pažljivo proučavaju cene na tržištu i sporo odlučuju
Pogodio ko prstom u pekmez Smesko Istina, volim velike aute Smesko
- Gruja
- Garaža: Alfa Romeo 75 TS
A i gepek kod 75ice je bas 'karavanski'... Ljubomoran
Mada vidis, i motor je dugovecan i prilicno racionalno trosi.... spram onoga sto pruza... Razbesneo
Stvarno, i ja volim velikacka kolica!!!
A i gepek kod 75ice je bas 'karavanski'... Ljubomoran
Mada vidis, i motor je dugovecan i prilicno racionalno trosi.... spram onoga sto pruza... Razbesneo
- Dora
- honorable
- Garaža: FIAT :(
-
Go
- Drug Član
Ama bas nista nije tacno!!!dekideki napisao:Rakovi biraju velike, udobne modele automobila, pogodne za celu porodicu. Vole i oldtajmere. Ipak, ove godine trebalo bi da izaberu neki moderniji model.

-
Go
- Drug Član
killaz napisao:I ja se pitam zashto vozish bmw... Ali neka.Hermes napisao:I ja se pitam zasto vozim BMW lool Razbesneozee napisao:Temperamentni Ovnovi vole brze, sportske automobile kojima skreću pažnju u saobraćaju.
Pitam se samo zasto li vozim alfu Razbesneo

- Flavio
- Uprava ARCS
- Garaža: ex 155 1.8 TS,
ex 1.8 T.S. KaraWagon
FL 147 TS 120
Stilo JTD 80
Idea M-Jet 70 - Lokacija: Srbistan
Meni se cini suprotnoComi_Z.J. napisao:Ama bas nista nije tacno!!!dekideki napisao:Rakovi biraju velike, udobne modele automobila, pogodne za celu porodicu. Vole i oldtajmere. Ipak, ove godine trebalo bi da izaberu neki moderniji model.

-
Go
- Drug Član
Hehehehehe... Jes' da ne verujem horoskopima previše, ali eto, omaklo se i za mene. loolLavovi obožavaju luksuz. Biće zadovoljni ako imaju neku prestižnu marku. Ove godine mogu sebi da priušte automobil koji dugo priželjkuju. Mlađi - sportski model, a stariji Lavovi moćne limuzine.
-
Go
- Drug Član
Nisam znao da postoji moderniji i "udobniji" auto od 75 ticedekideki napisao: Rakovi biraju velike, udobne modele automobila, pogodne za celu porodicu. Vole i oldtajmere. Ipak, ove godine trebalo bi da izaberu neki moderniji model.

- dekideki
- Drug Član
- Garaža: 2001. Alfa Romeo 156 2.0 16V
drago mi je da ste se prepoznali i dobro zabavili.
da ne citiram sebe, ja sam bik/rak. veliki pozdrav za Doru i za 75TS, kao i za Alfiste kojima su se isti znakovi zalomili!
P.S. posle tridesete, podznak preuzima vodecu ulogu u zivotu. tako kazu ti astrolozi. pogledajte i to.

da ne citiram sebe, ja sam bik/rak. veliki pozdrav za Doru i za 75TS, kao i za Alfiste kojima su se isti znakovi zalomili!

P.S. posle tridesete, podznak preuzima vodecu ulogu u zivotu. tako kazu ti astrolozi. pogledajte i to.

-
Go
- Drug Član
P.S.Ja sam dupli Rak,tako da to posle tridesete ne vazi za mene!
Kod mene ama bas ni trunke slicnosti sa gore napisanim!FlavioPO napisao:Meni se cini suprotnoComi_Z.J. napisao:Ama bas nista nije tacno!!!dekideki napisao:Rakovi biraju velike, udobne modele automobila, pogodne za celu porodicu. Vole i oldtajmere. Ipak, ove godine trebalo bi da izaberu neki moderniji model.![]()
.
P.S.Ja sam dupli Rak,tako da to posle tridesete ne vazi za mene!

- speedfreak968
- Garaža: :
'07. AR 159 SW JTDm
'03. Peug 206 XS 1.6 16v
ex '96. AR 146 ti
ex '98. AR 156 2.0 TS
ex '02. AR 156 2.5 V6 24v
ex '04. AR 156 SW ti - Lokacija: Bgd
If everything seems under control, you're just not going fast enough.
Alfa 156, logicno... dupla vaga... i sada posle trideste bice to opet jedna 156-ca... Nickardekideki napisao:

If everything seems under control, you're just not going fast enough.
-
Go
- Drug Član
Mislim, dajte mi 200+ KS i videcete srecu na mom licu lool lool looldekideki napisao: Blizanci uživaju u brzoj vožnji i vole startne atomobile. Ipak, ove godine savetuje se opreznija vožnja, a mogući su i povećani troškovi za popravke.
Samo polako, molim... bez zurbe...
-
ki
- Drug Član
Milosh vec promenio, a Sashu cheka 75-ica sa 350KS - originalno nema shta. lool Dugokosi_cool
Ja kako god da okrenem, ne mogu pobeci od blizanchevog blizanca.
Hehehe, evo ih Milosh i Sasha.dekideki napisao: *Vodolije uzivaju u luksuzu
Milosh vec promenio, a Sashu cheka 75-ica sa 350KS - originalno nema shta. lool Dugokosi_cool
Ja kako god da okrenem, ne mogu pobeci od blizanchevog blizanca.

-
Go
- Drug Član
EXTRA POGODAK btw da ne prodaje neko 156 3.2 gta RazbesneoŠkorpije vole snažne mašine, a ujedno i pouzdane u brzoj vožnji. Ipak, automobil biraju u skladu sa finansijskim stanjem. Ove godine mogu da izberu neki skuplji model. Mlađi rado voze motocikle jer vole uzbudljivu vožnju, ali i slobodu kretanja.
Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”