Uh, na 146-ici odlichno stoje! Fora je shto kod tebe kunzola ide dublje nego kod mene pa ih nehotice drzhi u polumraku, a one se taman naziru koliko treba! :cool
Btw, mislim da bih zasecheni deo manjih papuchica (kochnica/kvachilo) stavio na gore - mada je i ovako skroz oki!
Jesi li ti to rekao .Hvala shto si mi ih poklonio. ili mi se uchinilo?
Btw, videcesh kako izgledaju crne kad ih nakachim i zhuti MOMO natpis... To su ove u sredini (chek da nakachim sliku)!
A sto se tice toga da ovaj uzi kraj ide gore, pa tako bi kao i trebalo jer je natpis na njima tako namesten, ali onda mi malo ruzno deluje a pored toga imam problem da ih namontiram jer su i originalne papucice uze dole! E da, mnogo su onda siroke dole i kacim gas i kocnicu jer su jako blizu!
Ovako je coooool... :cool
Ma dobro u redu je, to je taman za onih 400 dinara sto sam ti ostao duzan!
Nidzice ne zezaj, ne klizaju se ni ove nego su samo bolje jer noga zaboli od nezdravog ugla dok drzis gas pritisnut samo jedan i po milimetar, a to je slucaj kad vozis 60 po gradu! E zato su ove vece i ta za gas je duza i to sada ide mnogo lakse!
Uostalom jedan simpatican detalj, nista preterano, civilka skroz!
Ipak su jos uvek svezi Alfisti, pa ne znaju da se ubrzanje regulise okretanjem kljuca a ne stiskanjem nekakvih papuca, za milimetar ili dva....... Papucica za gas je normalno uvek stisnuta do kraja :teleporter:
NEOBUS ali noviji model, onaj iz 2002, samo sto ne moze da napasuje onu oblogu volana, inace i to bi stavio na alfu...
ma daaaaj bojane, ovo je katastrofa... kakav crni diskretni brutalitet ?!? otvori se kao za one momo sto smo svi uzeli... imas srebrne, crne i crvene...
NEOBUSovi modeli josh od 1999 dolaze sa automatskim menjachem, i u skupljoj izvedbi, papuchice su eloksirane u tamno sivu boju. S' druge strane ochigledno je da se oblik papuchica poklapa sa izgledom IKARBUSovih papuchica za model Busole 571, u narodu poznatiji pod nazivom .Mile-Laka-Tura-Do-Italije-Trans..
ove gore na slici momo su 1200 din za clanove kluba, a ima i jeftinija varijanta a dosta slicna koja bi bila oko 900 din (te sam ja uzeo, nemaju one kanale)... okacice laky slike i detalje vezano za to...