Za malo jos jedna GTV u vlasnistvu

Informacije o Alfa Romeo klubu Srbija, diskusije Alfista o Alfizmu i predstojećim događajima...
Korisnikov avatar
sasa bg
Drug Član
Drug Član
Garaža: Alfa Romeo Mito 1.4 TBi
Pridružio se: Pet Nov 21, 2008 8:29 am

Za malo jos jedna GTV u vlasnistvu

Čet Avg 24, 2006 9:32 pm

Nedavno (prosle nedelje), jedan drugar koji je u trgovini sa kolima, a ne voli Alfe, davao mi (mislim da je u trenucima bio cak u panici :bigeyes:) je srebrnu GTV, `00 godiste, stranac, sa placenom carinom, da mu platim kada prodam moju ili tu alfu.

Dopala mi se sto je restilizovana, srebrna, bila je i ocuvana, neke sitnice da se srede, ali posto je moja na CG i nema trenutno neku vrednost, razmisljao sam, mucio se, i ipak nisam mogao da imam dva ista auta, pogotovo sto sam namirisao veliki servis na srebrnoj. Veliki zalogaj trenutno,ne volim da se remim, i nista, izgoreo sam i propustio jedan lep primerak.
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Čet Avg 24, 2006 11:53 pm

Koliko je para trazio za kesh,ako nije tajna tj.koliko bi kostao auto da se zavrsi na domace tablice? :mrgreen:
Moze i na pm,ja vec duze vreme tragam za necim slicnim(spiderom),al kao i svakom studentu malo para uvek fali,cekamo da se sklope sve kockice :P
Korisnikov avatar
sasa bg
Drug Član
Drug Član

Pet Avg 25, 2006 12:03 am

Izasao bi sa registarcijom, 7300 evra. Trebalo je jos zameniti kaiseve (oko 250 evra), i bila je ocesana jedna polustranica. To je povoljna cena. Taj auto vredi oko 8000-8500 evra u top stanju.
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Pet Avg 25, 2006 12:12 am

Cena je stvarno povoljna,ja sam nalazio spidere od malo preko 6000-8000 eur za 97-98 god...
Btw.Od koje godine su gtv i spideri po euro3 standardu,ne mogu da skontam? :P
Btw.Ima u SU crvena gtv 95 god. za 4600 eur,nije je niko od nas gledao jos........
Jel ima nekih posehnih stvari kod kojih treba obratiti paznju kod gtv-a......
Korisnikov avatar
Flavio
Uprava ARCS
Uprava ARCS
Garaža: ex 155 1.8 TS,
ex 1.8 T.S. KaraWagon
FL 147 TS 120
Stilo JTD 80
Idea M-Jet 70
Pridružio se: Sub Nov 15, 2008 7:03 pm

Pet Avg 25, 2006 1:03 am

700 i kusur ispod cene?Uhh,bila je dobra prilika da se legalizujesh.Shteta :( sto se nema!Dug je mnogo los drug svakako!
Korisnikov avatar
sasa bg
Drug Član
Drug Član

Sub Avg 26, 2006 1:04 am

Cena je bila dilerska. Imam ja jos jedan auto, Punta 2003, koga sam mogao daenjam, ali treba mi jedan komercijalan auto za trgovinu, a to sigurno nije GTV. Ovako vozim moju u top stanju, cekam preregistraciju :roll: , a onda mogu kako hocu. U svakom slucaju nema zurbe, jer to ubija.

Kod GTV-a je sve, vezano za mehaniku, standardno (prednje vesanje je od 155-ice, motori, kocnice 156-ica, i sl.), jedino treba pregledati zadnje vesanje, specificno je, a zadnje viljuske kostaju izmedju 250 i 270 evra. Neki ljudi kazu da u krajnjoj nuzdi mogu da se izremontuju. Pregledaj kaiseve, veliki servis ide u intervalu 300-500 evra, u zavisnosti od servisa i delova.
Go
Gost
Drug Član
Drug Član

Ned Avg 27, 2006 10:35 pm

Izgleda da ova gtv iz Su nije bas neki alfisticki primerak :mrgreen:
Cena je 4500 ispod ne moze,nije potpuno ispravna,a i motor pri kraju,jel izmedju ostalog nikako ne ide :dugokosi:
Btw.Mali off kako se gleda euro3 kod alfi tj. koji motori zadovoljavaju standard,od koje godine?
Korisnikov avatar
sasa bg
Drug Član
Drug Član

Čet Avg 31, 2006 11:04 am

Mislim da Euro 3 uglavnom ide od 2001. godista, malo koji auto 2000. ima euro 3 normu. Najbolje je to proveriti u kod nekog speditera.

Povratak na “Alfa Romeo Klub Srbija i Alfisti / Dešavanja i okupljanja”