I ja cu biti kulturan ti si jaje . Brate meni je gotivan svako ko potpise za Ferrari. Sumahera sam mrzeo najvise na svetu dok je vozio za Benetton ali posle kad je dosao u pravu ekipu sve se promenilo. Isto ce se desiti i sa Kimijem. Pozdrav Zee i nemoj da vredjas buduceg sampiona.
Na slikama je Ferrari F248 a na F2007 ce Kimi sacekati jos jednu nedelju. Jedva cekam da vidim kako ce se pokazati jer je Massa bio za skoro sekundu brzi na testiranjima ali je on bio za volanom F2007...
OK... recimo da je Zee u pravu, Kimi je jaje... Mislim da bi bilo isto tako OK da nas uputis zasto mislis tako... Naravno da svako ima pravo na svoje mislenje, ali ne bi bilo lose da ga i obrazlozi... Molim te samo da nas postedis odgovora tipa .eto tako....
Jos 2001. bilo je jasno da da ce on biti sledeci broj 1 u Ferrari-ju... Ubedljivo je najbrzi vozac, ali nije imao srece sa McLaren-om? Objektivno, nije imao nikakve sanse sa tim boildom?Potpuno je drugaciji tip i vozaca i coveka od Schumi-ja, sto ne mora nuzno da bude lose... Nema ni izbliza njegovo tehnicko znanje, ali ako tim bude funkcionisao kako treba, imacemo novog sampiona siguran sam... Jedini problem moze da bude nedovoljno jasno definisan status prvog vozaca? Mislim da to moze da bude VELIKI problem? Sukob interesa, ipak je Massin menadzer sin Jean Todt-a? Videcemo? I Massa je dobar vozac, ali mislim da nema mentalitet sampiona? Uff odoh ja u offtopic?
If everything seems under control, you're just not going fast enough.